סופגי זיעה, מגני זיעה או מייזעים

O Boy

New member
סופגי זיעה, מגני זיעה או מייזעים../images/Emo70.gif

סופגי זיעה, מגני זיעה או מייזעים - מה שתרצו. דעתנו חלוקות בעניין, שווה או פאסה אין או אאוט... בכל אופן קסטרו מן הביאו מלא סופגי זיעה שנחטפו בשנייה (וחבל, פספסתי).. היום התקשרתי לכמה חנויות בקניון, קלטו שבTNT שאלתי את המוכרת אם יש סופגי זיעה והיא ענתה לי 'מה זו בדיחה?'... התקשרתי לכמה וכמה חנויות עד שהגעתי לספורט ורטהיימר והם הצילו אותי - יש להם! אז ביקשתי ממישהו מהמשפחה שיקפוץ ויביא לי בלבן
וצירפתי עדכון מקסטרו וקסטרו מן - לידיעתכם... התמונה בצד ימין

albeldas

New member
תאמת לי היה ....

שהייתי משחק טניס ושעכשיו אני משחק כדורסל אני לפעמים שם אותם אבל לא יודע כי אני שם רק בידיים בגלל שאם אתה שם במצח אז יותר יפה אם שיער ארוך חלק כזה כי למישהו אם קוצים נגיד זה לא מתאים לדעתי ובגלל זה אני לא הולך אם זה

מאיה1983

New member
מוכרים גם בחנויות של שטויות

לזרוע (אחד ארוך) ליד, לברך.... זה מה שמזכיר לי, אתמול ראיתי באוטובוס אישה בת אולי 60 עם מגן מרפק (או איך שקוראים לזה)!!!! זה היה שיא הבידור...
מדברים על קורבנות אופנה...

סמוראית

New member
קורבן אופנה../images/Emo35.gif

נראה לי שאני מתאימה להגדרה קורבן אופנה.... לפני כמה שבועות ממש הזדעזתי מהסופגי זיעה האלה אבל עכשיו, אחרי שראיתי אותם כבר בכל מיני חנויות עם ציורים עליהם בצבעים זוהרים.... נדלקתי
נו טוב... נ.ב. כבר התחיל הסיילים בקסטרו????? יש גם בקסטרו לנשים????

O Boy

New member
אכן, הSALE של קסטרו החל...

אני מה זה התאהבתי בסופגי זיעה, בהתחל התלהבתי ולא הלכתי איתם... עכשיו אני אתחיל, קצת מאוחר מדי, אבל עכשיו אחרי שקסטרו הפיצו אותם זה הרבה יותר IN

דעתי....

אני חושבת שסופגי זיעה מאווד יכולים להוסיף ללוק, ויש כאלה שאפילו קונים אותם כמו בגדים וכל יום מתאימים אותם לבגדים שלהם...

למעלה