סופי אמיר עוזב בדצמבר

avitalgirl

New member
סופי אמיר עוזב בדצמבר

זהו חברים. אמיר עושה הצגות אחרונות בדצמבר. חברים בהבימה סיפרו שהוא ממש הגיש מכתב התפטרות!!! אז אל תפספסו את ההצגות הטובות האחרונות של מרי לו. זה כבר לא יהיה אותו דבר ונראה לי שזה מסמן שהסוף של כל המחזמר די קרוב. מישהו יודע מתי עולה מחזמר שהיה כתוב באי אונליין שהוא עושה עכשיו?

aMiRi GiRl

New member
כן.... כן.. עצוב

אמיר עוזב בדצמבר.. אני לא כ"כ יודעת איך זה יכול להתנגש לו עם פיטר פן..אבל כן.. הוא עוזב. אני יודעת שההצגה הראשונה של פיטר פן תהיה ב9.12 ועד סוף חנוכה...

m o r s h

New member
הכל פתוח עוד לא מאוחר שום דבר

לא 100% עדיין חברים יש עוד תקווה
זה מה שאני יכול להגיד

zionyeo

New member
שיהיה לו בהצלחה בהמשך דרכו!

ואני בטוחה שיהיה המשך גדול.. אני אשמח לראות הצגות עם גיא! הוא מעולה לא פחות מאמיר! :) בכל אופן נתגעגע לאמיר כמובן...

M i R i L e

New member
בקשר לגבריאל=אמיר\גיא

אם אמיר עוזב כמו שאמרו לדעתי גיא לא יעשה את התפקיד מכל מיני סיבות! אלא, ייחפשו מישהו אחד שמתאים לתפקיד..

aMiRi GiRl

New member
גמנכון..

וד"א יחשפו מישו ! יש לי מישו שהוא ממש מתאים!! הוא לא סלבז.. עדיין לא מוכר.. אבל הוא פשוט ענק!! ואי ואי ואי!! הוא מאיזה צוות בידור במגי'ק 1-ספינת הפלגות למי שלא מכיר..
אסי

aMiRi GiRl

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

צודקת ! אבל הכל מאהבה... לשניהם ! מירי.. יש לך אולי טיפול?

Nolly

New member
לא לא לא לא

עם כל אהבתי הגדולה לסקעת, ויש הרבה, הוא שחקן גרוע. שר מהמם - אבל משחק גרוע. בואו נגיד שהוא היה צריך להישאר עוד שנה בבית צבי..

LOVEאמיר

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo4.gifאני לא בטוחה שאני מסכימה איתך

תיראי, כולם יודעים שהראל שר פשוט מהלב ושהקול שלו ממיס! אבל אני לא בטוחה שאני מסכימה איתך בקשר לזה שאת טוענת שהוא שחקן גרוע תיראי, אני אישית לא ראיתי את הראל משחק אבל אם תשימי לב, למשל כשהוא שר את השיר "שלכת" לאיך שהוא מעביר לנו את הרגש הזה שיש לו, את העצבות בשיר זה מדהים! אני פשוט מסתכלת עליו, על איך שהוא מבצע את זה ואין, אני פשוט מהופנטת! הוא כאילו ממש הציג את השיר הזה והוא עשה את זה הכי טוב שאפשר! את יודעת, לפעמים אני אומרת לעצמי: "יו, איזה בעסה ש-"שלכת" זה לא שיר של צביקה פיק!" לדעתי, זה שיר שמתאים בול למחזמר "מרי לו"! הייתי מכניסה את השיר הזה בסיצנה שמרי לו עוזבת את גבריאל, וגבריאל שבור מזה שאהובתו עזבה אותו אין, אני פשוט רואה את אמיר מחזיק בקבוק של יין שותה ושר את השורה הזאת בשיר:"והלילות, המשקאות שלי שיכור כלוט, כל ספינותי הולכות טובעות אבל ממשיך לשתות כי את הלכת בחוץ שלכת והבדידות נמשכת" לדעתי, זה היה יכול אחלה/images/Emo70gif תחשבי על זה/images/Emo70gif אז אולי להראל כן יהיה מתאים לשחק במחזמר לפחות במחזמר הזה/images/Emo9gif

Nolly

New member
שהוא שר - כן.

אבל בתור שחקן הוא גרוע. ראיתי אותו ב"על גג העולם" והיו לו נגיד 2 שורות להגיד לפני שהוא התחיל לשיר?! וגם אותן הוא לא עשה משהו... כשהוא שר זה משהו אחר.. אבל משחק - לא הצד החזק שלו. אם כבר מחזמר - מחזמר לילדים, זה לא דורש יכולת משחק גבוהה במיוחד. אבל לעומת זאת יב"ז גם לא משהו בריקוד ובמשחק (אה כן, הראל לא יודע לרקוד) אז אולי יש לו סיכוי...

למעלה