סוף שבוע!!

סוף שבוע!!../images/Emo68.gif

שיר השבוע של דה יוזד: שיר השבוע לא של דה יוזד: להקת השבוע: אלבום השבוע: קליפ השבוע: תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: משהו שהכעיס אתכם השבוע: משהו ששימח: משהו שעיצב: ציטוט השבוע: מתנגן בראש / בפלייליסט: תמונת השבוע:

הזויה13

New member
בלהבלבלהההההXDD

שיר השבוע של דה יוזד: לא שמעתי ממש שיר השבוע לא של דה יוזד: הולד איט דונט דרופ איט - ג'יי לו דונט קריי אאוט - שייני טוי גאנז בום בום בום - אין לי מושגXDD בייבי לאב - ניקול שרזינגר (וואי זה שיר מדהים) להקת השבוע:לאדעת.. זמרת ג'יי לו אלבום השבוע: אין לי שמץ.. של הסופשבוע זה ברייב של ג'יי לו קליפ השבוע:בייבי לאב וצ'יינג' של שוגבייבז תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: משפחה על גלגלים משהו שהכעיס אתכם השבוע: עומס לימודי משהו ששימח: חדר כושר משהו שעיצב:
ציטוט השבוע:
מתנגן בראש / בפלייליסט: Velvet Revolver - The Last Fight תמונת השבוע: תגובה מהירה

Broken sound

New member
סופ"ששששששש.

שיר השבוע של דה יוזד:Hospital שיר השבוע לא של דה יוזד:ממממ. להקת השבוע:דה יוזד אלבום השבוע: קליפ השבוע:א ביוטיפול לי של 30STM תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:CSI והישרדות משהו שהכעיס אתכם השבוע:מלא בלאגן עם פולין משהו ששימח:שהסתדר איכשהו בסוף העניין עם פולים משהו שעיצב:ממ.. ציטוט השבוע:"Just keep swimming just keep swimming" מתנגן בראש / בפלייליסט: תמונת השבוע:

Because Of May

New member
You're so crazy!../images/Emo109.gif

שיר השבוע של דה יוזד: Choke Me
שיר השבוע לא של דה יוזד: הכי הכי חרוש: Papa Roach, Limp Bizkit, Linkin Park, Korn - Nu Metal Mix שזה שילוב של כמה שירים של הלהקות האלה: Last Resort, Rolling, One Step Closer, Ice Ice Baby, Freak On A Leash HIM-For You When I'm Gone - Simple Plan The Offspring - Pretty Fly For A White Guy
Papa Roach - Scars Nirvana - Smells Like Spirit Mama- MCR Muse - New born Limp Bizkit - Break Stuff Green Day - Jesus of Suburbia Eurotrip- Scotty Doesn't Know
Disturbed - Down With The Sickness Biffy Clyro -who's got a match AFI - Miss Murder החדש של A7X
להקת השבוע: A7X, LB
אלבום השבוע: A7X-A7X
קליפ השבוע: אפטרלייף- A7X
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: השרדות, שנות ה-70 והתחלתי נמלטים עונה 1
משהו שהכעיס אתכם השבוע: המורה למתמטיקה. לא חשוב...
משהו ששימח: יום שישי! הייתי אצל ידיד שלי כל היום ואח"כ יצאנו ליומולדת של חבר, וחזרנו שוב לידיד שלי.
משהו שעיצב: אין לי זמן לנשום
ציטוט השבוע: ציטוטים מהבצפר
: יובל: "המורה, אפשר לצאת לשירותים?" המורה לביולוגיה: "מה, כל שיעור אתה יוצא!" אסף: "כן, יש לו שלפוחית רגיזה. כל היום כועסת"
המורה: "הוא הופך את המורה שלו לכועסת".
אסף: "תראו, ללילך יש מחברת מתמטיקה, אבל מה, היא כותבת בה את כל המקצועות חוץ ממתמטיקה" XD לילך (לי): "מאי, אפשר לאכול אותך לארוחת בוקר? את מרשה לי?" אני: "
" (זה היה אחד המפחידים :| ) חן: "לילך, למה את רוצה לאכול את מאי? את רעבה?" אני: "
" ויש לכולנו בכיתה מעין גרעפס כזה בפלאפון, אז היום בשיעור פיזיקה שיגענו את המורה, כל אחד שם את הגרעפס 50 פעמים בערך XD
מתנגן בראש / בפלייליסט: Nirvana- Lithium
תמונת השבוע: שיהיה

הטסתי מטוס שובD: תנו לי להתלהבD:

שיר השבוע של דה יוזד: נממ אין שיר השבוע לא של דה יוזד: מאסטר אוף פאפטס - מטאליקה. ואני אמשיך לחרוש עליו עד שאני אנגן אותו כמו שצריך! להקת השבוע: ת'רי דייז גרייס אלבום השבוע: ת'ריי דייז גרייס - האלבום הראשון קליפ השבוע: אין תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: קייל XY משהו שהכעיס אתכם השבוע: נמאס מהלימודים האלה נמאסססס. כל יום מבחן/מתכונת/עבודה להגשה. וכל יום מסיימים ב4. דיייייייייי. משהו ששימח: מסיבת הפתעה של חברה, למדתי לרקוד טראנסים ושירים של פרחות XD והטסתי מטוס פעם שניה בשישיD: משהו שעיצב: ממ. אין. :) ציטוט השבוע: נממ אין מתנגן בראש / בפלייליסט: וייק אפ - ת'רי דייז גרייס תמונת השבוע: אין

Rose131

New member
נמנמ

שיר השבוע של דה יוזד:בריד מייסלף אלייב? שיר השבוע לא של דה יוזד:כלמיני! קלאסי כזהD: ואמ. out through the curtain? להקת השבוע:האש סאונד! אלבום השבוע:נו, משהו שלהם. קליפ השבוע:המ. תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:מולאן רוז', בופור, אנג'ל משהו שהכעיס אתכם השבוע:המבחן במתמטיקה
וכזה, אנשים. חופשי. משהו ששימח:אנשים. משהו שעיצב:הסרט!$!1 ואמ, אנשים!$! ציטוט השבוע:"תצטלמו
" מתנגן בראש / בפלייליסט:.The Composer- Jazza זה קלאסי וזה יפה. תמונת השבוע:תגובה מהירה

../images/Emo203.gif../images/Emo204.gif../images/Emo210.gif../images/Emo141.gif../images/Emo142.gif../images/Emo39.gif../images/Emo20.gif

שיר השבוע של דה יוזד: Let it bleed שיר השבוע לא של דה יוזד: Mayday Parade - Id hate to be you when people find out what this song is about להקת השבוע: Mayday Parade והיהודים אלבום השבוע:
קליפ השבוע: The used - I caught fire תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: הישרדות ופשע מן העבר משהו שהכעיס אתכם השבוע: אבא שלי!
משהו ששימח: הופעה מ-ע-ו-ל-ה של ידידים שלי בהרצלמטאל
משהו שעיצב:
ציטוט השבוע: ~באמצע שיעור מתמטיקה~ *שנאל משמיעה קול מוזר* דן: "שנאל קרה משהו?" שנאל: "לפני שהתחיל השיעור אכלתי אפונה" דן: "מה זה קשור?" שנאל: "אתה יודע איזה גזים זה עושה? אם זה היה רק להפליץ זה לא היה כזה כואב!" מתנגן בראש / בפלייליסט: היהודים - אלה תמונת השבוע: ניסיתי להעלות תמונה מלפני ההופעה אבל התפוז הזה החליט שהוא חופר אז שמתי את זאת וזהו (ושוב, אין פלש בכלל)

למעלה