סופיות צבעוניות לשרשראות - היכן? יש בארץ?

milshake

New member
סופיות צבעוניות לשרשראות - היכן? יש בארץ?

אני מחפש בנירות סופיות צבעוניות. לא רק כסף, זהב, נחושת. הצבע העיקרי שדווקא מעניין אותי הוא שחור, לשרשראות שחורות. בארץ לא מצאתי כלום בכל החנויות אלנבי שעברתי. רק ב-ETSY קצת פה ושם. למשל לשרשרת כדורית עדינה, סופיות שחורות כמו בתמונה המצורפת, מצאתי בחנות אחת בלבד מאטסי. גם הזמנתי ולקח לזה חודש להגיע (מסין).. ועד שהגיע כבר הצלחתי לאבד אותם איכשהו! כבר הולך להזמין עוד, אבל באמת אין כאלו פה? לא רק אלו, גם חישוקים.. וסוגרי lobster clasp, בצבעים לא סטנדרטים. חישוקים עוד ניתן למצוא פה ושם באטסי (החנות הזו אגב http://www.etsy.com/shop/UnkamenSupplies ניראת כמו חלקים איכותיים, קצת יקר אבל נראה טוב, הזמנתי עדיין מחכה).אבל בארץ אני מוצא רק הסטנדרט. מישהו ניתקל בדברים כאלו?

אני חושבת שבגלל שהסופיות האלו מצופות

בכסף , בשביל שחורות אתה יכול רק לעשות תהליך השחרה שזה כרוך בלקנות חומר מסויים של צורפים. אם זה מעניין אותך אני ארחיב.

סיגליתא

New member
אם זכרוני אנו מטעני, ראיתי חוליות כאלה אצל

אימפריאל בדרך יפו קרוב לככר המושבות, ובמידה והוא כן מטעה אותי, אפשר לקנות חוטים צבעוניים כאלה, יש בכל מיני עוביים ולעשות חוליות לבד, זה דקה ומאד פשוט ואם זה מעניין אפשר להרחיב, לגבי חוטים צבעוניים הבנתי שיש איכויות שונות, לא ניסיתי (מבחינת הצבע) לגבי סופיות שחורות, הייתי עושה השחרה כמו שנויה אמרה, השאלה אם החומר עובד גם על סופיות שהן לא מכסף

E i t a n 47

New member
קשור אותם בחוט וטבול אותם בצבע מתכת איכותי

כך תוכל להכין בכל צבעי הקשת ולהתאים לגוון שאתה רוצה. אפשר גם להשתמש במיכל ספריי.

למעלה