סופה סופה שעברה בערבה

• פותח הנושא powo
  • פורסם בתאריך

powo

New member
סופה סופה שעברה בערבה

סופה שהגיע בהפתעה.וללא שום התראה.והשאירה לא מעט נזק.
הסופה השכיבה 27 עצי תמר בני 40 שנה .שמתנשאים לגובה של 18 מטר.ממש כואב הלב

powo

New member
לא היית שום התראה

וגם עם היית .אין מצב שאפשר לעשות משהו.כנראה שאנחנו היינו בלב הסערה.מפני שחטפנו את הנזק הגדול ביותר.וכמו שכבר אמרנו בעבר (שאבק זה לא לכלוך) אז הפעם האבק כן היה לכלוך

powo

New member
תודה ארנון.בשלב זה הכל בסדר

אבל במידה ויש עוד נזקים נדע בקרוב.מפני שכרגע אין אפשרות לדעת מה הנזק שנגרם לניצני התמרים שנמצאים על העצים

מדהים! בדיוק הבן שלי נסע אתמול לעקבה...לפי התמונות

נראה שהכבישים לא היו עבירים. נשמע חוויות כשישוב.

rachelea

New member
וואו. חתיכת סערה

כשמדברים על סופת חול, מה עירונית שכמוני מבינה?
אבק פה, אבק שם. שמים מאדימים ואח"כ מי שטיפת הרצפות מלוכלכים מכרגיל.
נראה לי שבתמונות שהעלית המחשת יפה ביותר מהי סופה. באה פתאום, עושה את שלה, נרגעת ונעלמת. והנזקים.....אוהו, רק לאחר ששככה הסערה, מתגלים.
תודה על התמונות הנפלאות.

ולנו פה בתל אביב הדאגה הייתה שסגרו את נמל התעופה.

והטיסות התעכבו "ממש לא נעים" .
צ'י

powo

New member
יוצא לי לטוס בזמן האחרון לא מעט

חברת ארקיע מפשלת די הרבה.ובלי קשר.אם יש סופות או אין סופות.נכנס להם מטוס חדש.מנחם בגין.והוא מצורף לאריק אינשטיין.נעומי שמר.ובן גוריון.לוקח 35-40 דקות כל צד.וזה מספיק זמן כדי לקבל כוס מים.ובתוספת של 50 שקל אפשר לשבת במחלקת עסקים ומקבלים חטיף שתיה קלה ועיתון

hadi orr

New member
ווווווווואאאאאאאאאאאווווווווווווו. מרשים ומפחיד כאחד. תודה

גלעד133

New member
סופה

וואו. ליבי איתכם. אברם, לא הגיע זמן בגילך המופלג לקחת אתנחתא ולעבור לזמן מה לגליל? יש לנו פה ושם בלגנים אבל ממש לא בסדר גודל של סופה כזאת. אני לא מציע לך לעבור למרכז [מקום בלתי ראוי למגורים לדעתי הבלתי נחשבת] כי שם ציקימינגו כותב שסוגרים את שדה התעופה כשיש טיפת רוח או אבק אז איך תוכל לטוס ? בעיה. להתראות בצפון.

powo

New member
גלעד.בגילי המופלג.יהיה לי קשה מאוד להתרגל ליותר מידי ירוק

גלעד133

New member
לאברם...

אין בעיה, נפזר במיוחד בשבילך קצת חול ונצבע עצים בחום. דרך אגב, מבחינתי הערבה היא האזור השני המועדף אחרי הגליל. כל השאר באמצע קיים רק כדי לעבור מצפון לדרום ולהפך. מעבר לכך - הוא חסר משמעות. אה, רגע, יש בו גם שדה תעופה כדי לצאת לפעמים ולשכוח את ביבי וחבר מזיקיו ובתי קפה כדי להיפגש עם אספני מטבעות. שכחתי עוד משהוא ?

למעלה