סופגי זיעה - כן או לא?

O Boy

New member
סופגי זיעה - כן או לא?

לאחרונה ראיתי הרבה הולכים עם סופגי זיעה לידיים, ואני חושב שהדבר ממש IN עכשיו. זה בקטלוגים ובתצוגות אופנה (קסטרו מן, רנואר וומן) וכו'... רציתי לשאול: יש לכם? אתם הולכים עם זה?

chicolico

New member
זה די לעוס-מאוס...

טרנד די דבילי, לדעתי בכל אופן... ממש אין לי רצון להיראות כמו שחקן טניס, או אבריל לאבין וונאבי- בגלל שזה כביכול "in"...

יש ואני לא הולכת איתם.

קניתי אותם למטרה אחרת לגמרי. אגב אם כבר מדברים... כדאי להתחיל לאגור חתיכות בד (רצוי צבעוני) ולקשור אותם על הגוף (ידיים רגליים וכו') כנ"ל לגבי מגיני ברכיים ומרפקים.

chicolico

New member
אני לא חושב שזה הולך להיות

הטרנד הבא... גרבי ברך וגרביונים צבעוניים- אולי.. אבל זה יותר מדי מוזר...

לא בכמויות שרואים בתמונה..

אבל חנויות שנקנאיות רבות החלו במכירה של כאלה וברחבי ת"א ניתן למצוא פה ושם אנשים שקשרו או תפרו לעצמם כאלה.

chicolico

New member
זה יפה...

כל עוד זה במידה... (כמו כל דבר- אסור להגזים, אחרת זה מאבד מהטעם שלו...)

מסכימה../images/Emo45.gif

אני לא ממליצה למישהי לצאת עם חתיכון בגדים כאלה בתור שמלה.. למרות, שזה יכול להיות מעניין

i l0ve u

New member
פעם זה היה הרבה יותר IN

יעני פעם הייתה הרבה יותר התלהבות מזה אבל עכשיו באמת יותר הולכים עם זה ככה שזה די אין לדעתי לא? וזה גם ממש יפה אהבתי!!

בתיה, איזו טלפתיה../images/Emo70.gif ../images/Emo8.gif

חחחח.... בידיוק היום, מצאתי את הסופגי זיעה שגנבתי לידיד שלי בקיץ... הוא הביא לי כמה... יפים כאלו... כיבסתי אותם, והלכתי איתם בחורף על הידיים מתחת לחולצות הגדולות. רק שתדעו שזה ממש ממש מחמם בחורף!!! ושהפסקתי ללכת איתם, שמתי אותם בתוך קופסא כזאת עם סבונים, והיום מצאתי אותם והם מריחים פשוטטטטטט.... להסניף אותם!!!!!!! אבל אני לא אלך איתם בקיץ... זה באמת לעוס מאוס!

מאיה1983

New member
אני לא אוהבת...........

זה יפה על רומי זה יפה על יב''ז....... אבל אני לא חושבת שזה יראה יפה עליי. זה פשוט יראה מגוחך. לקטלוג, ברור שהם חייבים להיות מטורפים ולשים לה בגדים ואביזרים שימשכו את העין... אבל אני לא חושבת שרומי עצמה היתה יוצאת ככה מהבית..........

O Boy

New member
זה לא כזה פריט מטורף...

כמו כל דבר שהוא אין, גם זה הגיע

למעלה