סוף שבוע רגוע ב.......... :)

LOLI152

New member
סוף שבוע רגוע ב.......... :)

יאללה מסכמים שבוע!:) ואהו! :) (השאלון נגנב בחביבות יתרה ע"י פורום פש"ו- הקדיט אליהם.!:)
איך עבר עליי השבוע?
סרט השבוע?
ספר השבוע?
שיר השבוע?
תוכנית\סדרת השבוע?
ציטוט \ פתגם השבוע?
דבר מיוחד שעשיתי השבוע?
עצבון \ ביאוס השבוע?
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע?
אייקון \ סמיילי השבוע?
איש השבוע?
תמונת השבוע שיהיה סופ"ש מעולה!

../images/Emo214.gifיאאאא יש שני סיכומיםםםםם../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אני בעד לענות לשניהם, אחד היום ואחד מחר

hodayoyo

New member
צריך אמוטיקון של |ג'ירפה|

השאלון נגנב בחביבות יתרה ע"י פורום פש"ו- הקדיט אליהם.!:) איך עבר עליי השבוע? בסדר סרט השבוע? לא ראיתי ספר השבוע? אני קוראת ספר בשם "ארץ מוצא" שקיבלתי מתנה מהגן לסיום שנה, ספר די מוזר
שיר השבוע? עדיף וכדאי של התבלינים. תוכנית\סדרת השבוע? אאוריקה
ציטוט \ פתגם השבוע? - דבר מיוחד שעשיתי השבוע? הייתי בהופעה של טל פרידמן והקריות, פגשתי מלא חברים שאני אוהבת (ואת הדר!), ישנתי בת"א ולמחרת טיילתי כל היום עם חברה אהובה במיוחד
עצבון \ ביאוס השבוע? אחותי היקרה שיודעת להיות מעצבנת במיוחד. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע? היומיים של ההופעה-חברים-טיול. אייקון \ סמיילי השבוע? |ג'ירפה| !! איש השבוע? החברה ההיא. תמונת השבוע תמונה מהממת של אחיינית שלי שאני לא יכולה להעלות לפה.

../images/Emo214.gifמסכמת :)

איך עבר עליי השבוע? שבוע יומולדת מקסים
סרט השבוע? תצחקו עליי, אבל ביום שבת [לפני שבוע, לא אתמול] הזמנתי עם חברות סרט בVOD ואני כבר לא זוכרת איך קוראים לו.... הוא היה מאוד משעמם בהתחלה, אבל בסוף [ריגשייייי] אפילו בכיתי
ספר השבוע? קראתי ביום שישי במשך ארבע שעות בערך את חוברת הקורס של האוניברסיטה ואפילו למדתי בע"פ את שיטת ה-"סש קשב!" אני חייבת להכנס אל תוך העניינים כי כבר שנה שלמה לא למדתי ועוד חודש מתחיל הסמסטר
שיר השבוע? שיר שאני כל כך מזדהה עם כל מילה שלו, האזנתי לו במשך ימים שלמים... leona_lewis_-_better_in_time
תוכנית\סדרת השבוע? חשופים
ציטוט \ פתגם השבוע?"היום יום הולדת"
דבר מיוחד שעשיתי השבוע?חברות שלי הפתיעו אותי ועשו לי מסיבת הפתעה
עצבון \ ביאוס השבוע?שדברים שחיכיתי וקיוויתי לא התרחשו, וכמובן...שהיומולדת נגמר [אבל לאנשים מיוחדים חוגגים במשך שבוע שלם!
]
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע?היומולדת...
אייקון \ סמיילי השבוע?
איש השבוע?א מ א !
תמונת השבוע -"באופן זמני לא ניתן להעלות תמונות בפורום זה"

שני חמו1

New member
סוף שבוע..

איך עבר עליי השבוע? שבוע כייף כל כך לחזור ללימודים :] מלאא באנרגיות חיוביות... סרט השבוע? לא ראיתי סרטים השבוע ספר השבוע? זכרונותיה של גיישה שיר השבוע? נשל הנחש [מאיר אריאל] תוכנית\סדרת השבוע? דרייק וג'וש ציטוט \ פתגם השבוע? "דברים תמיד מסתדרים בסוף" דבר מיוחד שעשיתי השבוע? חזרתי ללימודים עצבון \ ביאוס השבוע? לאחר את ההסעה פעמיים על השבוע הראשון ללימודים! הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע? לחזור לדבר עם הילד שהכי חשוב לי בעולם!! אייקון \ סמיילי השבוע? מה? איש השבוע? האיש שהציל את היונה מפני העורב.. [ האיש והשומשומית ] תמונת השבוע?

../images/Emo214.gifאפילו יותר מוקדם ממני../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

ווווווווווואווווווווווווווווווווווווווווו |מורידה את הכובע| מגיע לך רק על זה שאת מתעוררת כל כך מוקדם לקבל בונוס מהמורה

LOLI152

New member
גם אני מבינה!!

שונאת להיות ילדת-הסעות. בא לי לישון עד מאוחר! שונאת לקום לפני השמש.

שני חמו1

New member
כן !

בחורף זה לצאת מהפוך כשאת שומעת את הגשם משתולל, ורואה את הכוכבים... חמש לפנות בוקר לעזזל! תנו לישון.... והעניין הוא שאין לי הסעה מאוחרת יותר

../images/Emo214.gif../images/Emo201.gif

זה באמת מבאס, גם אני מפחדת שאצטרך לעשות את ההליכה לעבודה שלי [חצי שעה] ברבע לשבע בבוקר כשיהיו מבולים ובלה בלה...|מטריה|

למעלה