מעורר מחשבה ../images/Emo62.gif
איך מרגישים שהקשר מוצה? מהם הסימנים המדוייקים או המוסכמים לכך שהקשר מוצה והגיע למבוי סתום ועדיף להמשיך הלאה????? בכל קשר יש עליות ומורדות, תקופות טובות יותר ותקופות טובות פחות. יתכן שאם נוותר מוקדם מדי נפסיד קשר שעם מעט יותר מאמץ ורצון טוב, היה יכול להחזיק זמן רב יותר. באופן אישי, היה לי קשר שנמשך כ-3 שנים, הקשר הזה הסתיים לאחר שנתפסתי בבגידה. אולם, הדברים אינם שחור או לבן, בתקופה האחרונה של הזוגיות, היתה נפילת מתח ואיכותו של הקשר נפגמה. הסיפור ארוך מאוד, אך אספר אותו בקצרה. האקסית שלי קיבלה קידום רציני בעבודה וחייה המקצועיים הפכו למרכז עולמה תוך כדי שהיא מזניחה את הקשר ביני לבינה. למרות שדיברתי על ליבה, ונסיתי להסביר שהציפיות שלי מזוגיות אינן ממומשות, הדברים לא השתנו. כעבור פרק זמן מסויים, מצאתי את עצמי בזרועותיה של אחרת (בעיקר מתוך צורך בחום ומגע נשי שהיה כל כך חסר לי במשך תקופה ארוכה), כשהבגידה נתגלתה, הקשר הסתיים. אהבתי את מה שאמרת בנוגע לעתיד. מתוך נסיוני האישי למדתי כי התקופות שבהם התפתחתי והתקדמתי הכי הרבה היו תקופות של חוסר ודאות. בדר"כ אנו נוטים להאחז במצב הקיים ולפחד ממצב לא ידוע. לכן מרבית השינויים בחיי, נעשו בתקופה של חוסר ודאות. אני לא נוהג להשאר בקשר עם האקסיות שלי. לאחר שהקשר הסתיים, אני מעדיף לחתוך את העיניינים בצורה הכי חדה שרק ניתן. כלומר, לא לשמוע, לא לראות ולא לדעת שום דבר שקשור באקסית. כך אני יכול לשכוח בצורה הטובה ביותר, מבלי להפגע ולהמשיך הלאה.