סופית רגעי סי ביום ד בחנויות ובחדשו

ט י נ ה

New member
סופית רגעי סי ביום ד בחנויות ובחדשו

סופית ילדיי המתוקים האוסף יוצא ביום ד משוגר ברכבים לכל החנויות בארץ אמרו לי שניתן כבר הלזמין אותו באתר של אם אם סי במחיר מוזל בליחצת עכבר מזל טוב ערוץ 1 יום ד בעזרת השם שלא יהיה משהו אחר בחדשות חשפיה של הדסיק

yellow cheese

New member
MAZAL TOV ../images/Emo13.gif

C- AT GDOLA

הללללוויייהההההההה

תודה לאל... שיצא כבר - אין לי סבלנות כבר... מפוזמים לי השירים בראש כבר כמה ימים... מגניב.!!! שיהיה לך אינסופ הצלחות..!!!!!!

לא יאמן, אבל

היום השמיעו פעמיים (!!) את גיבור גדול בגלגל"צ בהפרש של שעתיים-שלוש וזה הישג עצום בהשוואה להשמעות המינוריות של סי בשנים האחרונות. לא שמעתי את השדרן/נית ואם קישרו את זה לאוסף, אבל זהו סימן חיובי מאוד.

actress

New member
אז תעלה ללוח אירועים ותראה שישמיעו

עוד כמה פעמים...
ובכלל יהיו כל מיני שידורים בכל מיני מקומות

איזה יום מצאת להוציא אוסף

זה יוצא ביום ההולדת שלי, ואני דפנטלי רוצה אותו כמתנה ליום ההולדת, אני רק צריכה לחשוב על מי להפיל את התיק הזה. חוץ מזה התגעגתי כאן לכולכם. אני לומדת עכשיו באזור הדרום אז לא יוצא לי להיות כאן הרבה, אבל כיף לבוא לבקר מדי פעם.

אהוד_

New member
יופי יופי זה חדשות יפות המון בהצלחה

והרבה אהבה אלייך סי טינה יקרה אני אקנה את האוסף כמובן אוהב אותך אהוד

ט י נ ה

New member
וואו אהוד נטע אופנוע כולם תודה

כמו תמיד אנסה לעלות קובץ אבל בטח לא אצליח בעלי אתמול אמר לי היי לא ידעתי שהיית בהריון עם תאומים. זהו הם נולדים מחר בבוקר יום ד ובלילה בערוץ 1 יראו אותי בחדשות וכן שמעתי שמשמיעים אבל תמיד לקראת בחירות כולם משמיעים את גיבור גדול כי אף פעם לא נעצרו להבין את המילים אל תתרגשו

samc

New member
רשימת השירים?-אני מועמד ב-מרצ

הי טינה- סי אפשר לראות כאן את רשימת השירים בעברית ואולי גם באנגלית של הדיסק החדש-רגעים נפלאים של סי? בתודה מראש. אגב אני מועמד לבחירות ברשימת מרצ. רועי איחל לי בהצלחה. http://sam.lovesmusic.com הdot.com האישי שלי...

למעלה