סופה של תקופה יפה.

Snake Bandage

New member
סופה של תקופה יפה.

המנהל של פורום With the Will, אחד מהפורומים הכי טובים לכל דבר שקשור לדיג'ימון, החליט שבגלל ששלושה אנשים (המנהל הראשי של הפורום ושניים מקבוצת "פאנדה", שלא אהבו אותו במיוחד כי הוא צבוע, חסר חוש הומור ומתעצבן בקלות) התווכחו איתו ואמרו לו שהוא טועה כמה פעמים (והם צדקו. מה גם שהמנהל הראשי בדק את התרגומים של קבוצת הסאבינג של WtW, שלא יהיו טעויות והתרגום יהיה קריא), הוא מוחק את הפורום (לא סתם סוגר), זורק את כל חברי הפורום לים ולא רוצה להתעסק יותר עם פאנדום דיג'ימון. אכן, זו הייתה הצגה נפלאה של "בגרות" ו"אצילות נפש". בכל מקרה, מה שזה אומר זה שאם אתם רוצים סאבס של סייברס... תצטרכו לחכות הרבה זמן. גם המנגות שהצוות שם מתרגם (Digimon Next, Digimon V-Tamer) ישארו לא מתורגמות עד שיבנו את With the Will מחדש מההריסות שהמנהל השאיר. גרג הטיפש.

Digi Lista

New member
../images/Emo51.gif על העדכון.

חבל שזה לא משהו חיובי במיוחד לאוהבי הסדרה ולנו באופן אישי אבל לפחות אנחנו יודעים על העניין ועל מה שעלול להיפגע(או כבר נפגע) כתוצאה מהמהלך הזה.

Serf SaN

New member
הולי שיט. X:

רוצים אולי להקים קבוצת תרגום משלנו? ^_^ XD; זה יהיה קורע. XP

Digi Lista

New member
אני בעד../images/Emo13.gif

וטוב לראות אותך פה סרף

Serf SaN

New member
חח..תודה. ^^;

ואני עדיין מתכוון לקיים את מה שהבטחתי בקשר לחדשות סייברס, שלא תחשבי ששכחתי. [: ואם מתכוונים -ברצינות- לפתוח קבוצת תרגום, זה יהיה קצת בעייתי. ^^; צריך מישהו שיודע יפנית, מישהו שיש לו תוכנות טובות לתרגום ועוד.. אבל אפשר לתרגם סתם את הפרק הראשון בתור כיף, או בתור בדיחה. ^__^ או שאפשר להכין כל מיני פרויקטים מהנים. D: עד לא מזמן התכוונתי להכין משחקון [כמו ההוא שהיה לי, עם התמונות], רק עם קבצי קול, במשחק שאנשים יצטרכו לזהות קולות של דמויות. ^_^ אבל..כשיהיה לי יותר זמן, אולי. ^^;

Digi Lista

New member
יש עוד הרבה רעיונות יצירתיים...

אפשר לשים תמונות למשל מהעונה החמישית(עם
עבור מי שלא רוצה להרוס לעצמו) ונכתוב מה לדעתנו קורה ונאמר בתמונה...בעצם אפשר כמו שעשינו בעבר לעשות את המשחק הזה עם תמונות מכול העונות והסוגים,צריך רק שיתוף פעולה מה שלא תמיד יש פה...אני בעד לתרגם בתור כיף ובדיחה כמעט כול דבר,יש לי הרגשה שאני יכולה לקשקש דיאלוגים שלמים
אם יש תיאוריות שקשורות לפרקים בעונה החמישית אפשר לשים גם אותם ובכלל אני לגמרי נותנת לכם להשתולל בעניינים כאלה
הרעיון עם הקבצי קול נשמע לי אחלה,עכשיו נשאר רק לטפל בזמן

Serf SaN

New member
חח..כן. [:

אפשר כל מיני דברים. ^^; רק קצת חבל שאנשים פה לא כל כך צופים בסייברס.. כי לארץ זה יגיע בערך ב2008, במזל. ם: וגם אז, מצונזר ועם מדבבים זוועתיים [כמו כל סדרה שהם מדבבים בארץ..].

Digi Lista

New member
לא נכון,יש דיבובים ממש בסדר.

גם בארץ,אישית אני מאוד אוהבת את הדיבובים של דיג'ימון כאן בארץ,הם הרבה יותר מוצלחים מהדיבובים האמיריקאיים ואני גם חושבת שלא כדאי להכליל כי יש עוד המון סדרות שמדובבות מצויין. סייברס זה לא כול מה שכולל דיג'ימון,לא כולם חייבים לראות דרך המחשב או בכלל...האמת שלפי מה שהבנתי מהכותבים כאן זה שהם לא משתגעים על העונה הזאת... העונה יכולה להגיע גם בחופש הגדול 2007 ולא דווקא ב2008...

Serf SaN

New member
כן, לא בדיוק התכוונתי לדיג'ימון.

דיג'ימון מדובבת בצורה ממש טובה. הרבה יותר טובה מסדרות אחרות שראיתי. [למעט העונה הרביעית..ששמה עושים מיחזור של כמה מדובבים, נו, אלה שמדבבים בכל סדרה]. אני גם יותר התכוונתי לסדרות מהזמן האחרון. כל הסדרות החדשות האלה של ערוץ הילדים..אם תשימי לב, המדבבים שם חוזרים עוד פעם ועוד פעם. בכל סדרה יש את אותם קבוצת מדבבים, וזה פשוט זוועתי..לשמוע אלפי דמויות עם אותו הקול. \: וכן, סייברס לא הכי טובה שיש.. אבל אולי כי כולם אוהבים את דיג'ימון קודם כל בגלל שזה נוסטלגיה? אני לא מצליח להגדיר את סייברס כנוסטלגיה, אז אולי בתור ילד קטן הייתי יותר אוהב את זה.. למרות שאני רואה את הסדרה רק בשביל יושינו וראראמון, שאני ממש אוהב את הדמויות שלהן. [:

Serf SaN

New member
מה שמזכיר לי..

*רץ לראות את פרק 22, שבדיוק סיים להוריד* D=

jakotsu

New member
כנ"ל בקשר לסייברס ._.

שלא לדבר שהם הורגים את הדיג'ימונים האהובים עליי >___________> (טוגאמון... פיומון... גארודאמון [TOT]... ופיוקומון החמודה ובירדראמון המאגניבה בכלל לא הופיעו! החליפו אותן בחיקווים זולים!
שלא לדבר שב23 הם הורגים לי את זודומון וגוטסומון
>_>) נ.ב אני היחידה שחושבת שאיקוטו (או איך שלא קוראים לו) הוא סתם ילד תקוע, בכיין ומעצבן? XD (כי Digimon Adventures זה סגידע וסייברס לא P=)

למעלה