סוף שבוע קדוש באירועים בראשל"צ

סוף שבוע קדוש באירועים בראשל"צ

מדי פעם אני יעלה לפה אירועים בטחוניים ושאר אירועים שהיו כל מה שאני מספר פה זה עבר סיווג בטחוני אפשר לספר את זה --------------------------------------------------------------------- 29.8.2003-בלון גז התפוצץ בדירה בראשון לציון-בלון גז התפוצץ בדירה בראשון לציון; לא ידוע אם יש נפגעים בלון גז התפוצץ לפני זמן קצר בדירה בראשון לציון. כוחות של משטרה ומד"א נמצאים במקום. טרם ידועה סיבת הפיצוץ או אם ישנם נפגעים. --------------------------------------- 28.8 לכודים בסופרלנד-אצבע של נערה נתקעה במסגרת של ספסל בסופרלנד. 26.8.03 -דלקה ענקית פורצת באיזור תעשיה ישן -בראשל"צ משתוללת דליקה ענקית במפעל ליצור ניר / בית-דפוס. במקום אין שליטה על האש, ארבעה צוותי כיבוי מכבוי ראשון במקום. למקום הוזעקו תגבורות מהמקומות הבאים: רמת-גן, רחובות, אשדוד ולוד. הדליקה מתפשטת ברגעים אלו לפרדס סמוך... שבוע הבר אם יהיו עוד עדכונים מהשטח נביא לכם לראות

שמעתי את...../images/Emo60.gif

שני בלוני הגזים מתפוצצים, זה הרעיד את כל הבניין שלי!!!

לא...../images/Emo60.gif

מעדיפה לא לומר איפה
אני כזה הייתי בסלון פתאום בום כזה1 אני מתקשרת לאמא שלי ואומרת שיש בום ואחרי זה היה את זה בחדשות!!! אותו דבר קרה לי גם עם הפעם השניה...

כן זה בצומת

אם ממשיכים ישן זה למחנה צריפין שער ראשון אם פונים שמאלה זה רחוב יאיר וימינה זה הפניה לשדרות יעקב

למעלה