You're so crazy!../images/Emo109.gif
שיר השבוע של דה יוזד: Choke Me
שיר השבוע לא של דה יוזד: הכי הכי חרוש: Papa Roach, Limp Bizkit, Linkin Park, Korn - Nu Metal Mix שזה שילוב של כמה שירים של הלהקות האלה: Last Resort, Rolling, One Step Closer, Ice Ice Baby, Freak On A Leash HIM-For You When I'm Gone - Simple Plan The Offspring - Pretty Fly For A White Guy
Papa Roach - Scars Nirvana - Smells Like Spirit Mama- MCR Muse - New born Limp Bizkit - Break Stuff Green Day - Jesus of Suburbia Eurotrip- Scotty Doesn't Know
Disturbed - Down With The Sickness Biffy Clyro -who's got a match AFI - Miss Murder החדש של A7X
להקת השבוע: A7X, LB
אלבום השבוע: A7X-A7X
קליפ השבוע: אפטרלייף- A7X
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: השרדות, שנות ה-70 והתחלתי נמלטים עונה 1
משהו שהכעיס אתכם השבוע: המורה למתמטיקה. לא חשוב...
משהו ששימח: יום שישי! הייתי אצל ידיד שלי כל היום ואח"כ יצאנו ליומולדת של חבר, וחזרנו שוב לידיד שלי.
משהו שעיצב: אין לי זמן לנשום
ציטוט השבוע: ציטוטים מהבצפר
: יובל: "המורה, אפשר לצאת לשירותים?" המורה לביולוגיה: "מה, כל שיעור אתה יוצא!" אסף: "כן, יש לו שלפוחית רגיזה. כל היום כועסת"
המורה: "הוא הופך את המורה שלו לכועסת".
אסף: "תראו, ללילך יש מחברת מתמטיקה, אבל מה, היא כותבת בה את כל המקצועות חוץ ממתמטיקה" XD לילך (לי): "מאי, אפשר לאכול אותך לארוחת בוקר? את מרשה לי?" אני: "
" (זה היה אחד המפחידים :| ) חן: "לילך, למה את רוצה לאכול את מאי? את רעבה?" אני: "
" ויש לכולנו בכיתה מעין גרעפס כזה בפלאפון, אז היום בשיעור פיזיקה שיגענו את המורה, כל אחד שם את הגרעפס 50 פעמים בערך XD
מתנגן בראש / בפלייליסט: Nirvana- Lithium
תמונת השבוע: שיהיה