סופגניות פירות מבצק בירה
חומרים: 2 כוסות קמח, כוס בירה קרלסברג, חלמון ביצה, קורט מלח, 2 כפות סוכר, מעט מרגרינה מומסת, 2 תפוחי עץ, מעט מיץ לימון, שמן, אבקת סוכר, סירופ מייפל אופן ההכנה: לערבב את החומרים עד ליצירת בצק רך ולהמתין כשעה . לחתוך את התפוחים לפרוסות בעובי חצי ס``מ, ולהזליף על הפרוסות מיץ לימון (אפשר גם להשתמש בבננות, אננס וכו`). לטבול את פרוסות הפרי בבצק ולטגן בשמן עמוק. להגיש בתוספת אבקת סוכר וסירופ מייפל
חומרים: 2 כוסות קמח, כוס בירה קרלסברג, חלמון ביצה, קורט מלח, 2 כפות סוכר, מעט מרגרינה מומסת, 2 תפוחי עץ, מעט מיץ לימון, שמן, אבקת סוכר, סירופ מייפל אופן ההכנה: לערבב את החומרים עד ליצירת בצק רך ולהמתין כשעה . לחתוך את התפוחים לפרוסות בעובי חצי ס``מ, ולהזליף על הפרוסות מיץ לימון (אפשר גם להשתמש בבננות, אננס וכו`). לטבול את פרוסות הפרי בבצק ולטגן בשמן עמוק. להגיש בתוספת אבקת סוכר וסירופ מייפל