סופית: חודש ינואר 2025 הוא החם ביותר וגם היבש ביותר מתחילת המדידות

עד כה לא נמדד אף יום אחד שהטמפרטורה בו היתה מתחת לממוצע או אפילו ממוצעת בדיוק. כל הימים היו עם טמפרטורה מעל הממוצע גם אם במעט (אתמול היה היום הכי קריר שנמדד בתחנת מטאוטק בני ברק עם 18.3 מעלות שזה עדיין כחצי מעלה מעל הממוצע לחודש ינואר).
בנוסף גם ירדה באזור המרכז (תחנת מטאוטק בני ברק) כמות של 3.4 מ"מ מתוך ממוצע של 134 מ"מ בחודש ינואר - אפילו לא 3% עגולים אלא 2.76% בלבד. עשרת הימים האחרונים שנותרו מחודש ינואר יהיו גם הם בלי יוצא מן הכלל חמים ויבשים.
חודש פברואר צפוי להמשיך את הבצורת הקיצונית.

היום מעונן חלקית בעננות גבוהה, תחול התחממות ניכרת ויהיה חם ויבש. הלילה יהיה חמים יותר ויבש.
תל אביב 23-14, אין עומס חום
לוד 23-13, אין עומס חום
ירושלים 17-10, אין עומס חום
אילת 27-16, עומס חום קל

סופית, צריך למחות את הארת הזאת מעל פני האדמה, רק על זה שהיא מביאה אנשים לקיצוניויות.
אם אין מספיק כסף בשביל לעבור מפה למקום שבו בחורף אך ורק קר, ויש ימים נטולי שמש, אז מה נשאר אם לא לקבל
ימים נטולי שמש דרך המוות ?
ממש ארץ פושעת פה.
שלא נדבר על זה שמשעמם פה מרוב שכל יום רואים שמש.
אפילו בסינגפור, שבה כל השנה 30 מעלות ביום ו-100% לחות, יש ימים נטולי שמש ולכן מעניין שם, כמו גם העובדה שמקבלים
שם קבוע 2,000 מ״מ גשם בשנה.
שם אין צורך לפתוח פורומים שבהם יתבאסו על זה שהמודלים הבטיחו מערכת...ואז ברגע האחרון רכס מנע אותה...האפיק לא התמזרח...
האפיק לא הדרים...גירעון גשמים...חורף אחד פורה...חורף אחר שחון...
ומה עם אזור שנחאי שבסין, ששם כל החורף מתחת ל-20 מעלות ביום ?
ומה עם ניו זילנד, שבה כל החורף מתחת ל-20 מעלות ביום ו-1,000 מ״מ של גשם קבוע כל שנה ?

ולחשוב שרק לפני 3 שנים, ידעו פה להפריד באופן מוחלט, בין ימים גשומים לימים שמשיים.
נכון שהיו ימים עם גשם ושמש גם בשנות ה-90 אם לא לפני, אבל אז זה היה נדיר.
עד 2022, רוב הימים הגשומים, היו באמת גשומים, הווה אומר בלי שמש כלל, גם אם הגשמים לא ירדו ברציפות מהבוקר עד הלילה.
ואף חזאי לא יכול להסביר למה זה פתאום ככה ?
הרי בולו בולו פקה פקה הם מומחים...דוקטורים...פרופסורים...למדו באוניברסיטה...
דני רופ, שרון וכסלר, אורי בץ, בועז דיין, נחמיה ירושמים, ליאור סודרי, עמית סביר, מתן יעקב, אילנית אדלר...
או שאולי אני היחיד שבאמת יש לו עיניים ובאמת בנאדם, כי רק אני רואה את האבסורד של יותר מדי שמש, ורק לי זה מפריע.

ובאמת היהודים אשמים בבעיה זו, כי לפני 1948, היו פה אך ורק חורפים על טהרת הקור.
ואז היהודים השתלטו פה, ואט אט התחילו פה בעיות ששיאן מ-2022 ועד היום.
הם הטילו קללה על המקום.
ככה זה עם בני שטן.

למעלה