סופית - זינה חוזרת

השליטה

New member
סופית - זינה חוזרת

שוחחתי לפני מספר דקות עם שרון, מנהלת התוכניות בערוץ 10, שהבהירה לי שמאחר והתוכנית נרכשה, הם מתכוונים לשדר אותה. התוכנית תעלה לשידור בתוך חודשיים עד שלושה, מייד כשהם יסיימו את הארגון מחדש של הערוץ. חזרתי ושאלתי אותה שלוש פעמים לפחות כדי לוודא שהיא לא מנסה רק להרגיע אותי בתשובה שלה, אבל התשובה נשארה חד משמעית - זינה תחזור.

shiri_b

New member
חודשיים שלושה????../images/Emo2.gif

הם אמרו אחרי פסח........ מה עוד חודשיים שלושה???

השליטה

New member
מצטערת לאכזב אבל חודשיים שלושה

שוחחתי איתה כשאני מציגה את עצמי כבעלת עיתון (שהיה לי) של הקהילה ההומו-לסבית, אני יכולה להבטיח לך שהיא ענתה בכל הרצינות ולא כדי לפטור את "הנודניקית". אין לה עוד הצבה סופית של יום ושעה, אבל היא אמרה שזה עלה להם הרבה כסף, לרכוש את הסדרה, שהיא שלהם, ושהיא תשודר. עכשיו נשאר רק לחכות.

shiri_b

New member
../images/Emo4.gif חודשיים שלושה............. טוב,

זה יותר טוב מכלום אני מניחה

*זינה*

New member
קונפליקט ../images/Emo4.gif

חודשיים שלושה - זה אומר שסטאר ישיגו את ערוץ 10 בשידורים. ואז יש בעיה קטנה אך משמעותית (לפחות בשבילי): האם לראות את הפרקים בסטאר, מצונזרים, לפני הפרקים המלאים? או להקליט את הפרקים בסטאר, ולא לצפות בהם? אם יש כאן מישהו שמסוגל לא לראות זינה בידיעה שיש שירים את ידו... בעיה קטנה אך משמעותית...

השליטה

New member
מסרבת לראות מצונזר

אישית אין לי בעייה, אני שונאת לראות סדרות בסטאר, בגלל הפרסומות שלא נגמרות כל בערך 7 דקות, ובעיקר בגלל הצנזורה. אין להם בעייה להראות סדרות בהן רוצחים אנשים, אבל הם לא יכולים להראות אנשים מתנשקים או חס וחלילה מחשוף. על זה נאמר "נו באמת!"

לזג

New member
איך אפשר....

יש לי שאלה.... איך אפשר אפילו לחשוב לא לראות את זינה עכשיו רק כי זה בSTAR WORLD... אני אומרת... תהני ממה שיש וכמה שיותר.... :) זינה... בכמה שיותר ערוצים!!!!!!!!!!!!! תהני....

Caeser

New member
תראי...

אני ממליץ לך להקליט את הפרקים בסטאר אבל לא לראות אותם, למרות שהם יהיו עם פרסומות (אלא אם תדאגי שמישהו יקליט לך בלי פרסומות) כשהפרקים בערוץ 10 יגיעו ולא מצונזרים עם פחות פרסומות ועם תרגום תקליטי על מה שהקלטת מסטאר, למרות שכשהם יתחילו לשדר זינה בעוד חודשיים הם יתחילו מההתחלה ואז עד שנראה פרקים חדשים יקח עוד חודש ושבוע, אבל לא נורא הציפייה תשתלם. טוב ככה לפחות אני מתכוון לעשות למרות שפה בפורום לא נדבר כולנו על אותם פרקים, כי חלק יראו את הפרקים המתקדמים שיהיו בסטאר... אני מקווה שעזרתי לך לפתור את הדילמה..:))) עמרי.

yulki

New member
זו באמת בעיה קשה!!!../images/Emo46.gif

אבל תראו, במילא אנחנו רואים את הפרקים שאנחנו מקליטים הרבה פעמים.... אז זה אותו דבר, לא? נראה פרק בסטאר וורלד ואז נראה את הפרק בערוץ 10 זה כמו שנגיד היה זינה והקלטתם ואז קראו לכם או הלכתם לקחת דיאט קולה ואז ראיתם שוב את מה שפיספסתם.......... גל

canimal

New member
אני לא אוהבת דיאט קולה...

אני חושבת שכדאי לראות תפרקים שראינו קודם כל, ולראות כמה מצונזר בעיקר בפרק עם ההרמון והפרק עם........... מה שמו.......... מלך השאול החדש........... בכל אופן, אז נדע למה לצפות מבחינת צנזורה.

hilabg

New member
קוראים לו gurkhan....

אני אישית לא מסוגלת לא לראות את הפרקים בסטאר וורלד. אני אראה אותם ואז גם אראה אותם שוב בערוץ 10. אני לא מסוגלת לא לראות זינה שלושה חודשים, זה עינוי.

mnmaster

New member
אפשר לקבל הסבר?

מה בדיוק מצונזר?? מורידים ממש קטעים שלמים?

השליטה

New member
זה הרי ערוץ חצי דתי

הם מורידים כל דבר שיש בו איזו קרבה גופנית, פרט לחניקות, מכות, רציחות... הובהרתי אני חושבת. אלימות כן, סקס ואהבה לא, זה המסר. כל גוף חשוף, מגע אינטימי וכדומה יורדו ויצונזרו. כמו לראות סרט מתקופת מקרתי בארה"ב.

למעלה