קודם בהצלחה.
סוגי דגים אני אישית ממליץ על ציקלידים או טרופיים (אני לא בטוח אם יש הבדל, אבל נראה לי שכן כי חלק רב מהציקלידים משתייך לדגי מים קרים). אם תחליט טרופיים אני ממליץ על סקלארים (מלאכי רביב), שועלים מעופפים, פינגווינים, פסוסיות הזברה, גופים, גורמים (דבש הכי יפה לטעמי), ושתצבור ניסיון ניתן להוסיף דיסקוסים. מטר פנורמי זה מעולה, אם כי מומלץ אם כבר השקעת אז לקנות 120 ס"מ (ההבדל קיים). שהאקוריום יכלול שולחן ותאורה. ציוד- מחמם (אתה תזדקק לאחד של 100-150 וואט). פילטרים: -אני אישית ממליץ על תת קרקעי ועל חיצוני חזק. -אבל האקוריום שלי מורכב מתא ביולוגי אחד, ופילטר חשמלי אחד וזה מספק. אם תלך על האופציה הראשונה אתה תהנה מ-2 סוגי סינון בקטריאלים (שניהם פועלים על עיקרון בקטריות שמפרקות חומרים רעילים במים) וגם הפילטר החיצוני ינקה את המים מהליכלוך עצמו שנראה לעין (פעולה של פילטר חשמלי רגיל). משאבת אויר: אני אישית ממליץ על אחת עם כפתור שיקבע באיזה חוזק היא תעבודה ושיהיו לה 2 יציאות. אבן אויר זה איך שבא לך שיראו הבועות באקוריום, אני אישית שמתי אחת לכל אורך האקוריום. חצץ שיספק 5 ס"מ גובה לפחות. השאר זה ציוד ליופי כמו צמחים אמיתיים\פלסטיק, אבנים, גזעי עץ וכו' וגם תרופות, חומרים לטיפול באיכות המים, ומזון.