סוף שבוע רגוע
- עדכון לשישבת

d@r121

New member
סוף שבוע רגוע ../images/Emo13.gif- עדכון לשישבת

אז הנה עלתה לה הגלריה של הפורום זמנית אבל עדיין שלנו אתם יכולים להוסיף תמונות שלחו לאיי מייל שלי ([email protected]) תמונה או כמה ביחד ואני יעלה את התמונות לגלריה (ותודה לאורי על התמונות) ויש לנו דו"ח משתמש ראשון
נחשו מי כתב
(לא זה לא אני) כן גם פה אתם יכולים להכנס שלחו לי איי מייל ([email protected]) קובץ text לפי הקטגוריות הבאות פרוט על המכשיר חסרונות יתרונות ציון סיכום ד
ר- יאללה כולם לגלריה ולדו"ח

הייי מה זה צריך להיות:

*הכותב אינו מוסמך ע"י חברה זו או אחרת ויש להתייחס אל מאמרו כאל דעה שנייה אני מוסמך ביותר!
חכה אני יעבוד ביורוקום נוקיה, אני יסדר את כל משתמשי הפורום ברמות הכי גבוהות!
אני יארגן לכם מכשירים טובים

במבט שני אני שם לב

השמצתי קצת יותר מידי את ה8250... המכשיר נהדר!!! משום מה יצא לי קצת יותר מידי לקטול אותו מאשר להחמיא לו לפי דעתי. אם למישהו יש הזדמנות לקנות את נמכשיר אני ממליץ בחום!!!

d@r121

New member
מה אתה רוצה לסבך אותי?../images/Emo8.gif

עם כל מיני אנשים שאח"כ יבאו אלי בתלונות למה ככה ולמה ככה כותבים את ההבהרה הזאת ושילכו לעזאזל אני את שלי הבהרתי הם יכולים לקחת את העצה הזאת או לא לקחת בגלל זה זה נחשב דעה שנייה שאף איש מכירות מכל חברה שלא תהיה שיבוא ויתלנון עליי בחלונות הגבוהים שהפספוס הזה שמנהל את הפורום גורם לאנשים לכלך על המכשיר שאני עומל למכור כה קשה עזוב אותך מצרות ד
ר-צרות או לא היה לי מבחן באנגלית |הצילו| מעניין כמה קיבלתי

d@r121

New member
מחר מחר

אני פשוט ממהר מאוד מחר אני יעבור ואספור כמה הודעות כתב כל אחד יאללה אני הולך לקחת את התרופות נגד האלציימהר שלי ד
ר- רק הולך ומדקן ומזדקןה אך בחיים לא תהיה לי חברה |בלונדינית|

**לילך**

New member
הזמנה לדיון -מוצרים שנוסו על.. ../images/Emo18.gif

בעלי חיים. אנא ראו הזמנה זאת כהזמנה אישית ביום שלישי הקרוב: 20 לנובמבר ,יתארח ח"כ איתן כבל בפורום חיות מחמד לדיון פתוח עם משתתפי ואורחי הפורום על הצעת החוק לתיקון חוק צער בעלי חיים - סימון מוצרים שנוסו על בעלי חיים. גולשי הפורום ואורחיהם מוזמנים להשתתף בדיון הפתוח ,לשאול ולקבל תשובות. שימו לב שבמקביל מתקיים סקר בעד ונגד הצעת החוק. (הכניסה לסקר נמצאת בשורה האפורה העליונה בדף הפורום) להלן תקציר הצעת החוק: בסוף אוקטובר הניח ח"כ איתן כבל על שולחן הכנסת הצעת חוק חדשה , שאם תתקבל, תחייב את כל החברות המשווקת את מוצריהן בארץ לסמן האם נעשו בשלב כלשהו בתהליך הייצור ניסויים בבעלי חיים. חברה שערכה ניסויים בבעלי חיים ולא ציינה זאת במקום בולט על גבי האריזה – תחויב בקנסות כבדים. הצעת החוק, הוגשה כתיקון לחוק צער בעלי חיים. ככל הידוע, חוק מעין זה לא הועבר באף מדינה אחרת. במדינות האיחוד האירופי מוטבע תו הארנב על אריזות מוצרים שפותחו ללא ניסויים בבעלי חיים, לאחר שהחברות עוברות פרוצדורה מורכבת לקבלתו. שם הצעת החוק: הצעת חוק צער בעלי חיים -התשנ"ד 1994 - (תיקון סימון מוצרים) מטרת החוק היא (ציטוט מדברי ההסבר שמצורפים להצעת החוק) "הענקת שקיפות לצרכנים באשר לדרך ותהליך ייצור מוצר צריכה הנוגע לניסויים בבעלי חיים. במידה ובשלב כלשהו בתהליך הייצור מוצר נערכו ניסויים בבעלי חיים , תסומן עובדה זאת על גבי המוצר , כך שהצרכן יפעל לפי שיקול דעתו וצו מצפונו בעניין רכישת מוצר שכזה. חוק זה בא לעודד צריכת מוצרים שלא נוסו בבעלי חיים ולהעלות את מודעות הציבור לנושא זה. " מקווה לראות אתכם ביום שלישי לילך - פורום חיות מחמד

למעלה