סוף שנת הלימודים

ron68

New member
סוף שנת הלימודים

זהו חלפה לה השנה ביעף. חייבת להשוויץ. בתי הביאה תעודה מדהימה, תעודת הצטיינות של מלכת הקריאה היא במקום הראשון בכיתתה בקריאת ספרים, ותעודה כוכב הכיתה תעודה של תלמידה מצטיינת. ברגעים כאלו החזה מתמלא בגאווה וכל העמל וכוחות הנפש שאנחנו משקיעות בילדינו באים לידי ביטוי. הצמצום בהוצאות הכלכליות מכורח הנסיבות ועוד. גם חגגתי לה יומהולדת בכיתה והיה נפלא. יומהולדתה חל באוגוסט. שתהא לכולנו חופשת קיץ נעימה ובטוחה.

s h o o s h a

New member
איזו גאווה עצומה והלב מתרחב

מאחלת לכן עוד שנים רבות של גאווה והצלחות בלימודים. אכן, ההשקעה שלנו בילדים שלנו, ההתמדה והאמונה שלנו בהם, היא מרכיב חשוב וגדול מאד בדרך שלהם להצליח. ומנצלת את ההודעה שלך כדי להשוויץ גם. אמנם לא בהשגי לימודים של הבן שלי [הוא כבר מזמן אחרי זה
] אלא בלהקה שהוא ייסד ואשר את שיריה הוא כותב ומלחין, שר בדרך כלל ולפעמים מצטרף בקולות רקע [כמו בשירים שבאתר המצורף]. אז, להקת אפילוג- זיכרו את השם. אולי בבוא היום תגידו שהייתם בין הראשונים ששמעתם על ההצלחה הבינלאומית המסחררת הזו

מרגנית2

New member
יופי של להקה!

ובהחלט אזכור את השם! גם כותב וגם מלחין? זה יפה מאד! שתזכי להרבה נחת ממנו..

מרגנית2

New member
יעל! תשוויצי חופשי!

באיזה כיתה בתך? דווקא בקריאה יש לי צרות עם הבכורה - היא קוראת די הרבה אבל כותבת עד היום בשגיאות.. נפלא לקרא שההשקעה שלך משתלמת!

ron68

New member
תודה מרגנית

בתי עולה לכיתה ד' בשנה הבאה. אגב לגבי טעויות כתיב, המורה של בתי בכיתה א' ב' אמרה לי שלא צריך לתקן טעויות כתיב. אני בהחלט לא מסכימה איתה וזה מה שעשיתי. בעיניי פסול שילדים בכיתה ו' ותיכון כותבים על שגיאות כתיב. אז בעניין הזה החלטתי בצורה שונה מהמורה ואני שמחה, השגיאות כתיב פחתו כמעט לאפס. הייתי משחקת איתה משחק איות. למשל היא אומרת מילה ואני מאייתת אני אומרת מילה והיא מאייתת, גם משחק של יחיד ורבים כמו כסא כסאות וכדומה. כשעושים את הדברים כמשחק האווירה יותר נעימה ויותר קל לילדים לקלוט את זה. אגב המשחק הזה מומלץ בזמן נסיעות ארוכות. עדיין יש לה בעייה עם זכר ונקבה, שני בלונים, שתי בלונים אבל אני עובדת על זה. השפה העברית בהחלט שפה קשה ומורכבת.

ron68

New member
תיקון טעות. צריך להיות כותבים עם שגיאות כתיב.

למעלה