סוף שבוע שקט לכולכם ושבת שלום

ShirShir

New member
סופ"ש נעים../images/Emo140.gif ושבת שלום../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

cobainos

New member
הסופ"ש השקט האחרון בהחלט

כשבסופ"ש הבא אנחנו כבר בהתנתקות!יהיה אקשן,צחוקים ודם,למרות שהרוב המתנגדים הם חובשי כיפה

Matanhirsch

New member
אל תשתמשו באלימות..אני מקווה

שלא אתם תצטרכו להפעיל אלימות והמתנחלים גם לא יפעילו... הם ישראלים יהודים!!אסור לפגוע אחד בשני!!!

אל תשתמשו באלימות

רק תפוצצו להם ת'צורה אבל בלי אלימות

cobainos

New member
../images/Emo13.gif

לא מפוצצים צורה לאף אחד...אבל זה הולך להיות קשהההה אני בכלל לא בטוח שיקחו אותי אחרי מה שקרה לי בתרגיל ביום רביעי... הרמתי בן אדם(עם עוד 3 אנשים,כמו שצריך) ונתפס לי הגב ...אבל באותו רגע חשבתי שזה משהו הרבה יותר גרוע,היו ממש כאבי תופת

נעמה 444

New member
בכלל לא מצחיק

לא לשכוח שהם מסולקים מהבית שלהם והם המסכנים בכל הסיפור כולל חתולי רחוב שנשארו מאחור שגם הם משלמים את המחיר, בגנים וכדים כבר מתו מרעב חתולי רחוב

קיר קמט

New member
הם המסכנים בכל הסיפור?

תסלחי לי, אבל מה עם כל החיילים שאיבדו את חייהם בהגנה עליהם שם? נמאסו עליי כבר הויכוחים הפוליטיים, אבל מסכנים הם לא.

cobainos

New member
יש הרבה מסכנים בסיפור

יש עולים שהגיעו לארץ ולשם הממשלה שלחה אותם,יש אנשים שגרים שם מתוך אידיאולוגיה ואמונה,יש אנשים שגרים שם כי שם השתלם להם לבנות(ומאד מאד משתלם שם) ויש ילדים ונערים שגדלו שם ועכשיו נפרדים מכל החברים שלהם...אי אפשר להגיד שהם לא מסכנים בכלל כי זה להעביר קהילה שלמה.אבל ממילים כמו "גירוש" וכו' אני סולד.המדינה השקיעה בהם כ"כ הרבה כסף מהמיסים שאנחנו משלמים!בנייה ושירותים קהילתיים וכ"כ הרבה דברים שהם קיבלו כמעט במתנה מהמדינה,אבל שוב,ממשלות ישראל לדורותיהן עודדו את הבזיון הזה. אנשים לא מבינים שהפאלשתינאים שהאדמות שלהם נכבשו והופקעו ועדיין מופקעות כבר עשרות שנים,והם חיים בדירים ומחנות פליטים ותחת כיבוש מדכא,ורואים איך המתנחלים חיים להם טוב,הם הרבה יותר מסכנים ומהמרמור שלהם אנחנו אוכלים הכי הרבה חרא. וחוץ מזה עניין החיילים שגילעד וכולם אומרים כל הזמן. בקיצור-התנחלויות זה רע למדינה.

למעלה