סוף שנה

chuch1

New member
סוף שנה

אתמול נערכה הופעת סוף השנה של כל המרכזים שבהם אני עובדת. (כולה 2 אבל סה"כ 130 מתעמלות ומתעמלים). היה פשוט מושלם! הכל תיקתק וכולם ידעו בדיוק מה הם צריכים לעשות ומתי! בנוסף, אחת המאמנות יצאה בפברואר לחופשת לידה והחלטתי שאני מרימה הופעה של דקה וחצי בסגנון Lord of the dance של כל המתעמלות והמתעמלים. במשך חודש וחצי לימדתי את ההופעה בשני המרכזים בנפרד בלי שום אפשרות להעמיד ולו לפעם אחת את כולם יחד ולראות איך זה יוצא... היא חזרה מחופשת הלידה לפני שבועיים וחצי וכמובן שלא יכולנו לעשות עוד חזרות כשהיא באולם, אז היה קצת לחץ שבגלל חוסר החזרות בשבועיים וחצי שלפני המופע יישכחו תנועות או קצב אבל- יצא מדהים!!! בסוף כל המופים ביקשנו ממנה לשבת במרכז האולם והודענו לה שבזמן חופשת הלידה שלה עבדנו על הופעה שהיא רק בשבילה ואז התחיל מופע הסיום הגדול- הקהל השתולל והאנרגיות היו מטורפות!!! תחושת הגאווה שחשתי הייתה ענקית! אני כל כך גאה בכל אחת ואחד מהמתעמלות והמתעמלים שלי וערבים כמו אתמול מזכירים לי למה בחרתי במקצוע הזה- הדרכה ועוד של התעמלות! לשמוע בסוף הערב תשבוחות מההורים ומשפטים כמו:" איזה מקצועיות, איזו התקדמות- ממש תענוג!" שווה את הכל... הייתי חייבת לשתף אתכן כי נראה לי שרק אתן תבינו אותי :)

איזה יופי!

בהחלט מרגש! כל הכבוד לך, צ'וצ'. אני בטוחה שהייתה הפתעה נהדרת למאמנת-האמא רעיון מקסים

אמא לה3

New member
איזה כייף!

בשביל סיום שנה שכזה שווה הכל. אני גם כבר כל כך רוצה להיות אחרי המופעים האלה.....זה פשוט התקופה הכי לא אהובה עלי בשנה..... נקווה שעוד שבוע (המופע הראשון) אני גם אוכל להגיד ככה...נקווה! תמשיכי להצליח ולשתף!

daksha2

New member
איזה כיף לך...

אנחנו עוד בעיצומן של חזרות, גם איפה שאני מתעמלת וגם איפה שאני מדריכה, כך שהשנה אני זוכה לחוות את ההופעת סופשנה הזאת ואת החזרות משני הכיוונים - גם כמתעמלת וגם כמדריכה... כל הכבוד על הביצוע המרשים, אני שמחה שנהנית D:

Tammie

New member
באמת כל הכבוד!

זה בטח היה ממש מרגש אנחנו עשינו את הופעות סוף השנה ביום ראשון האחרון. היה ממש נחמד. אני הנחתי את הערב והרגשתי כמו מטומטמת גמורה :) נטע יכולה לספר לכם חוויות מהצד של המתעמלות :) אני אישית שוכחת משנה לשנה כמה זה מלחיץ וקשה היום של ההופעה. גם לא השארנו השנה מספיק מרווח למנוחה בין החזרות להופעה עצמה וזה היה ממש קשה לבנות. אבל בסך הכל, היה טוב והכי חשוב- עכשיו זה נגמר ואפשר להשקיע את כל האימונים לעבודה רצינית!

אמא לה3

New member
אצלי המתעמלות

שונאות לעבוד על ההופעות, כל חזרה הן מקטרות משהו נורא, מוציא את כל הכייף מהעבודה, אבל אחרי ההופעה הן תמיד אומרות "וואו! איזה יופי היה"...סתם באסה.... בכל מקרה, נטע, אני שמחה לשמוע שנהנית, דברים כאלה נותנים כוח ואנרגיה להמשיך בחזרות המפרכות....

chuch1

New member
תודה תודה תודה

ובהצלחה למי שעוד לא סיימה עם זה..

למעלה