סוף שבוע....

סוף שבוע....

סורי שאני לא יותר כותבת כאן,פשוט אין לי ממש זמן בתקופה האחרונה.... מקווה שזה ירגע בקרוב =/ שיר השבוע של דה יוזד: שיר השבוע לא של דה יוזד: להקת השבוע: אלבום השבוע: קליפ השבוע: תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: משהו שהכעיס אתכם השבוע: משהו ששימח: משהו שעיצב: ציטוט השבוע: מתנגן בראש / בפלייליסט: תמונת השבוע:

Rose131

New member
ני!

דילגתי על הקטע הראשון כשהבנתי שהכל זה "אממממ..." משהו שהכעיס אתכם השבוע:כמה מורים בביה"ס, 'חברה', ידידים ואבא. כ"כ אבא! משהו ששימח:יש משהו ענקי ששימח אבל לא לפה
משהו שעיצב:העציב* אממ.. המבחנים שהחזירו, וכזה.. אנשיםמסויימים): ציטוט השבוע:ever since that day, I can't stop thinking of you מתנגן בראש / בפלייליסט: Love's Requiem- HIM
תמונת השבוע:איןליכוח.

טוב..=)

שיר השבוע של דה יוזד:The Taste of Ink Cut Up Angels שיר השבוע לא של דה יוזד:Nirvana – Rape Me The Dandy Warhols – Bohemian Like You Blink-182 – All the Small Things Creedence Clearwater Revival – Bad Moon Rising Neil Young – Harvest Moon The Cure – Boys Don't Cry Red Hot Chili Peppers – Under the Bridge Jack Johnson – Better Together להקת השבוע:Neil Young ,Nirvana ,Jack Johnson אלבום השבוע:Neil Young -Harvest Moon קליפ השבוע:http://www.youtube.com/watch?v=uZxlBxIPmQ8&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=f67_og3v_Ow&feature=related תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:וואוו המון!!!!!!!! ראיתי את הסרט "27 שמלות" סרט ממש חמוד קיצ'י להחריד אבל אהבתי... באפי-חברה טובה שלי הביאה לי בDVD את כל העונות!!!!!!! אף פעם לא הייתי כל כך מאושרת!!!! ספייק אההההה מהמם!!!! Family Guy-מעולה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וכמובן הישרדות!!!! משהו שהכעיס אתכם השבוע:אמממ לא יודעת היה שבוע די סבבה.... משהו ששימח:לא כל כך סבבה....אמממ אולי הגשם היה כיף! משהו שעיצב:טפו טפו ציטוט השבוע: "This woman was amazing. I've never met a woman like this before. She showed me to the dressing room and said, 'If you need anything, I'm Jill.' I was like Oh My God. I've never met a woman before with a conditional identity. What if I don't need anything? Who are you? "חבורה של הומואים קוקסינלים שונא את כולם"-דן עורך דין חיפה =מהמם!!!! מתנגן בראש / בפלייליסט:Nirvana – Lithium תמונת השבוע:

טוב......=)

שיר השבוע של דה יוזד:The Taste of Ink Cut Up Angels שיר השבוע לא של דה יוזד:Nirvana – Rape Me The Dandy Warhols – Bohemian Like You Blink-182 – All the Small Things Creedence Clearwater Revival – Bad Moon Rising Neil Young – Harvest Moon The Cure – Boys Don't Cry Red Hot Chili Peppers – Under the Bridge Jack Johnson – Better Together להקת השבוע:Neil Young ,Nirvana ,Jack Johnson אלבום השבוע:Neil Young -Harvest Moon קליפ השבוע:http://www.youtube.com/watch?v=uZxlBxIPmQ8&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=f67_og3v_Ow&feature=related תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:וואוו המון!!!!!!!! ראיתי את הסרט "27 שמלות" סרט ממש חמוד קיצ'י להחריד אבל אהבתי... באפי-חברה טובה שלי הביאה לי בDVD את כל העונות!!!!!!! אף פעם לא הייתי כל כך מאושרת!!!! ספייק אההההה מהמם!!!! Family Guy-מעולה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וכמובן הישרדות!!!! משהו שהכעיס אתכם השבוע:אמממ לא יודעת היה שבוע די סבבה.... משהו ששימח:לא כל כך סבבה....אמממ אולי הגשם היה כיף! משהו שעיצב:טפו טפו ציטוט השבוע: "This woman was amazing. I've never met a woman like this before. She showed me to the dressing room and said, 'If you need anything, I'm Jill.' I was like Oh My God. I've never met a woman before with a conditional identity. What if I don't need anything? Who are you? "חבורה של הומואים קוקסינלים שונא את כולם"-דן עורך דין חיפה =מהמם!!!! מתנגן בראש / בפלייליסט:Nirvana – Lithium תמונת השבוע:

תמליצו לי על להקות, משעמם לי בפלייליסט. :(

שיר השבוע של דה יוזד: ממ פיסס מנדד שיר השבוע לא של דה יוזד: אין. רבאק תמליצו לי על להקות להקת השבוע: אין :( אלבום השבוע: אין! קליפ השבוע: איןןןן. תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: אמריקן איידול. במיוחד שלבי האודישנים. האמריקאים כל כך מפגרים XD משהו שהכעיס אתכם השבוע: המורה שלי החליט שלמרות שקיבלתי ציון טוב במבחן - הציון "לא מגיע לך" אז הוא יחשיב את המבחן כאילו קיבלתי 20 נקודות פחות. מותר לו בכלל לעשות לי את זה?! זה לא פייר :( משהו ששימח: החלטתי לא לצאת לפולין. המבחן בתנך היה פנאאאן. וקיבלתי 98 בפיזיקה D: משהו שעיצב: החלטתי לא לצאת לפולין. מחר גשם ואני בטח לא אסע לפגוש את ידיד שלי ציטוט השבוע: פגשתי עכשיו ערס מצחיק כל כך. *הוא יושב ומנגן על הגיטרה החשמלית, שאני כמובן חיברתי לו כי הוא לא יודע איך להכניס כבל לשקע. XD* *ילדה יפה נכנסת לחדר* הערס : "איך שמעת כבר שאני וספיר חברים? אנחנו ביחד כולה מיום האהבה!" הילדה: "שמועות רצות.." הערס: "אין לך חבר נכון? את רוצה להיות חברה שלי שנה הבאה?" אני: "יש לך חברה לא?" הערס: "נו שנה הבאה!!!" מתנגן בראש / בפלייליסט: פיסס מנדד תמונת השבוע: נמ אין

תלוי איזה סוג מוסיקה את אוהבת.....

ואיזה חמוד הערס הזה כבר עושה תכנונים לשנה הבאה...

../images/Emo23.gif ממליצה בחום (הלהקות שאני הכי אוהבת) ../images/Emo23.gif

30 Second to mars Bullet For My Valentine Aerosmith The casualties The red jumpsuit apparatus Silverstein Nickelback Lostprophets My chemical Romance Muse Lifehouse Staind Panic! At The Disco Story of the year Secondhand serenade Blink 182 System of a down Red hot chilli peppers Mayday Parade Madina Lake

Drowning Lovers

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo23.gif

אוקיי, אני אתן לך רשימת להקות, רוב הסיכוים שאת כבר מכירה אבל לא חשוב. Rise Agianst Flyleaf Mayday Parade Madina Lake Alexisonfire Enter Shikari Brand New Gallows Saosin Silverstein Skillet Three Days Grace Thursday Anti Flag Shiny Toy Guns מעדיפה לא להגיד איזה סגנון כל אחד, ברגע שאומרים סגנון אז יכול להיות שלא ירצו לשמוע ~.~ וזה סתם, כי יכול להיות שתאהבי גם אם זה לא הסגנון שאת בד"א כלל שומעת

../images/Emo45.gif סאוסין. ../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif ../images/Emo223.gif

אם את אוהבת HIM אז יש סיכויים שתאהבי את Entwine, להקה מדהימה
אהאה, מטאל פיני.
ואם את רוצה אני אמליץ על שירים.

נממ האמת שאני מכירה בקושי חצי מזה XD

ואמ, עזבו רגע את הסגנון של כל להקה.. יש לכם להקות שלסולן שלהם יש קול צרוד? כמו ת'רי דייז גרייס או הינדר? התמכרתי לזה כ"כ

אוונג'ד אני לא אוהבת, את רייס אגינסט אני

מכירה, את פאפא רואץ' אני אנסה:) תודה!

Billy Talent!!../images/Emo110.gif

את בטח מכירה... לא? ונסי בכ"ז את dance gavin dance |מאוהבקשות|

אממ זה מה שאני שומעת...

http://www.last.fm/listen/user/Nora1989/playlist אממ אני אוהבת כמעט הכל.....(המון!!!) David Bowie ,Nirvana ,Neil Young ,Air Traffic Creed ,Jamiroquai ,Creedence Clearwater Revival , Counting Crows , Rage Against the Machine Incubus , Hellogoodbye ,Red Hot Chili Peppers ,Muse ,A Perfect Circle ,Blink-182 Bright Eyes ,The Killers ,Snow Patrol Yellowcard ,Green Day ,Death Cab for Cutie , Placebo ,Travis ,Jack Johnson The Verve ,Blur ,Supergrass ,Suede ,The Smiths,The Cure ,Echo & the Bunnymen ,Radiohead ,The White Stripes ,Beck Oasis,Sheryl Crow ,KoЯn The Cardigans Dashboard Confessional Staind ,3 Doors Down ,Audioslave ,Pendulum ,Thursday אמממ כן הרבה......

למעלה