סוף שבוע רגוע

1me too1

New member
סוף שבוע רגוע

איך עבר עליכם השבוע? עשיתם משהו מעניין? ספר טוב? סדרה טובה?
מה היה טוב? מה היה רע? ומה היה - לא נורא?
שיהיה סוף שבוע נעים

carlimi

New member
אאאממממ

רוב השבוע עבר סה"כ לא רע .... שיגרה של עבודה, ילדים, בית ספר וכו'.
לקראת סופ"ש דברים קצת התחרבשו, אתמול היה לי יום קשה במיוחד, שלושה ילדים בחופש, הסעות והסעות והסעות ...
התחיל עם להסיע את הבעל לעבודה על הבוקר, אחכ לקחתי את הילדים למוזיאון הילדים (חיפשתי פעילות בפנים כי כל הזמן יורד אצלנו גשם), 40 דקות לכל כיוון. חזרנו להחליף בגדים וקצת לנוח, ואז שוב הסעות לחוגי התעמלות של הגדולים, כל אחד במקום אחר .... חזרנו אחרי 7 בערב כשאני כבר עם הלשון בחוץ ...
עוד סרט בטלויזיה כי שישי בערב זה אצלנו MOVIE NIGHT. ראינו ג'ומנג'י והילדים נורא פחדו ....אשכרה התחבאו מתחת לשמיכה

&nbsp
כבר שבועיים לא מספיק לרדת אצלנו גשם, ואני כבר ממש בדיכאון. ממש חסרה לי השמש שבדר"כ יש אצלנו כלכ הרבה ...
אתמול רבתי עם חברה שלי בארץ, וזה גם מאוד השפיע על המצב רוח הכללי ... ואנחנו כרגע על תקן לא מדברות

&nbsp
מרגישה שאני בתקופה של עומס רגשי גדול, ועוד לפני שני ביקורי משפחה ארוכים הקיץ .... אאגגרררר

נשמע כל כך קשה!!!

תנסי להקל על עצמך כמה שאפשר. מזג האויר יכול להשפיע עלינו כל כך, מי כמוני מכירה את זה
תנסי ליצור את הכייף והנעים בתוך הבית, ואני מקוה שהכל ישתנה מהר.

לא פשוט
ואין ספק שמזג האוויר לא עוזר במיוחד...

אני חושבת שהייתי בסוג של דיכאון חורף כשהיה פה את החורף- ממש מדכא אותי...
שולחת חיבוק

1me too1

New member
שונאת את הימים הארוכים בלי השמש

ממש מבינה אותך עד כאב, זה גורם להרגשה ככ לא טובה , היתה לי חברה שקנתה מנורה כזו מיוחדת שמדמה אור שמש.
מקווה שהשמש תזרח בקרוב

השבוע שלי היה מוזר קצת,

כל השבוע הרגשתי לא טוב, אבל לא כזה שלשכב במיטה, אבל עדין מתיש. למרות זאת, לא ויתרתי לעצמי והלכתי לכל פעילויות הספורט שלי, עבודה, התנדבות ועזרה בבית הספר. אני מרגישה מאוד גאה בעצמי, בעיקר ששמרתי על השיגרת הספורט
אבל צללתי למיטה כל ערב בשעה 21:00.

השבוע שוב, הלכתי לקלפי. אני אזרחית בריטית בשלוש שנים האחרונות וכבר הצבעתי לפרלמנט של האיחוד האירופי, למועצה המקומית, משאל עם לגבי עצמאות סקוטלנד ובחירות לפרלמנט הבריטי

אני חייבת להודות שהשיטה הבריטית, שמצביעים למתמודד מקומי שמייצג מפלגה, מאוד מבלבל אותי
מה אם אין לו סיכוי? הקול שלי מתבזבז? הבחירה בין המפלגה שנראה לי נכון שתשב בפרלמנט לבין האישיות שתיצג אותה באזור שלי די מבלבלת אותי עדין.

שבוע די אינטסיבי....

לא קל לחזור לעניינים ולעבודה מסודרת אחרי שדי נהניתי לקבוע בייביסיטרים מתי שבא לי.
האמת שאני די גמורה כי גם הרגשתי רע כל השבוע מבחינה פיזית וגם המחסור הענקי בשעות השינה (כי מתעוררת כל יום בשלוש וחצי- רבע לארבע לפנות בוקר
) עשה את שלו...
&nbsp
ממש נהנית לחזור לענייינים בגן והגננת שאיתי מדהימה, יש ממש כימיה טובה ובאסה לי שהיא לא נשארת שנה הבאה (אני למעשה אחליף את התקן שלה בשנה הבאה).
&nbsp
חוץ מזה, זהו... השבוע העמוס האמיתי הוא השבוע- כל ערב יש לי משהו... מקווה לא להתפרק...
&nbsp
שוקלת את צעדיי לגבי ההתנדבות- כולם מאוד לוחצים עליי לרדת מההתנדבות ב-sunday school ואני מאוד מבינה את מה שאומרים לי ורואה כמה אני זקוקה לכל זמן של חופש ושקט אבל קשה לי לוותר על ההתנדבות הזו...

rona73

New member
במקום כל שבוע

אפשר פעמיים בחודש או פעם בחודש.

לצערי, זה לא אפשרי.

הם מגיעים לפעילות מקדימה לפני הפעילות איתי וזה מתקיים כל שבוע.
&nbsp
הבטחתי לאחראי שלי שאני נשארת כרגע עד סוף יוני כשהתוכנית מסתיימת לשנה זו.. נסחוב את זה, לא נורא

forglemmigej

New member
עוד כמה שעות השבוע הולך לעולמו

אז מה היה לנו, בשבועיים האחרונים היה בממלכה הקטנה איזה סיפור עם ישראל שלנו, יש איזו אגודת ידידות פלסתינאית-דנית שקנתה שטחי פרסום על האוטובוסים שנוסעים בבירה ובהם כתוב פחות או יותר: "המצפון שלנו נקי, אנחנו לא קונים מוצרים ולא משקיעים בתעשיית ההתנחלויות" או-אה כל האירגונים היהודים והשגריר הישראלי פנו לחברת האוטובוסים שיורידו את זה באופן מיידי . כולם נוסעים באוטובוסים זה לא מיועד רק לקהל הפלסתינאי או עוכרי ישראל ואכן הם הורידו את זה, כמובן שאותה אגודה מאד כעסה כי זה נגד חופש הביטוי -כאילו שהם יודעים מה זה בכלל-, ביום שישי שרפו 4 אוטובוסים שלהם מענין מי עשה את זה
לא מצליחה להבין למה צריך להביא את הסכסוך לכל מקום, גם ככה רע על הנשמה בנוסף לנוסף אותו ראש הארגון צייץ בטוויטר שחבל שהיטלר התאבד לפני שהוא חיסל את כל הציונים ..לא יאמן.
בנוסף הכל ירוק בטירוף מסביב ירוק איזמרגדי כזה שעושה טוב בנשמה הנה מקום שבקרתי בו אתמול

למה האלימות הזאת?

כל אחד יכול לחשוב מה שהוא רוצה, אבל למה באלימות? לשרוף אוטובוס????
מה "מספרות" המפות בפרסומת הזאת?

ובמעבר חד, איזה נוף מקסים, אני יכולה להרגיש את השלוה. תהני.

forglemmigej

New member
המפות

מה הן אומרות , כמו שמשתמשים בנארטיב היום ,לכל אחד יש הנארטיב שלו
ומה שבני דודנו טוענים במפות הוא שהציונים השתלטו על המרחב ביו הירדן והים ,שכל השטח הוא פלסטינה וכל פעם הישראלים כובשים עוד ועוד נתחים ולבסוף יש כמה נקודות שהן ההתנחלויות שמשתלטות על כל שטחי ארץ ישראל וישראל היא מדינה שתלטנית כובשת ועוד שטויות מהסוג הזה, ההסטוריה של ישראל ב150 שנה האחרונות יש לה הצדקה וזה היה חלום של כל יהודי להגיע אליה ביום מן הימים ,בעוד שכל אלו שהגיעו לישראל מאז תקופת העליות לא היה להם איזה חלום היסטורי להגיע לאיזה משהו, הם באו כי היתה עבודה או כי ניסו לשפר את חייהם, זה כמו האפריקאים שמנסים להגיע ליבשת היום ,זה לא שהם חלמו אי פעם להגיע אליה בהיסטוריה של כל עם, פשוט כל האמצעים להכנס למקומות אחרים נישללו מהם. לא משנה ,ברור שלא היה צריך לדכא את אלו שהיו שמה לפנינו אבל לקנות בלי קמצוץ של מלח את הפרופגנדה ההזויה הזו זה גם דבר שלא יעשה, אני בכלל נגד חרם מכל סוג שהו ,למשל החרם הבריטי על האקדמיה הישראלית אפשר לחשוב שהבריטים היו צדיקים גדולים במאות בשנים. לא.
תארי לך שעוד מעט יעשו גם חרם על פרסי נובל מה יהיה עם כל היהודים והישראלים שזוכים לא פעם.

1me too1

New member
שבוע של תרגול הסבלנות שלי

לא היה משהו מיוחד השבוע, למעט ללמוד לשפר את יכולות הסבלנות שלי... מה שקשה לי מאוד
מזג האויר היה מהמם, קייצי וחמים, יש שיגידו חם מידי.
ביום ראשון פיקניק בפארק עם חברים, ושאר השבוע בלי שום דבר מיוחד.
שיהיה לכולנו שבוע טוב, וגשם - לך ותחזיר את השמש מהר: -)
&nbsp

למעלה