סופים של סדרות

מורק1

New member
סופים של סדרות

שלום רציתי לשאול לגבי כמה סדרות, אם מישהו יודע איך הן נגמרות, מה יש בפרק האחרון והאם אפשר להשיג אותו איכשהו... אז ככה: דבר ראשון-המומינים, קלאסיקת ילדות, מישהו ראה את הפרק האחרון? איך הוא נגמר? שמעתי משהו מוזר על חלום של סנופקין? דבר שני-'מרקו'-הוא מוצא את אמא? יש דרך להשיג את הפרק האחרון? 'עולמה הסודי של אלכס'-פרק אחרון? מה קורה? היא מאבדת את הכוחות? 'לאן נעלמה כרמן סן דייגו'-איך זה נגמר? סנדוקן (האריה הזה על הספינה) מישהו יודע איך זה הסתיים? טוב יש עוד כל מיני אבל מספיק לבינתיםם...תודה על כל תשובה שתוכלו לספק... מור

porky169

New member
תשובות../images/Emo134.gif

לגבי המומינים הקטע עם החלום של סנופקין זה שקר אחד גדול לא קורה שום דבר מעניין בפרק האחרון בכלל, הם בסך הכל מחפשים תרופה לדודה של מומין אבא מרקו - בפרק האחד לפני אחרון הוא מגיע בשארית כוחותיו לבית חולים של אמא שלו ובזכות זה שהוא הגיע אליה היא החלימה ועברה את הניתוח בשלום בפרק האחרון הם חוזרים הביתה הפרק הנ"ל היה עד לפני כמה חודשים בויאודי וזה מידי פעם משודר בערוץ ג'וניור ביס עולמה הסודי של אלכס - אבא שלה מביא לה נוגדן לכוחות שלה ולפני הסוף היא זורקת אותו לתיהום וכותבת על השמיים הסוף

Lady in red2

New member
אם אני זוכרת נכון, בעולמה הסודי של אלכס

זה מסתיים בחוסר ידיעה אם היא לקחה את הנוגדן או לא.

Xylophone

New member
מצתרפת לשאלה בקשר ל-

כרמן סאן דייגו. אני במתח כבר שנים...

porky169

New member
כרמן סן דיגו../images/Emo134.gif

הסדרה שודרה עד לפני חודש בערוץ לוגי אין לי מושג מה היה בסוף אבל לפי מה שקראתי באתר www.tv.com יש סוף פתוח שאף אחד לא יודע מה עולה בגורלה של כרמן

מיטלוש8

New member
הפרק האחרון של עולמה הסודי של אלכס...

מצאתי אותו בyoutube לא מזמן, חפשו..

למעלה