סופגנייה מדברת לחנוכה

סופגנייה מדברת לחנוכה

נכון שיחסית למישהי שאינה בובנאית, הסופגנייה די בסדר? השמנמנה הזאת צריכה לשמח ילדים בחנוכה

ayaly2

New member
היי אירית הסופגנייה מתוקה מאד../images/Emo13.gif

אני חושבת שהיא ממש מעבירה את המסר שצריך לילדים והיא ממש מתוקה ומקסימה
שאפו!!!

יששש עברתי את המבחן? ../images/Emo6.gif הצעות לשיפור?

הבד סביב השפתיים עוד יתוקן. בתוך חלל הפה אצבע בשחור. בתוך העין אצבע בעוד גוון בהיר יותר. אם יש לכן/ם עוד הצעות לשיפור אשמח.
תודה רבה-רבה על תשומת הלב והתגובות

אני לא מאמין ../images/Emo2.gif אירית אבן חן כאן???

איזו הפתעה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מלאן זמן שלא ראינו, לא שמענו איזה יופי לראות את שמך פה
אז זה מה שעשית כל הזמן הזה? ישבת בסתר תיכננת והתאמנת להפוך לבובנאית שאפו על היצירה הראשונה את מה שרציתי להציע כשיפור כבר ציינת בעצמך שאת מתכוונת לעשות כך שכל מה שנותר לי הוא לחכות ולבקש תמונות אחרי הפינישים אבל כבר עכשיו היא נראת סופגנייה שמנמנה ומתוקה להפליא שאין לי ספק שהילדים יתחברו אליה ויאהבו!!! בכל זאת הצעה קטנטנה? אולי לצבוע גם את החלק התחתון של הגבות??????? לי באופן אישי קצת מפריע ששם הספוג חשוף ונשאר בצבעו הטיבעי אבל זה כאמור אני ואני ידוע כאחד שלפעמים גם דברים קטנים ( ואולי לא תמיד חשובים ) מציקים לו

../images/Emo6.gif טוב דודי מגיע לי שתדחקק עלי

ולגבי הגבות אתה צודק
יתוקן במידי
תודההההההה

מעוררת תיאבון ובהחלט משמחת

אני בטוחה שהסופגנייה שלך תעשה את העבודה ותשמח ילדיםהצעה שלי ואני לא יודעת איך לבצע- אולי מישהו אחר כאן יעזור לך (אני רק שחקנית ומפעילה בובות) היא אולי איכשהו להוסיף לה נפח את יודעת מה...אם זה קשה להוסיף לכולה נפח אולי אפשר לבנות ולהדביק לה לחיים נפוחות מה דעתך?

תודה הילולה טרללה ../images/Emo6.gif

אני אנסה להוסיף עוד אקרילן לבטן של הסופגנייה. האמת היא שטעיתי כשגזרתי את שני העיגולים באותו הקוטר. הייתי צריכה לגזור אחד גדול יותר. אבל מיילא, אז טוב, לעבודה ולמלאכה

איריתווווש אהובתי היקרה ,איזו סופגניה.....

מקסססססססססססססססססססימה! מה שלומך? מתי נפגשות? כייף לראותך פה.
למה לא באת אליי שנכין ביחד סופגניה? אך מכיוון שאני
אותך אני לא כועסת
ד"ש לשייקוש והמישפוחה
דבוש המתגעגעת

כפרוני לא רציתי להפריע לך

אחרי המחלות ובטח לפני הצגות חנוכה רק אני עוד חסרה לך שאשב לך על הראש. אז עשיתי כמיטב יכולתי. דרך אגב, שלחתי לך גם תמונה לנייד עוד לפני שהעלתי לכאן לפורום
הכנתי גם נר, אבל הצביעה שלו יצאה כזאת גרועה אז בינתיים הוא בהמתנה
נשיקות

למעלה