סופה של תקופה? סופו של האגן המפורסם? נקמת העקבים המחודדים? כרגע, עדיין בגדר שמועה: hip surgery
ה החיבור New member 18/10/05 #1 סופה של תקופה? סופו של האגן המפורסם? נקמת העקבים המחודדים? כרגע, עדיין בגדר שמועה: hip surgery
H HeavenlyB New member 18/10/05 #2 מעניין עם סיבוב ההופעות הגדול שהיה לו, אני לא אתפלא אם הוא סובל עכשיו. הוא כבר מזמן הפסיק להשתולל על הבמה, ורואים את ההבדל בהופעות האחרונות שלו.
מעניין עם סיבוב ההופעות הגדול שהיה לו, אני לא אתפלא אם הוא סובל עכשיו. הוא כבר מזמן הפסיק להשתולל על הבמה, ורואים את ההבדל בהופעות האחרונות שלו.
H HeavenlyB New member 19/10/05 #3 תגובה שקראתי בפורומים אחרים של פרינס, או יותר נכון, הודעה שפרסם אחד המנהלים של האתר הרשמי, מסר שזו רק שמועה ופרינס לא מתכנן שום ניתוח מסוג כלשהוא בזמן הקרוב.
תגובה שקראתי בפורומים אחרים של פרינס, או יותר נכון, הודעה שפרסם אחד המנהלים של האתר הרשמי, מסר שזו רק שמועה ופרינס לא מתכנן שום ניתוח מסוג כלשהוא בזמן הקרוב.
ה החיבור New member 20/10/05 #4 למה רק לקרוא? לינק לכתבת וידיאו, לא מעמיקה במיוחד, שחושפת מקור לא אמין במיוחד, The National Enquirer. אבל היי, יש שם קטע מהופעה, אז מה 'כפת לי?
למה רק לקרוא? לינק לכתבת וידיאו, לא מעמיקה במיוחד, שחושפת מקור לא אמין במיוחד, The National Enquirer. אבל היי, יש שם קטע מהופעה, אז מה 'כפת לי?