סוף שנה.

סוף שנה.

ממ.. סוף שנה קרב ובא. הפעולה האחרונה תהיה בעוד 12 ימים פעילות. מה אתם מתכננים לסוף שנה... איזו פעולה עם החניכים? טקס סוף שנה סניפי? תחרות הופעות בין שכבות? אולי סתם פעולה רגילה? כל הרעיונות, העצות, הדעות וההמלצות- זה המקום.

orlupo

New member
לא מאמין שזה נגמר כ"כ מהר.

נדמה לי שרק אתמול הלכתי לגיוסים.

אממממ..

אין לי מוווושג עוד מה מתכונן..אבל אני אציע לעשות טקס[
] כי זה נשמע ממש נחמד.. [ואני גם זוכרת בתור חניכה בראשון שהיה טקס לחצי שנה וגם לשנה..טקס ממש מגניב!!שכולם הלכו להבחן..ובסופו של דבר כולם השתבצו בדברים..והיה ממש כייף
קיצר זה מומלץ
] ו..פעולה מגניבה עם החניכים על סיום שנה..ואיזה מזכרת מהפעולות השנה..סיכום שנתי כזה..עם המון ממתקים..ובלאגנים כאלה וכייף
שיהיה עידכונים אני אעדכן..[וכדאי לעשות את אותו שירשור שיהיה2 פעולות ככה לסוף..שוב..] יאא, כבר סופשנה, הא?

קודם כולם הלכו להבחן..ואז כל אחד השתבץ בתפקיד

ולכולם היו תפקידים.. כל אחד צריך להבחן כמעט לכל דבר..[כדי שיהיה יותר אופציות..] שירה, ריקוד, משחק, אממ..אם בא לכם אפשר להוסיף עוד דברים.. הבוגרים הם הבוחנים..הם רושמים את השם והכל.. ואחר כך..רואים למה החניך יותר התאים
ככה כל החניכים משתתפים
ויוצאא מאאאגניב

מגניב מאוד.

רק שאצלנו אין מספיק חניכים..
כנראה שאנחנו עושים תחרות בין קבוצות.

SoulDancer

New member
לא נכון!!!

לא נגמרת עוד שנה!!!! רק אתמול העלו לי את העניבות!! [ועוד חודשיים אני כבר מעלה עניבות....אמאל'ה..] אני אהיה שמיניסטית.
רוצה לחזור להיות חמשושית!!! חח ובקשר לסוף שנה.. כשיהיו עדכונים נעדכן:)

yaelula94

New member
=]

השנהה הייתה שנה מדהימההה אבלל אני רוצהה כברר לצאתת לקורס!!!!

עוד מישהו? ../images/Emo9.gif

אצלנו, בראשון מערב, הוקם צוות שאחרי על טקס סוף שנה. עדיין לא ברור מה יהיה בטקס, אבל אעדכן ברגע שאדע.
וכמובן, שיהיו פעולות סיום של כל מדריך עם קבוצתו, הפקת לקחים של השנה, סיכום וכד'.. מה איתכם?

למעלה