סופגניות אפויות
אני מכינה לחמניות:
1 ק"ג קמח מלא+2 כפות זרעי פשתה טחונים+ שמרים+3 כפות סוכר+1 כף מלח+1.5 כפות שמרים+2.5 כוסות מים
לאחרונה הוספתי קמח כוסמין/קוסמין ׁ(200 גרם על 800 קמח מלא רגיל) והלחמניות יוצאות רכות כמו סופגניות, אז חשבתי
שאם אוריד את זרעי הפשתה ואוסיף סוכר יצאו סופגניות נהדרות, רק למלא ריבה.
מה אתם אומרים?
אני מכינה לחמניות:
1 ק"ג קמח מלא+2 כפות זרעי פשתה טחונים+ שמרים+3 כפות סוכר+1 כף מלח+1.5 כפות שמרים+2.5 כוסות מים
לאחרונה הוספתי קמח כוסמין/קוסמין ׁ(200 גרם על 800 קמח מלא רגיל) והלחמניות יוצאות רכות כמו סופגניות, אז חשבתי
שאם אוריד את זרעי הפשתה ואוסיף סוכר יצאו סופגניות נהדרות, רק למלא ריבה.
מה אתם אומרים?