סופית..ברוכים הבאים לגיהנום!

סופית..ברוכים הבאים לגיהנום!

עדיף שלא תדעו עם איזה הרגשה קמתי היום.אני עצבני על כל אחד שרק מדבר איתי על משהו...אאאאאאאאאאאאאאאווווףףףף עם הקבוצה הזו.אכלה לי את הלב! היתה לי הרגשה שנירד,אבל הבאתו של לופא הותירה עוד מיני תקווה בליבי. עכשיו,אחרי הפסד 4-1 מול ה.פ"ת בווסרמיל,אין לי ספק.. רק משיח יציל אותנו,ולא מאמן,אפילו שזה לופא! מתחילת הדרך ידעתי שהפועל ת"א לא תרד,ולא בגלל הקשרים שיש להם בהתאחדות,אלה כי זו קבוצה מספיק חזקה מנטלית כדי להתעורר בזמן ולהבין שאין דרך חזרה. אז הנה צורה של סוף: הבלאגן של ז'ינו. אביו של מאור אלבז. 2 חלוצים שאפילו חבל שניסו. והמשפט הקבוע: "שלום ללאומית,להתראות לך ליגת העל"

רוני 2112

New member
אור בקצה המנהרה

זינו מוכן למכור את הקבוצה, יש קישור באחד ההודעות כאן בפורום

eranpes4

New member
איזה אור ואיזה מנהרה

דיבורים זה הצד החזק של זינו, אבל בפועל מעשים לא ניראה ממנו. אם הוא היה רציני ובאמת היה רוצה למכור אז הוא היה מוכר אותה מזמן כי יש קונים ואת זה אנחנו יודעים, כניראה שיש לו אינטרס כלכלי רציני בהחזקת הקבוצה, כי הוא משקיע ממש קצת כסף ורואים את זה במגרש. זה גורלנו אוהדי ב"ש לסבול את האיש הזה עד שימאס לו לשמוע את הקללות ורק אחרי שנירד ללאומית כי אחרת הוא לא ימכור

zuli4

New member
אתמול בני סכנין הפסידה..

ואנחנו נמצאים במרחק של 5 נקודות מהקו האדום.. יש תקווה קטנה בלב..

the red king

New member
סופסוף...

מישהי פה הבינה (מה שהיה ברור מלכתחילה) שהתקווה האמיתית של הפועל היא בני-סכנין ולא שום קבוצה מתל-אביב!!! נקווה! the red king

zuli4

New member
אל תתלהב כל כך..

גם המצב של הפועל ת"א מראה לנו תקווה..

למעלה