סוף שבוע רגוע וחופרי

Shir Girl XD

New member
סוף שבוע רגוע וחופרי ../images/Emo183.gif

סורי חן שפתחתי שירשור לזה במקומך אבל היה דורש...
שיר השבוע|חו|:
להקת השבוע
:
אלבום השבוע
:
קליפ השבוע
:
סדרת השבוע / סרט השבוע
:
משהו טוב שקרה
:
משהו רע שקרה
: תיכנונים לשישבת: תמונת השבוע:אתן יכולות לשים קישור
שאלה המתחלפת:מה הכי בא לכם בחורף?

MayLuvsDoug

New member
ציף

שיר השבוע: פרר.. קסביאן - שוט דה ראנר, איר טראפיק- כלמיני להקת השבוע: keiser chiefs, air traffic אלבום השבוע: אנערף קליפ השבוע: D: סדרת השבוע / סרט השבוע: ממממ האנטומיה של גריי משהו טוב שקרה: טיול עם הח'ניקים כפרעליהם משהו רע שקרה: המממ לאדעת תיכנונים לשישבת: חח טיול עם הח'ניקים בדיוק כזרתי תמונת השבוע:אתן יכולות לשים קישור שאלה המתחלפת:מה הכי בא לכם בחורף? חבר):

באיחור אבל בקטנה ../images/Emo13.gif

שיר השבוע|חו|: R.E.M -losing my religion להקת השבוע: nirvana אלבום השבוע: nirvana- nevermind קליפ השבוע: אין סדרת השבוע / סרט השבוע: "אני, רובוט", טאץ עליז לסטרייט שיעיז משהו טוב שקרה: אממ.. לא יודעת משהו רע שקרה: עזבו תיכנונים לשישבת:לא היה חח סתם הייתי בבית תמונת השבוע:אתן יכולות לשים קישור שאלה המתחלפת:מה הכי בא לכם בחורף? אממממ.. גשם! ושביתה. ואז להיות בבית ולראות את הגשם על החלון

sweet shir

New member
עונה :)

שיר השבוע: ג'סי - עברי לידר בוא - עברי לידר מכיר אותו - יוני בלוך Welcome To My Life - Simple Plan The Way You Make Me Feel - McFly I Wanna Hold You - McFly The Ballad Of Paul K - McFly להקת השבוע: סימפל פלאן. אלבום השבוע: אול ד'ה גרייטסט היטס - מקפליי. קליפ השבוע: לא היה. סדרת השבוע / סרט השבוע: סדרה; האי, בובות, As The World Turns (אופרת סבון אמריקאית. ~כאפות~). סרט; ילדות רעות. משהו טוב שקרה: קנו לאח שלי סימס "נסיעה נעימה" וזה מגניב
. משהו רע שקרה: מחשב, הורים. ;; תיכנונים לשישבת: כבר היה. תמונת השבוע:אקראי P: שאלה המתחלפת:מה הכי בא לכם בחורף? המ, פוך, תנור ושוקו/קפה/תה חם. <:

mikeys barking

New member
הו, הו, הו! ../images/Emo139.gif

להקת השבוע: ביטלס, The verve אלבום השבוע: אין >: קליפ השבוע: כלמני מצעדים בVH1, לא משהו מסוים סדרת השבוע / סרט השבוע: חברים
. סרט- אלפי, היירספריי, שרק 2. משהו טוב שקרה: היה לי יומולדת D: משהו רע שקרה: לא שזכור לי תיכנונים לשישבת: מיני-יומולדת לי ולבת דודה שלי אצל סבתא. קיבלתי הרבה מתנות ^^ תמונת השבוע:אתן יכולות לשים קישור יו לורי
שאלה המתחלפת:מה הכי בא לכם בחורף? קולנוע וסרטים. וצעיפים. וערמונים ^^

למעלה