סופי: 'הישרדות' בשישי שבת

omer719

New member
סופי: 'הישרדות' בשישי שבת

בערוץ 10 מריחים דם: החליטו להעלות את השרדות בלילות שישי ושבת. האם החלפת ימי השידור של הזכייניות תעמוד בסימן השתלטות ערוץ 10 על הפריים טיים של סוף השבוע? יום ראשון, 5 בנובמבר 2007, 20:14 האם עידן ההתבטלות העצמית של ערוץ 10 בפני ערוץ 2 בימי שישי ושבת עומד בפני סיום? בערוץ 10 החליטו בימים האחרונים באופן סופי להעלות את הגרסה הישראלית של "הישרדות" ביום שישי וביום שבת. גורם בערוץ סיפר כי על פי התכנון הוא לשדר ביום שישי פרק ללא הדחה, וליצור בו מתח על מנת להחזיר את הצופים למסך ביום שבת, היום בו תשודר ההדחה. בערוץ 10 לא המציאו את הגלגל בשיבוץ שני פרקים יום אחרי יום. העונה הרביעית והחמישית של "כוכב נולד" שודרו במתכונת זהה. בחלק מן הפרקים בכוכב נולד, בעיקר בתחילת העונה התבצעה הדחה גם ביום שישי. מי שצריכה להיערך במיוחד לקראת עליית הריאליטי היא "רשת" אשר תקבל לידיה את ימי סוף השבוע החל מינואר. "הישרדות" צפויה לעלות לאוויר באמצע חודש דצמבר והיא תכלול כארבעים פרקים. כמעט פי שלושה מהגרסה המקורית. בערוץ 10 אישרו את הידיעה. -------------------------------------------------------------------------------- קישורים: » מקור:NRG

וואוו, סןף סוף קצת מידע. תודה עומר.

זה לא קצת הרבה 40 פרקים? נראה לי חתיכת מריחה הם הולכים לעשות, ידעתי שהם ימצאו דרך להרוס משהו, אוףףףף, למה למה למה, הם לא מכירים את המשפט: "אם לא שבור - לא מתקנים"? לא מספיק שאת הבריאות הם יהרסו לנו עם הפרסומות, גם למרוח פרק אחד לשני ערבים?? אוףףףףףף

D e l i l a h

New member
תודה..

זה ממש מטומטם לעשות את זה ביום שישי, זה יום של יציאות, ארוחות משפחתיות.. מי באמת יראה את זה? אני מקווה שיהיה לזה שידור חוזר

yarden777

New member
../images/Emo45.gif

זה מה זה לא נוח וגם מה הדבר המטומטם לחלק את הפרק ל-2. מילא את הגמר אבל את כל הסדרה..

borogon

New member
הכל נכון, רק לא בחורף. בחורף אנשים בבית

כנראה שבגלל זה, בין היתר, החליטו לשדר רק מדצמבר...

D e l i l a h

New member
יכול ליהיות אבל בכל זאת

חוץ מלהסתובב כמו הומלסים ברחובות אפשר לעשות הכל, לא נראה לי שאנשים שמבלים בליל שישי יראו טלויזיה..

LeRanch

New member
40 פרקים?!?!../images/Emo2.gif

זה כמעט 4 עונות של הישרדות אמריקאית
איזה היסחפות!

נשמע כמו סיוט

לחלק כל פרק ל 2 חלקים ממש לא אהבתי מה שבטוח אני לא אראה את זה בTV אני בטוחה שגם מתוכננים לנו הרבה פרסומות

omer719

New member
חחח אבל מה לעשות?

ככה זה , לפחות בערוץ 10 יש פחות פרסומות , וזה לא יהיה 40 פרקים , זה כמו בכוכב נולד , זה נחשב פרק אחד שפשוט יהיה ביומיים , הם גם אמרו בכתבה אז שהן ייתנו יותר זמן לאנשים לדבר ( תתנחמו בעובדה שבטח יהיו הרבה יותר מריבות וסכסוכים .. בכל זאת ישראלים XD ) וגם הם יותר יתמקדו בזמן שלהם במחנה וכול זה ( כמו בעונה 1 בהישרדות האמריקאי .. ) ככה שאולי זה יהיה נחמד . נחכה ונראה. חח ובבקשה ,כול פעם שאני אראה כתבה או משהו אני אעלה.

n o g a m o o n

New member
תודה על המידע עומר, אני בטוח אקליט

גם בשישי וגם בשבת. אח"כ לדלג על הפרסומות זה כבר לא עניין. אני מקוה שזה שיתנו להם יותר לדבר לא יעשה את זה יותר משעמם. כמה כבר אפשר לדבר
לא חושבת שיהיו יותר מריבות וסיכסוכים בגלל שהמשתתפים ישראלים, לאמריקאים לא חסר כלום בקטע הזה. נחכה ונראה אם יהיה שווה או שהם יהרסו את הכל.

Fairywitch

New member
איזה עינוי../images/Emo4.gif

40 פרקים, חלוקה מיותרת, ולא הבנתי דבר אחד- 5 לנובמבר כבר היה.

omer719

New member
5 לנובמבר זה התאריך שהוצגה הכתבה הזאת.

העתקתי אותה ככה , אבל איך שזה היה במקור זה היה יותר ברור , כי החלק למעלה היה מודגש יותר ככה שזה לא היה נראה חלק מהכתבה.

למעלה