סוף שבוע רגוע עם הרשימה

Jude Lennon

New member
סוף שבוע רגוע עם הרשימה

לצערי בלאקפילד יצא מהרשימה ונשארנו עם בדיסקים הבאים: אור הירח עכשיו מעונן השלישי שומקום המכתב חלולים לילות לבנים ממנטו מורי מחוץ לתחרות בלאקפילד 2

מעכבת

New member
יצא הראשון,הגיע זמנו של השני...

Blackfield 2..

TairAtias

New member
מחוץ לתחרות

למרות שזה אלבום מדהים... קשה לי לוותר על האחרים

Hosh17

New member
ממש התעללות

לא הייתי מורידה אף אלבום בטח שלא את בלאקפילד הראשון ... עם שירים כמו בלאקפילד,פיין,הלו.... מה חשבתם לעצמכם?! וגם עם הזמן לא כזה רע... אז הוא לא צורח ולא מדבר על התאבדויות ולא מקלל את הממשלה ואת צהל. סו וואט? היו שם שירים נהדרים לדעתי. לא יכולה להשתתף בתחרות הזו בכלל. לכל אלבום יש את הקסם שלו

מעכבת

New member
חח מה את חולה?

מזה איך יכלנו להוציא שירים כמו פיין בלקפילד בכל אלבום יש שירים שגם אני מאד אוהבת אבל זה המשחק נשמה מה לקחת קשה

Hosh17

New member
לא לקחתי קשה

אבל זה פשוט מטורף להוציא אלבום כמו בלאקפילד הראשון מצד שני אם לא נוציא אותו נוציא משהו אחר, וזה גם כן יהיה מטורף. אי אפשר לעשות משחקים כאלה על המוזיקה של אביב

Simple Sam

New member
מטורף? הלכת על ההגזמות.

אפשר,יש דיסקים פחות טובים ויש יותר טובים. את באה להגיד שאין לך אחד-שניים-שלושה אהובים ואת אוהבת את כולם באותה המידה? לא. אז אנחנו הופכים את זה למשחק.

אל תקחי את המשחק הזה קשה ../images/Emo13.gif

המשחק הזה משקף חתך קטן מאוד מהאוכלוסיה. אני בטוח שאם היינו עושים אותו עם כל מעריצי אביב בארץ התמונה הייתה נראת אחרת. חוץ מזה אין לך מה לכעוס. זה פורום אביב גפן. מן הסתם רוב האנשים שכאן יותר מתחברים לאביב גפן נטו ולא לאביב וסטיבן או אביב באנגלית. אני גם משוכנע שהרבה חברים בפורום הזה בכלל לא שומעים בלאקפילד על אחת כמה וכמה לא האלבום השני שלו שהם הוציאו עכשיו. אם תשחקי את אותו משחק בפורום בלאקפילד אז תראי שכולם יוציאו את האלבומי סולו של אביב ואת אלה של בלאקפילד ישאירו לסוף...

למעלה