סוף שבוע קסום לכולם

סוף שבוע קסום לכולם../images/Emo28.gif

מלא בפיות ודברים טובים אני עדיין מטפלת בשני אירועים קשים במסגרת העבודה הטיפולית החדשה ואמורה להגיש הצגת מקרה בישיבת צוות הבאה בהתמחות במרכז בסוף השבוע מגיעה אלי חברה טובה טובה שנפרדה מחבר שלה ו.אנחנו חוגגים יום הולדל לבעל של זוג חברים שלנו כולם באים אלינו לארוחה אנחנו יוצאת במוצ"ש לקנות בדים עם התלושים שקיבלתי בפסח ועוד לא מימשתי אותם (800 ש"ח) הגיע הזמן עוד מעט פג התוקף שלהם ביום ראשון יש לי second opinion על בדיקת שדה הראייה והתייצעות עם רופא עיניים נוסף על התוצאות ומה עם הדברים הטובים של השבוע? א. היו לי שיחות מענייות מאוד עם מטופלים ב. קיבלתי מחמאות מראש הצוות בהתמחות ג. הפייה הקטנה חיבקה אותי אתמול בלילה והתרפקה עליי וזה גרם לי אושר ד. קניותתתתתתתתתתת במוצ"ש עם חברה

ל3

New member
פיונת../images/Emo24.gif

איך אני שמחה לשמוע על כל הדברים הטובים- אם כל ההרגשה הכללית הרעה שלך את מצליחה לתפקד ולשמור על אופטימיות וזה נהדר- אני גאה בך !!!! תעשי חיים ביום הולדת ובשופינג ( אצלי שופינג זה תמיד מנת עידוד למצב רוח) ובהצלחה אצל הרופא עיניים ( אפרופו אני הייתי אמורה לעשות אתמול בדיקת שדה ראייה ולא הלכתי כי לא היה לי כוח. אני אקבע תור חדש).

15meme

New member
חוות דעת שנייה

היי, רציתי לשאול, לגבי חוות דעת שנייה, את הולכת לבי"ח העמק במקרה או למרפאה במקום מגורייך? בכל מקרה מעניין מה יגידו לך באמת, נראה שיש ממש חוסר הסכמה בין רופאים לגבי קיום בדיקת שדות ראייה. שבת שלום וסופשבוע נעים...

היי meme

אני לא הולכת למרפאה באזור מגורי כי משם קיבלתי את חוות הדעת הראשונה ויש רק רופאת עיניים אחת אצלנו בקופה אז אני הולכת למרפאה אחרת רציתי ללכת לרופא מסויים מצויין שהראמטולוגית שלי המליצה עליו בבית-חולים העמק אבל בית-החולים לא מקבל מבוטחים שאינם מקופת חולים כללית והוא גם לא מקבל פרטי אבל בטלפון הוא היה חביב מאוד ואמר שגם לו לא נראה שאחרי טיפול של שבועיים בפלקוניל יש בעיה בשדה ראייה אז או שהייתה פגיעה קודם , עוד לפני התחלת הטיפול או שהבדיקה לא מהימנה

15meme

New member
היי פיית השוקו

שאלתי אותך על זה, כי אני הייתי אצל ד"ר שוהם מ"העמק" שהוא רופא עיניים שחקר קצת לעומק את הנושא של פלקווניל ושדות הראייה. הוא אמר שמוטל ספק גדול בהכרחיות הבדיקה וגם המקרים שאכן קיימת פגיעה הם נדירים ביותר. עובדה שקיימת מחלוקת איזה סוג של בדיקה בדיוק יש לעשות, פריפריאלית או מיקוד על מרכז. בכל מקרה נראה מה יאמרו לך בחוות הדעת השנייה...

למעלה