סוף שבוע ריקודים

מאליה1

New member
סוף שבוע ריקודים

השבוע אני ואישתי סגרנו סוף שבוע מדהים באילת במלון קלאב הוטל כולל ארוחות שלוש לילות (27-30)
עם מופעים אמנים והרבה הרקדות במחיר 3800 ,לא נישאר להם הרבה .
דיברתי עם בחורה בשם לירן 08-6959772

אמיר411

New member
למי שייכת ההפקה הזאת? זהניסיון לעשות הפקה כמו של גדי?

מה זו ההפקה הזאת? מי מרקיד? איזה אומנים?
מה עכשיו כל אחד עושה הפקת ריקודי עם ? מישהו יודע פרטים????

אתי 1231

New member
שלמה ממן

הבנתי ששלמה ממן מנהל אומנותי ויש אומנים כמו בועז שרעבי, ישי לוי ,עדי כהן שחר חסון להקות מחול ועוד.. .... כך או כך זה נראה לי דיל משתלם כי בתקופה הזאת זה יחסית זול מאוד גם לקלאב הוטל...ניסיתי למצוא דיל שלא קשור להפקה זה התחיל מ4700 , דרכם יצא זול יותר וכולל ההפקה.

אתי 1231

New member
המרקידים והאומנים

בצהרים קיבלתי טלפון מההפקה על המרקידים שלוקחים חלק בהפקה ( כי ביום שסגרתי ביקשתי שיידעו כשידעו) שלומי מרדכי,אלעד פרל,חיים מילשטיין,ישראל שבתאי,צידקי ערמי,מוטי מנחם,שמעון שוקר,אילן סויסה , וענת מטיאש (שנראה לי שהיא מהזומבה)ונאמר לי שהם במגעים עם עוד כמה בולטים. לגבי אומנים, ישי לוי,בועז שרעבי , עדי כהן,לירון רמתי, וכנראה יש עוד סטנדאפיסט ולהקות מחול .

אז קצת פרטים...

שלום רב לכולם... אנחנו שמחים לספר לכם על הפקת "פסטיבל רוקדים אילת" שתיקח חלק בתאריכים 27-30 לחודש אוגוסט במלון קלאב הוטל אילת. קצת עלינו, חברת ישיר טורס מקיימת מספר אירועים מידי שנה במלונות בעיר אילת, אירועים כגון, טוניסיאדה,הודיאדה,תמניאדה,מרוקיאדה ועוד..... השנה אנו לוקחים חלק גם בתחום ההרקדות ונהפוך זאת למסורת לשנים הבאות. ניהול אומנות ע"י שלמה ממן , אומנים כמו ישי לוי,בועז שרעבי,עדי כהן,לירון רמתי,אריק סיני ושלל מרקידים ולהקות מחול לוקחים חלק בהפקה. האירוח הוא בחצי פנסיון עם אופציה לשלוש ארוחות לשלושה לילות ארבעה ימים. המחירים יפתיעו אתכם!!!! הם שווים לכל כיס.... אז נישמח לראות גם אתכם מבין אורחינו .אנחנו כאן לשאלות....
להזמנות:08-6595772,0522-221135,0528-261271

למעלה