סופגניות אפויות

roniel405

New member
סופגניות אפויות

אני מכינה לחמניות:
1 ק"ג קמח מלא+2 כפות זרעי פשתה טחונים+ שמרים+3 כפות סוכר+1 כף מלח+1.5 כפות שמרים+2.5 כוסות מים
לאחרונה הוספתי קמח כוסמין/קוסמין ׁ(200 גרם על 800 קמח מלא רגיל) והלחמניות יוצאות רכות כמו סופגניות, אז חשבתי
שאם אוריד את זרעי הפשתה ואוסיף סוכר יצאו סופגניות נהדרות, רק למלא ריבה.
מה אתם אומרים?
 
בלי פשתן יצא מרקם אחר

אל תורידי אותם, פשוט תוסיפי סוכר. נסי בכמות קטנה וחזרי לספר.
 

רייקי2

New member
נשמע בסדר תנסי חצי מהכמות ותראי איך יוצא

גם אני הכנתי בצק לפיצה ואחרי שנאפתה ראיתי שהבצק מתאים גם
ואפילו יותר ללחמניות, עיצבתי לחמניות והוספתי סומסום, יצא טוב.
 
למעלה