סופגניות מיני של בונז'ור

סופגניות מיני של בונז'ור

זהו! חנוכה בפתח ורשת בונז'ור החליטה לרחם עלינו ולייצר סופגניות מיני שיהיו טעימות אבל גם עם מינימום נקיפות מצפון
ניסינו את סופגניות המיני עם מילוי ריבת תות קלאסי (כאשר כמובן יש שלל טעמים נוספים כמו וניל, ריבת חלב, שוקולד וכו'). הסופגניה עצמה היתה טעימה והאמת? בדיוק בגודל הנכון (אין סיבה לאכול את מפלצת הבצק הגדולה) למי שרוצה משהו קטן ומתוק. לנו שאוהבים את הסופגניה עם המווווון ריבה היתה קצת אכזבה מהכמות, אבל בסה"כ הסופגניה מומלצת בחום. אפשר לרכוש אותן בבודדות (2.70 ש"ח לסופגנית מיני), רביעיות ושישיות במרבית המרכולים.

kdr

New member
שוב משבית השמחות

2.70 זה המחיר של 10 סופגניות גדולות שאני מכין לבד עם מלא ריבה.

noa555555

New member
איך הגעת לתחשיב הזה?

כמה עולה קילו קמח? שמן? סוכר? חשמל או גז לטיגון, והריבה? ממש מענין לי איך מגיעים לתחשיב כל כך זול, בלי ציניות. אני מעוניינת. ומה שלומך חוץ מזה איש יקר?

kdr

New member
מחירים

1 ק"ג קמח לבן 1.79 ש"ח 1 ק"ג סוכר 0.99 ש"ח צנצנת ריבה 4.99 ש"ח קובית שמרים 1.20 ש"ח שמן לטיגון עמוק (זה שנספג בסופגניה) זניח, אני משתמש בשמן שנשאר שוב לסלטים (כפי שכבר כתבתי בעבר). מק"ג קמח יוצאות איזה 20-25 סופגניות. יש גם את המתכון עם הקמח התופח והיוגורט, המחיר שם גבוה במקצת. לגבי המחירים, הם זולים במיוחד, זה מיני מרקט בשפרעם שסגר לשיפוצים והגעתי ממש בהתחלת המכירה, קניתי סטוק לכמה חודשים. גם במחיר מלא, המחיר יצא משהו כפול, אבל בטח לא 2.70 לסופגניה. במאפניות (מאפיות מאפניות) מוכרים בקריות סופגניה גדולה ב1.50 ש"ח, הכי זול זה אצל החב"דניקים בצומת, חינם !, אבל מקבלים רק אחת

noa555555

New member
תודה. למה חשבתי שקמח וסוכר יקרים יותר?

ואני אישית לא ממחזרת שמן שטוגן בו, לא אוהבת את רעיון החימצון שלו.כך שזה מייקר עוד. אבל עדיין יוצא זול כנראה.

מה זה המחירים האלו יגאל ?

עם כאלו מחירים אתה עושה לי קניות אחת לשבוע ואני משלמת את המישלוחה.... אצלינו זה פי שניים אם לא שלוש............. מהר דיווח.

kdr

New member
מה לא קראת ?

תקראי שוב, זו חנות בשפרעם (המחירים בכפרים תמיד זולים מהסופר) שעשתה מבצע לפני שיפוץ (או סגירת) החנות. כל שבוע אני מקבל פליירים עם מחירים דומים, אם תרשי, אצרף להודעה אחרי מחיקת שם המרכול. אגב, ההורים של זוגתי (שתחיה) מגיעים פעם בחודש לעשות איתנו קניות, ההבדלים במחיר תהומיים לדבריהם.

תכתוב במפורש את שם המרכול וגם את הכתובת

כי מדובר במקום שמחיריו טובים, אז זה המקום להמליץ, ואמנם קראתי , אבל הבלונד הסתיר לי בפוני... וואלה לא ראיתי שכתבת על החנות בשפרעם... יאללה תן ת'כתובת!!!

kdr

New member
במקרה

עברתי שם היום, המקום הרוס לחלוטין, כנראה שכשערבי כותב שהוא סוגר לשיפוצים הוא מתכווןן לשיפוצים ולא לסגירה כללית. בכל מקרה זה שייך למש' חסון, יש להם הרבה עסקים בשפרעם. כשיסיימו את השיפוץ ארשום גם מס' עוסק מורשה ואת הקואורדינטות.

למעלה