סופו של מטוס...

ronenec

New member
סופו של מטוס...

בעוד כמה ימים המטוס הזה כבר לא יהיה עימנו יותר... הולכים לגרוס אותו לחתיכות...

אולי בגלל שלא נשאר ממנו הרבה ?

הוא כבר מפורק כמעט לגמרי, כדי לפרק אותו לא יצטרכו מכונה אפילו :) עצוב אבל עדיין, הוא כבר לא יטוס ממילא.

Aviation Addict

New member
אני מניח בגלל שהמטוס הוא ישן מדי

להטיס, ולא שווה לתחזק מטוסים כאלה, ולכן גורסים אותם. עצוב לראות את זה..

ny22

New member
מנהל
לפי דעתי

צריך לשים את זה באיזה מקום שאנשים יוכלו לצפות בו, למשל: להקים מוזיאון תעופה ישראלי ובו לשים מטוסים ישנים, חלקים ממטוסים ועוד... הרי יש היסטוריה לתעופה הישראלית והיא די מעניינת, וגם כמעט לכל מדינה היום עם היסטוירה מעניינת של תעופה יש מוזיאון. אז למה שלישראל לא יהיה מוזיאון תעופה שיספר את תולדות התעופה פה, עם ציוני דרך וגם יהיה מקום עם מטוסים שיצאו משימוש? בעוד כמה עשרות שנים, אני מאמין שאנשים ישמחו לראות את מטוסי הדאש בגודלם המקורי, כמו שהייתי רוצה היום לראות את מטוסי ה"דקוטה" (כך קוראים למטוסים הישנים של ארקיע, נכון?) בגודל המקורי....

roy gabay

New member
אממ חבל שלא משתמשים בהם לתרגילים

של הכיבוי ושל המשטרה

eagle701

New member
יש כאלה שמשתמשים בהם לזה

לפני שגורסים את המטוס תמיד מחפשים בשבילו מקום עבודה אחר כגרוטעה לא מוצאים אז גורסים בקשר למוזאון הבעיה עם מוזאון שעולה כסף לתחזק אותו

kitoman

New member
יש מוזיאון בחצרים

רק שאני לא בטוח שטרנר (הטייס לשעבר וראש עיריית ב"ש) יבוא לסחוב את המטוס הזה אליו. בארה"ב יש שטח מדברי סגור שלשם זורקים את כל הג'אנק הבעייה שבארץ זה היה הופך שתוך יום לאתר עלייה לרגל של בדואים הגונבים מתכות וממילה לא ישאר מזה יותר מדיי.

grants

New member
מיחזור

מטוסים שנגרסים משמשים למיחזור, מה שבודאי טוב יותר מאשר להעמיד אותם במגרשי ענק ולתת לחלודה שלהם לחלחל למי התיהום.

למעלה