שבוע טוב../images/Emo13.gif../images/Emo109.gif
שיר השבוע של דה יוזד: אממ לא משהו ספציפי
שיר השבוע לא של דה יוזד: Moment- Aiden Afterlife- A7X והמון גם של אוונסנס, FF5 וגרין דיי
להקת השבוע: איידן, אוונסנס וגרין דיי
אלבום השבוע: Live&Rare- MCR The Open Door- Evanescence American Idiot- Green Day
קליפ השבוע: Afterlife- A7X
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: הישרדות, שנות ה-70 עונה 7 (
) והמורדים2
משהו שהכעיס אתכם השבוע: המורה המעצבנת שלי לספורט
אנחנו עושות תרגיל בזוגות, ובת הזוג שלי לא הגיעה, אז המורה אמרה לי לעשות עם משיהי אחרת (לילך). הבעיה היא שהיה לי מחזור, וחשבתי שאני אוכל להתעמל, אבל גיליתי שלא
והמורה כעסה עליי ואמרה לי שאני דופקת את לילך ככה
גם כן הרסרית הגבר הזאת
משהו ששימח: עוד שבוע בלי מבחן בפיזיקה ובוחן בלשון, מחר ומחרתיים יש לי יום רפואה בבצפר ככה שאני לא לומדת 9 שעות בממוצע
ויום שישי- נפגשנו אצל ידיד ושיחקנו ב-EYETOY, ונראינו כמו מפגרים
משהו שעיצב: אמא של חברה בבית חולים
ציטוט השבוע: שיחת מסנג'ר הזויה ביותר שלי ושל חברה, עדי
: אני שואלת את עדי יותר מידי שאלות:
עדי: רגע רגעעע, זה יותר מידי ב-30 שניות! אני: למאדים?
אחרי שאני משגעת אותה: עדי: גאד! אני: מה את מגאדגדת פתאום?! עדי: את באה לגאדגד עליי?!?! אני: כן, אני מגאדגדת עלייך!
עדי בהתקף פאנגירליזם על מייקי (MCR): עדי: אויי רק לדמיין אותו מזיע בלי חולצה עם טיפ'לה קוביות{כי לא מתאים לו, יש לו ראש קטן
} וסקיני ג'ינס כחולים אויייייייייייייי אני נמסה כאאאאאאאאןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן זה כמו מיני עפר שכטר! אני: עפר שכטר במילא מיני
ממשיכים את השיחה על עפר ומייקי: עדי: נראה לי שמייקי יותר גבוהה ממנו אני: כן, גם אני חושבת... סקיני סקיני אבל גבוה XD עדי: זה נשמע כמו המכנס עצמו XD אני: והיום- סקיני מייקי בחנויות! עדי: יו, אני רצה לקנות!!! ילדה:"סליחה, מזה סקיני מייקי?" מוכרת: "זה סקיני במידות ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש קטנות" ילדה: "אה" אני: הפרצוף של מייקי יהיה לך על התחת
עדי ממשיכה בפאנגירליזם: עדי: יודעת מה אני רוצה? אני: מה? עדי: אני רוצה מיטה קטנה, אני בפנים, מייקי בפנים, פראנק בפנים, יוסי (אחד שדומה למייקי מהבצפר שלנו
) בפנים... ג'רארד לא, אין לו מקום! ג'רארד יקח לי את כל הבנים! אני: ג'רארד יתפוס לך את כל המיטה! עדי: חחחחחח
~המשך~ עדי: אח"כ כולנו נעשה ערימת ילדים על מייקי עד שהוא ימות אני: ואז הזיכרון האחרון שלו יהיה אורגיה מרובעת עדי: מרובעת=מרובע=חנון זה משחק מילים כזה... אני: נו, מייקי במילא היה חנאג', זאת תהיה אורגיית חנונים XD עדי: מייקי תעשה לי חנונים קטנים שירוצו בבית וילמדו מדעים
~המשך~ אני: את יודעת איך תיראו? ככה: עדי= גבגבית, מייקי=
, יוסי=
, פראנק= גבגבות. עדי את תיכנסי איתם למיטה עם צמות! עדי: לא רוצה, אבל יש לי גבות מחוברות!
~המשך~ עדי: ואז.... כולם מתנשנשים! אני: כלומר הופכים לדוריטוסים?
~המשך~ עדי: ואז יוסי מגלה שזו הפעם הראשונה שלו, והוא לא יודע ממש מה עושים ואיך...ואז מייקי מלמד אותו...אבל אז פראנק בא ומראה להם דרך שונה לגמרי לעשות את זה! אני: אבל כל אותו הזמן פראנק יהיה איתי! עדי: לא, לא הבנת, הוא מלמד אותם מאחור
אני: הבנתי, אבל אני אומרת שזה לא יוכל להתקיים כי הוא יהיה איתי באותה שעה! וחוץ מזה, אם הוא יהיה איתי= הוא לא הומו
עדי: טוב, אז אולי תצטרפי אלינו? אני: עדי, זאת הצעה מגונה?
~המשך~ אני: וחוץ מזה, כ"כ מהר את מוותרת על מייקי?! עדי: אני לא מוותרת עליו, אני רק מחלקת אותו אני: אי אפשר לחלק אותו, הוא גם ככה סקיני.... סקיני מייקי!!!
מתנגן בראש / בפלייליסט: Homecoming- Green Day
תמונת השבוע: היינו היום בתגבור בלשון בכיתה י"א, וכל הכיתה שלהם הייתה מלאה עם הפרות האלה
היה גם של אמריקן איידול, והיה מוּטריקס