סוף שבוע רגועעעעעעע

itzikch

New member
סוף שבוע רגועעעעעעע../images/Emo45.gif

טוב שנכיר יותר טוב אחד את השני , ומכיוון שהצטרפו עוד אנשים ... שם : ? גיל: ? מתי התחלתם לשמוע בפעם הראשונה את אינקובס : ? מה אתם הולכים לעשות בסוף שבוע : ? איזה דיסק אתה ממליצים עליו : ? איזה סרט אתם ממליצים עליו : ? שימו תמונה שלכם .. או סתם תמונה :)

Rock Bottom

New member
בשביל לא לבעס אותך חח

שם: אורון. גיל: 21 בעוד.. אממ.. 11 יום? מתי התחלתם לשמוע בפעם הראשונה את אינקיובס: כיתה ז', כמה זה עושה כבר? 7-8 שנים? מה אתם הולכים לעשות בסוף שבוע: חסוי.
דיסק מומלץ: Papa Roach - The Paramour Sessions דיסק ענק, ואני ממש לא חסיד גדול שלהם. לחובבי המוזיקה האלקטרונית למיניהם אני ממליץ על האלבום האדיר של ההרכב השוודי Teddybears שנקרא Soft Machine שיש בתוכו כמה שירים ענקיים כמו Cobrastyle, שזה השיר הכי מקפיץ ומגניב שתשמעו (למרות שכולכם בטח מכירים אותו מכל מיני טריילרים ופרסומות, חרשו עליו) ועוד להיט ענק שהם עשו יחד עם איגי פופ שנקרא Punkrocker. הם האלטרנטיבה החדשה (והחזקה מאוד) למובי לפי דעתי, ואת זה אומר חובב מושבע של מובי.
סרט מומלץ: לא ראיתי יותר מדי בזמן האחרון.. אז אני פשוט אמליץ על הסרט היחידי שראיתי בזמן האחרון בעצם.. Open Season, או חברים על הכוונת בעברית, עם הקולות של אשטון קוצ'ר, דברה מסינג ומרטין לורנס. סרט אדיר, קורע מצחוק. תמונה: אחת מהמלחמה האחרונה, שאיזה כתבת של עיתון ערים המקומית ראיינה אותי ביום פתוח לתקשורת שהטייסת שלי אירגנה והצלם שלה דפק לי שם בוק ושלח לי הכל למייל.. אז הנה זו שפורסמה. נ.ב. - ציון נאנוס באמת הרבה יותר מכוער במציאות ממה שהוא נראה בטלוויזיה, אם זה אפשרי בכלל

noynav

New member
אניאניאני:)

שם : נוי, אבל עשו טובה לאנושות, קראו לי צ'אקה. גיל: 15 וחצי. מתי התחלתם לשמוע בפעם הראשונה את אינקובס : לפני שנה פחות או יותר. מה אתם הולכים לעשות בסוף שבוע : לשבת בבית ולחרוש על דיסקים, ההורים בסופשבוע וסבתא פה,ואם אני אצא, היא מסוגלת לחכות לי עד 5 בבוקר ערה, כדי לראות מתי אני חוזרת, לא משנה שגם אין לי אגורה, אז אני אשאר בבית, אחרוש על דיסקים ואראה איזה סרט או משהו. איזה דיסק אתה ממליצים עליו : Radiohead- OK Computer, מכורה לדיסק הזה כבר הרבה זמן. איזה סרט אתם ממליצים עליו : דלתות מתסובבות, בתכלס סרט מדהים:) והיום ראיתי את ג'קאסס 2, הרבה זמן שלא צחקתי ככה:) חוצמזה? המסור 3, מדהים לדעתי, ממש ממש ממש מותח והסוף שלו כ"כ מפתיע שזה הורג. :) סופשבוע מועלה. ובתמונה- אני ימנית, כמובן, תמונה אחרי גשם נורא, ככה התייבשתי, אז סלחו לי :) [ולעזאזל, זה נראה כאילו אני חד-גבה או משהו]

orw93

New member
../images/Emo205.gif

שם : ? אור גיל: ?14 מתי התחלתם לשמוע בפעם הראשונה את אינקובס : ? לפי חצי שנה+ מה אתם הולכים לעשות בסוף שבוע : ? ללמוד להסטוריה. יופידו. איזה דיסק אתה ממליצים עליו : ? panic! at the disco- a fever you can`t sweat out
איזה סרט אתם ממליצים עליו : ?אמרגדון, גיבורים דמיוניים

L A D Y B U G 2

New member
עכשיו תורי!!! ../images/Emo15.gif

שם : אורטל (חדשה)
מתי התחלתם לשמוע בפעם הראשונה את אינקובס : מהאלבום Fungus Amongus
מה אתם הולכים לעשות בסוף שבוע : יום הולדת לחברה, הרבה שתייה, שינה, אוכל ומוסיקה טובה.
איזה דיסק אתה ממליצים עליו : אוונאסנס- THE OPEN DOOR
איזה סרט אתם ממליצים עליו : בופור
תמונה: אני לא בבית...

nofi85

New member
טוב נו....אם כבר אז כבר :)

שם: נופר גיל: 22 מתי התחלתי לשמוע את אינקובוס: בגיל 16...ז"א לפני 6 שנים (וואו...איך הזמן רץ!!) סופ"ש: כבר עבר...לימודים בעיקר,( אוניב'..מה אפשר לעשות) דיסק ממולץ: אני לא פוזלת לשום להקה אחרת :) 4 האחרונים של incubus הכי מעולים שיש סרט: הכי טוב שראיתי לאחרונה - "המגן" , למרות שיש עוד הרבה טובים אחרים זהו...:)

o pie

New member
../images/Emo115.gif

שם : אריאל גיל: 16 וחצי מתי התחלתם לשמוע בפעם הראשונה את אינקובס : לפני שנה וחצי לדעתי... ביקשתי המלצות ללהקות רוק טובות בפורום זיהוי שירים. אחת מהן הייתה אינקובוס. "קניתי" את שלושת השירים עם הכי הרבה הורדות באימיול, בינהם Are You In, Drive, Wish You were here לקח לי זמן להפנים שאני אוהב את השירים האלה אבל לא לגמרי... רק אחרי ששמעתי שהם מופיעים בארץ נחשפתי לכל שאר השירים שלהם. מה אתם הולכים לעשות בסוף שבוע : סוף השבוע כבר עבר... נחתי בבית ולמדתי קצת מתמטיקה איזה דיסק אתה ממליצים עליו : שני אלבומי בלוז מצויינים, Van Morrisson - Moondance, Eric Clapton & B.B. King - Riding with the king איזה סרט אתם ממליצים עליו : Requiem for a dream

SAMAR

New member
טרלהלהלה

שם : סאמר גיל: 18 מתי התחלתם לשמוע בפעם הראשונה את אינקובס : כיתה י' נראה לי XD מה אתם הולכים לעשות בסוף שבוע : עבר כבר XD איזה דיסק אתם ממליצים עליו : שאלה טובה... איזה סרט אתם ממליצים עליו : אלפא דוג :) אינלי כוח לתמונה |:

NoWords

New member
המ.

שם : נעמה גיל: 17 ומשו מתי התחלתם לשמוע בפעם הראשונה את אינקובס : הכרתי אותם מדרייב (אפשר לומר שהייתי מכורה לקליפ), אבל ממש לשמוע רק לפני שנה ככה מה אתם הולכים לעשות בסוף שבוע : ראיתי "האיש שבפנים", אחלה סרט איזה דיסק אתה ממליצים עליו : אממ, אודיוסלייב של אודיוסלייב P: איזה סרט אתם ממליצים עליו : ^^

hilikus

New member
קצת באיחור..

לא נורא שם : הילה גיל: 18+ מתי התחלתם לשמוע בפעם הראשונה את אינקובס : מכיתה ח' בערך.. מה אתם הולכים לעשות בסוף שבוע : סיטי הול או משהו.. איזה דיסק אתה ממליצים עליו : radiohead-kid a איזה סרט אתם ממליצים עליו : לאחרונה שראיתי..החולמים. יאללה בלאגן..:)

southern girl21

New member
...

שם : שרון גיל: אוטוטו 21 מתי התחלתם לשמוע בפעם הראשונה את אינקובס : לפני 8 שנים בערך מה אתם הולכים לעשות בסוף שבוע : הסופש עבר - אבל בהחלט עבר בצורה הכי טובה שאפשר לבקש..:) איזה דיסק אתה ממליצים עליו : יש הרבה שאני יכולה להמליץ, מה שאני שומעת הכי הרבה כרגע הוא את סיינס של אינקובס. איזה סרט אתם ממליצים עליו : האחרון הכי טוב שראיתי היה אלפא דוג - סרט כזה מצחיק לא ראיתי הרבה זמן..:)

shanzi11

New member
וכעת קבלו אותי ../images/Emo13.gif אחח... נרקיסיזם

שם : שני גיל: 16 וחצי מתי התחלתם לשמוע בפעם הראשונה את אינקובס : וואו מלפני המון זמן (כיתה ו') מה אתם הולכים לעשות בסוף שבוע : להרקב עם החברים :) הכי אחי! איזה דיסק אתה ממליצים עליו : the best of bowie (מאתמול בבבעלותי) איזה סרט אתם ממליצים עליו : בובי לונג! מומלץ בחום ובאהבה שימו תמונה שלכם .. או סתם תמונה :) מכיוון שסוף סוף אפשר להעביר תמונות מהמצלמה למחשב, אז תתכבדו... ד"א- תמונה מפורים, אנוכי צ'ארלי צ'פלין

:)

שם : מיטל גיל: 20 (בקרוב 21) מתי התחלתם לשמוע בפעם הראשונה את אינקובס : איפשהו בשלהי כיתה י' אני חושבת. שזה משהו כמו 4 שנים. מרגיש כאילו יותר. מה אתם הולכים לעשות בסוף שבוע : או יש לי הרבה תוכניות! מוסד-סינימה סיטי-פארק חבלים. איזה דיסק אתה ממליצים עליו : Dream Theater- images and words איזה סרט אתם ממליצים עליו : פלזנטוויל :)

kilmore89

New member
חדשה פה =P

שם :אליה גיל:18 מתי התחלתם לשמוע בפעם הראשונה את אינקובס : כיתה ה' מה אתם הולכים לעשות בסוף שבוע : הרבה דברים, יומי הולדת וכד.. איזה דיסק אתה ממליצים עליו :Underoath - They're Only Chasing Safety איזה סרט אתם ממליצים עליו : elephant כי ככה, ובכללי טרילוגיות למיניהן תבורכו כולכם

למעלה