סוף שבוע קסום

שאלת סקר, בואו נשתעשע קצת....

פסח קרב ובא, מה אתם מתכננים לקנות לקרובים? אלה שאתם מתארחים בביתם? לבנים/בנות? לנכדים (הכי חשוב) לי אין אפילו רעיונות, רוצה מאוד לקרוא את שלכם ברשותכם

pazi66

New member
סוף שבוע קסום

לכל חברי הפורום שבת שלום וסןף שבוע משגע

offe

New member
מנורה לחןצ'יק הרבה מזל ../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif

dani 123

New member
ערב טוב לכולם

זהו השבוע העמוס מאחורי בסוף השבוע ניתן יהיה לאגור כח לשבוע הבא

maxima

New member
שבת שלום וסוף שבוע רגוע....../images/Emo39.gif

מחר אולי יהיה שבת של טיול....

emmy5

New member
PAZI66../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif שיר בשבילך

ללחוץ על הכחול שיר שתאוהב...

נֵנָה

New member
בקר טוב של שבת יפה עם שר בלב ../images/Emo79.gif

שבת נהדרת לכולכם. מעולה לטיולים וכיף. ואני יושבת ומאזינה לשירים היפים מהאתר המקסים של אממי
. מה עוד צריך הבן-אדם? חברים טובים, צחוק על השפתיים ושיר בלב

מנורה

New member
בוקר טוב חברים יקרים../images/Emo42.gif

איזה כיף לראות את ננה מקשיבה לשירים. את דני שסוף סוף התפנה מעיסוקיו את מקסימה שיוצאת להריח את הפריחות את אמי ששולחת לנו שירים שמחממים את הלב. את יעלי שכבר מתכננת את הפגישה הבאה ומאד עסוקה בקריאה ולכל מי שלא כתב הבוקר שיהיה לו יום נפלא באשר הוא נמצא. אוהבת אתכם מאד
מכל ה

offe

New member
בוקר מחייך ../images/Emo6.gif

לכולם. בימבו מקווה שהיום את מרגישה הרבה יותר טוב, תתכונני למפגש הבא
לכל המטיילים ולכל הנשארים בבית - עונג שבת. הולכת עכשיו עם חברות לשתי תערוכות אומנות ואח"כ לבית קפה לפטפוטי נשים. חוויות בהמשך.
חיבוקי offe

נֵנָה

New member
בקר מקסים ויום נפלא גם לכם ../images/Emo24.gif

איזה כיף לראותכם על הבקר
מנורה, אופי, אממי, יעלי, דני ומקסימה. שתהנו מכל רגע
ואם רדרד מציץ אלינו, אולי יביא לנו כמה שירים יפים ונעימים לכבוד שבת? מה דעתך רדרד? שלכם ואתכם

emmy5

New member
OFFEאיך היו התערוכות ?

אתמול בערב הינו מוזמנים כולם אצל הנכדה , נשארנו מאוחר ,היום אני נחה ומציצה בפורום ...מזל שדני שם לי כמה בדיחות ,צחקתי .. התגעגעתי לכולם אחרי צהורים אני יוצאת גם ...לספר לחברים שלי על המפגש ... זאה פטפוטי נשים ...נכון

offe

New member
שבת של אומנות

בבוקר צח ומחוייך יצאנו לבית "יד לבנים" ברעננה לחזות בתערוכתם של שני אמנים. איני מביעה דעה, וזה אומר דרשני, מאחר והיופי הוא בעיני המתבונן. משם לבית "יד לבנים" הרצליה. גם כן תערוכת ציורים. בדיוק הצטרפנו לסיור מודרך שהחל. המדריכה הרצתה בצורה מאוד מקצועית ומעניינת, סגנונות הציור שונים, מתמונה של 2X2 מטר ועד תמונות בגודל גלויה. כשאדם שאינו שוחה בנבכי אומנות הציור, כשרואה את הציורים, לא תמיד מבחין בפרטים שרואה לאחר ההסבר. למשל, ראיתי ציור ענקי עם כתמים באפור שחור לבן במרכז. הסטתי עיני הלאה, ובדיוק המדריכה הסבירה על הציור ואמרה: אלה הם כובעי קסקט, העפתי שוב מבט ונדהמתי איך לא ראיתי את אותם כובעים. ועוד סדרה של ציורים המצויירים על דיקט שהציירת שילבה את החיתוכים הטבעיים שעל הדיקט יחד עם צבעוניות, וזה מאוד מאוד יפה. יש שם מיצג, שלא אספר עליו, מאוד מאוד מרשים ומעניין, איך אמן לוקח חומרים מהטבע, מפשפש בהם ויוצר מיצג כזה. בקיצור - שווה ביקור. הסיור נערך כל שבת בשעה 12:00 בצהריים למשך שעה וזה עד חודש יוני. העלות:10 שקלים.מיקום: רח' בן גוריון הרצליה = שווה. לאחר מכן, ביקור במוזיאון האוכל,
בית קפה, אכלנו ופטפטנו ובקושי אפשר היה לפנות אותנו. נו, שים 4 נשים לפטפט ותנסה להקים אותן. איך אומרים בעברית צחה: היה כייף.
חיבוקי המשך שבת נעים offe

offe

New member
ניקוד טקסט בעברית ../images/Emo53.gif

בקשה לי אליכם, כל היודע כיצד מנקדים טקסט בעברית, אני מוכרחה לקבל את המידע דחוף. מצאתי באינטרנט שכתוב: צובעים את הטקסט מעבירים ל-caps lock לוחצים על shift + כל מקש שבשורת המספרים וכשאני עושה את זה - הטקסט לא מתנקד, אלא נעלם. מה קורה?
מראש offe

dani 123

New member
אופי, תהליך ניקוד בעברית

התהליך המפורט טוב לניקוד מספר מילים (מסורבל) יש תהליך פשוט יותר אך אני לא שולט בו. כתבי את האות או המלה. לאחר האות כנסי לתפריט הוספה INSERT יש חלונית סימן SYMBOL תפתח טבלה עליה כתוב BASIC HEBREW או HEBROW EXTENDED ושם יש לך את הניקוד העברי. לוחצים על הסימן שרוצים ובתחתית INSERT וסגירה ועוברים לאות הבאה וחוזרים על התהליך

חייםלוי

Member
מנהל
תהליך פשוט אף יותר הוא הורדת תוכנה

קטנה מהאתר של סיוון טולדו. התקנת התוכנה. לעקוהב אחר ההוראות שלו ואז זה ממש פשוט: shift+ס - סגול, shift+פ - פתח וכך הלאה

offe

New member
אין בפי מילים להודות ../images/Emo51.gif

חבר'ה אין לכם מושג מה זה עזרה הדדית בפורום ואולי כן. בקשתי דחוף את השיר קוצו של יוד - וקבלתי בקשתי כיצד מנקדים בעברית - תודה לדני ותודה ל-חיים לוי ובמיוחד ל-yaelly שדרך הטלפון פשוט צעד אחר צעד הסבירה לי. טוב, אז עכשיו, אני צריכה
על שפת האגם, במוסך מרצדס, על הגלים יאכטה וכרטיס טיסה חופשי לכל העולם - וגם הרבה אושר. נו, מי מתנדב לסדר לי את כל זה - ססססתתתתתםםםם
מכל ה-
וכל שתבקשו גם אתם - לו יהי. offe

matanpt

New member
../images/Emo92.gifיש תוכנה שמנקדת בחינם

הנה הקישור: http://www.snopi.com/index.asp למצוא ניקוד, להקליד את הטקסט, והתוכנה מנקדת, ואפילו נותנת שתי אופציות, כדי שהניקוד יהיה מדויק.
בהצלחה.

למעלה