סופית, אני מתפגרת

סופית, אני מתפגרת../images/Emo3.gif

שוב לטל יש חום. 38.6. יומיים הוא היה בריא. כבר הלך אתמול לגן. הייתה שבת מצוינת. אני לא יודעת מאיפה זה בא ועכשיו אני פוחדת שזה לא קשור לרגל. מחר בבוקר ישר לרופאה, שתגיד אם זו מחלה או הרגל. (אלוהים יודע אם היא בכלל תדע...) אני תשושה. אני עובדת. יש לי עוד בעל וילדה שצריכים תשומת לב ובית לטפל בו. אני עייפההההההה. די. סליחה שהתפרקתי פה, אבל זה כבר שלושה שבועות ויומיים וזה לא נגמר, רק קשה יותר. תנו קצת חיזוקים, אם אפשר. תודה וסליחה. יעל

אוי יעלוששששש../images/Emo24.gif

בטח שניתן חיזוקים, אם זה יעזור, קודם כל מגיע לך חיזוקים כי עוברת עליך תקופה לא קלה עם טל שיהיה בריא. הדבר היחיד הטוב שקראתי בהודעה שלך הוא שיש לך עוד בת שלא ידעתי עליה ספרי עליה קצת.... אני לא מבינה אם החום הוא מהרגל אבל זוכרת את הדברים שכתבת שאם כן, הרגל הייתה כואבת, לא, תקני אותי אם אני טועה.... תחזיקי מעמד! מחר, שבוע חדש שמביא עמו התחלות חדשות וךתקוות חדשות תרגישו טוב אורית

אני גם מקווה אבל אני לא יודעת

אם זה צריך לכאוב. זה צריך לכאוב אם יש פצע לחץ אבל מעבר לזה, אם יש זיהום, אין לי מושג. אני אתקשר בבוקר למחלקה שוב. מה קרה לו? הוא אף פעם לא היה חולה בתכיפות כזה גבוהה? וכן, יש לי בת, עמית, היא בת כמעט 12. מקסימה ויפה וחכמה ומוכשרת וגם מתבגרת בטרם עת ומשגעת לאמא את השכל...
הנה תמונה של עמית.

גווניבר

New member
הילדה הכי יפה בגן...../images/Emo68.gif

חיבוק חזק חזק, וגדול גדול!
אני שולחת לכם המון אנרגיות חיוביות!!!

יו איזו תמונה

אני לא יודעת אם את מודעת לכח שיש לתמונה הזאת. יש לי דמעות בעינים. היא פשוט צועקת א מ א
איזה כיף לילדים שלך. והתמונות שלהם, איזה מקסימים, ממש ממש

באמת? לא. אני לא מודעת לכוח

שיש לתמונה הזאת.אין לי מושג בדברים האלה. התכוונת לתמונה שלי? תודה בכל מקרה, את חמודה ומפרגנת.

כן כן לתמונה שלך

זה החיוך והעניים! ממש מרגש אותי. תמיד רציתי להיות אמא כזאת בשיא הכנות.

רצית להיות אמא כזו? עידית... אז אני

שמחה להפנות אותך לאתר שלך ובו תמונות והתמונה הנפלאה שלך של עודד ושל אושרי ביחד על הספה והחיוך הענקי שלך כובש שם וגם העיניים ובכלל. את נראית קורנת ומלאת חום. בדיוק כמו שאת נשמעת (נכתבת...) אז את יכולה להיות רגועה. את גם משדרת אימהוּת נפלאה וחמה. ושוב תודה.

יקירתי האהובה ../images/Emo24.gif

יעלי, אני עם תינוק בן חמישה חודשים ואין לי זמן לנשום! הגב שלי הרוס! אני לא הייתי בבריכה, אלוהים יודע כמה זמן, מאז הלידה לא זכור לי שישנתי יותר משלוש שעות רצוף, וגם זה נדיר. ומה אני אומרת כאן? אין לי מושג איך אבל החיוך והצחוק של התינוק הזה כנראה עושים משהו פיזי כי זה אפשרי. גם אושרי עם וירוס, שלשולים חמודים. את עושה המון! יש תכונה נשית כזאת שרב הבנות נולדות איתה הנקראת, אשת חיל, בחיי. עזבי את הטיפול בבית, (נחמד שאני נותנת עיצות, זה בכדי להרגיע אותי שזה שלא כדאי שאני אזמין לכאן אף אחד זו לא תופעה יחידה.) ונחמד שכתבת שיש לך בעל וילדה כי בעלי כבר חושב ששכחתי אותו... תסתכלי קדימה יקירתי, יש אור והמנהרה קצרצרה. יש המון מחלות שמתרוצצות עכשיו, ואולי הוא פשוט מאותת שהוא רוצה להשאר בבית. עוד עיצה פיצית שלא בטוח שהיתה עובדת אצלנו, (אולי בגלל שאני מניקה ואולי לא רק..) תנסי לבלות קצת זמן רק עם הילדה, ושבעלך יהיה עם טל. זה יכול להיות טוב לשתיכן. ולגבי השינה, מה זה? אה, זה עובר, בקרוב לפני שנרגיש הכל יחזור למסלול נורמלי ונמלא מצברים. הורות זה דבר נפלא, כמה כוחות שצריך, המון. אבל תסתכלי על טל ותשמעי איך הוא אומר "אמא". נחת רוח. הכי שווה שיש. אוהבת
עידית וכמובן שכבר פרקתי גם כמה מ...

עידית, תודה על כל המילים החמות

את נהדרת. אני שואבת מזה כוח. את צודקת, זו תקופה וזה יעבור אבל פתאום הייתי כל כך מיואשת. כבר שבועיים אני מבטיחה לעמית שנלך לראות סרט ביחד ואני לא מצליחה להרים את עצמי ל"פרויקט" המטופש והפעוט הזה. היום היא אמרה לי שהבטחתי ולא קיימתי. אחר כך נשבר לי הלב מרגשי אשמה. השבוע אקח אותה. בטוח. גם הבטחתי לה ללכת לראות מקום לבת-מצווה שלה שבו אנחנו רוצים לחגוג לה. אני אקח אותה איתי שתראה ושתהייה מבסוטית ונרגשת. תודה על מה שכתבת. אני אקרא ואשנן. יעל

גווניבר

New member
יעלי! אסור לך לשכוח...../images/Emo25.gif

שאת רק בן-אדם. אמנם אחד מדהים עם המון כוחות, אבל עדיין בן אדם. אל תרגישי רגשות אשם, זה לא עוזר לאף אחד.
גם עמית יודעת שקשה לך עכשיו, ועוד כמה ימים כשהמצב ירגע הכל יחזור לקדמותו. "תתגבר, תתגבר. כך אומר לי הקול. להכנע וליפול כל אחד יכול. לכולנו מותר להיות חלשים..."

קבלי כמה ../images/Emo24.gif שאת רק צריכה

מותר לך גם להישבר. מותר לך להיגמר ואז להתחיל מחדש. כי הרי את יודעת הכל, שזו תקופה שתעבור, שיש לך את מה שחשוב בחיים-משפחה נהדרת עם בן זוג שאת אוהבת וילדים מקסימים. והם מהממים ואת נהדרת. כל כך שמחה שהבאת לכאן תמונות שנכיר

למעלה