סופגניות..

סופגניות..

אי אפשר איתן ואי אפשר בלעדיהן.. מזכיר לי משהו.. כן. זת תלונה. הכינו את השטיח האדום, הכינו את התזמורת, את המקהלה, את הכיבוד (לא! בלי סופגניות!), את הרקדניות, את המתנות, את מילות השבח וההלל..כן..כן.. אני מתלונן! אני לא יכול. מיואש אני טוחן סופגניות כאילו אין מחר, רק שמחר תמיד מגיע ואז אני משלם. יש לי בחילה. ואז אני אומר לעצמי שאני עם סופגניות גמרתי! וזה מחזיק בדיוק עד הערב ששוב מחלקים סופגניות. נותנים..לא ניקח? נו באמת..זה טעים! >אין אין על סופגניה עם ריבת חלב. וחלבה. ושוקולד. אה כן.. גם ריבה זה בסדר:)< ואני שוב דוחס, ודוחס ואחרי 5 דקות מצטער.. הצילו אותי! תגמלו אותי! יהודים יקרים!! >וגם תאילנדים ואחרים< הושיעו נא!

יש לי דרך לעזור לך

תאכל את הסופגניות שאני הכנתי. הורדתי מתכון מהנט, ובטוח הם שכחו לרשום משהו במתכון ,אחרת אין הסבר לוגי לעובדה שהסופגניות לא תפחו ושאחרי הטיגון הבוס שלי ביקש מאוד שלא אזרוק עליו סופגניה ואז למראה מבטי המפחיד משהו,הוסיף שהו קלות ואוריריות. [בזיוק כמוני]. :) אז ליטון רוצה סופגנייה?

סנופה

New member
אני אבוא לאכול סופגניות

רק אם תטגני לי שניצלים. עשינו עסק?

אני גיבור ילדות של עצמי

0 סופגניות עד כה. ישר כוח לי. הבעיה: עוד כשעה חוגגים בעבודה חנוכה, מה שאומר שיהיו סופגניות. מה שאומר שיהיה קשה.

דוVשה

New member
סופגניה זה גועל, תזכור.

זה גוש בצק ספוג עד אינסוף בשמן מזוויע. אם יש משהו טוב בסופגניה זה הריבה [או כל מילוי אחר] ואת זה אפשר לאכול לבד. ככה על לחם מחיטה מלאה או משהו בסגנון
, הסופגניה עצמה זה ממש גועל נפשות.

בדיוק!

זו גם הסיבה שדאגתי לפטם עצמי למוות כבר עכשיו בטונות של סלטי על ומרק אפונה ועכשיו גם אם תגידו לי שסופגניה זה המוצר הכי טעים בעולם, הקיבה הסתומה שלי (תרתי משמע?) תדחה אותו בחוסר נימוס

אכלתי סופגנייה!! אכלתי סופגנייה!!

יהודים יקרים! הצילו את נפשי!! מה לעשות? אימא שלי קנתה לכולם ואמרה לי לקחת כי אחרת אבא שלי יאכל ולו יש סכרת -אז אכלתי מהר כדי שאבא יהיה בריא. כיבוד אב ואם= לכבד את עצמך בסופגניה ולא את אבא.

את צדיקה

למען בריאות אבי גם אני מוכן להקריב ולהפסיד מכבי טוב נו, האמת שהעונה להפסיד מכבי זה יותר בשביל הבריאות הנפשית שלי. אללי, הבהמות חושך

יצורה

New member
|תמיכה|

שלום, אני יצו'. וכבר שנתיים לא אכלתי סופגניה (וגם לא קרמבו, אבל זה לקבוצת התמיכה של יום חמישי).

כבר חשבתי מעגל חברים וצעקות אוהבים אותך ליטון

אבל לא.. למה שיהיה? אנשאללה תמעדי ותפלי שוב לתהום הנשיה של הסופגניות! כן! ואז אני דווקא אקבל אותך בחיבוק לקבוצת התמיכה שלי:)

אנחנו אוהבים אותך ליטון

ונשמח לקבל אותך לקבוצת התמיכה שלנו "אני והפיצול אישיות".

למעלה