סופי שבוע שהיו פעם אהובים כל כך...

לולה א

New member
סופי שבוע שהיו פעם אהובים כל כך...

שלום לכולם! אני חדשה בפורום אך לצערי לא חדשה בכלל בעניין הפורום. לפני שבעה חודשים אבדתי את התינוק שלי...(בשבוע 40) ואם לא די בכך לפני כן איבדתי 2 הריונות בשבוע 8-10 ואם לא די בכך לפני כחודש איבדתי תאומים בשבוע ה-8 כבר עברתי את כל הבדיקות האפשריות, התייעצתי עם כל המומחים לא די בכך שאני צריכה להתמודד עם האובדן הגדול ועם אחיו הקטנים אני צריכה להתמודד עם חוסר הוודאות לגבי מה יהיה? האם הסופו של דבר אוכל לממש את כמיהתי הגדולה לתינוק חי ובריא? אין לי סבלנות! נמאס לי לחיות בחוסר וודאות! נמאס לי לכאוב ולבכות! נמאס לי לשמוע "יהיה בסדר" אז מה אתם אומרים/ות?

e k

New member
אין לי ממש מילים

כל פעם נדמה לי שהנה זה השיא אבל השיא הזה נשבר מחדש. אין ממש מה להגיד למי שחווה עוצמות כאלו של כאב חוץ להיות כאן בשביל להקשיב. ואנחנו כאן בשבילך. מקווה לימים טובים יותר בשביל כולנו.

קטיה 007

New member
לולה

אני אומרת שבסוף יהיה טוב ושכן תוכלי לממש את כמיהתך אולי כדאי להתייעץ עם רופא נוסף לברר אילו עוד בדיקות ישנם העיקר לא להתייאש ולהמשיך ולנסות איתך בכאבך קטיה

לולה א

New member
קטיה תודה

האמת היא שהתייעצתי עם הרבה רופאים אחד הרופאים שלי אמר לי שעשיתי בדיקות כאילו שאני הולכת לעבור השתלת כבד! אני די מבולבלת ועדין לא החלטתי עם איזה רופא להמשיך לטפל אם יש למשהי שם של רופא טוב שמתמחה בהפלות חוזרות/הריון בסיכון גבוהה (חוץ מדר´ כרפ) אשמח לשמוע

דלית 3

New member
המלצה לרופא

חברה שלי היתה באותו מצב לפני 11 שנים ואז היא הלכה לדר´ בן רפאל. אני לא יודעת כמה זה רלוונטי היום מה גם שהוא מאוד לא פופולארי כרגע אבל שווה בדיקה. הם הלכו אליו באופן פרטי. אני גם יודעת שהיא קבלה כל שבוע 6 זריקות כדי להחזיק את ההריון ועם הילד השני הוחלפו חלק מהזריקות בכדורים שניקנו באופן פרטי.

דלית 3

New member
המלצה

חברה שלי היתה באותו מצב לפני 11 שנים ואז היא הלכה לדר´ בן רפאל. אני לא יודעת כמה זה רלוונטי היום מה גם שהוא מאוד לא פופולארי כרגע אבל שווה בדיקה. הם הלכו אליו באופן פרטי. אני גם יודעת שהיא קבלה כל שבוע 6 זריקות כדי להחזיק את ההריון ועם הילד השני הוחלפו חלק מהזריקות בכדורים שניקנו באופן פרטי. יישר כוח ותחזיקי מעמד עד שתצליחי בקרוב - אמן

לולה

לולה היקרה כמה כאב טמון במילים הפשוטות שלך. אני מבינה אותך שנמאס לך לשמוע יהיה בסדר, אבל אני חושבת שלרוב האנשים אין מה לומר בעצם מול כאב כה גדול אז הם מנסים לומר משהו. רוב ה"נחמות" של אנשים הן בעצם מילים שאולי מנחמות את אומרם. חוסר וודאות זה משהו שכולנו חיים איתו וכנראה שאת יותר בתקופה זו. אני מחבקת אותך ומאחלת לך המשך טוב יותר יעל

hadas155

New member
מצטרפת להמלצה של דלית

אני מטופלת עכשיו אצל פרופ´ בן רפאל בעקבות פגיעה ברירית הרחם אחרי גרידה ואני ממליצה בחום. אני ובעלי מאד התרשמנו ממנו, מהטיפול מהידע והכי חשוב מהגישה והיחס. מומולץ להגיע אליו-הוא נמצא ברחוב סוקולוב 47 בת"א בטלפון 03-5467211

ללולה...../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif

שלום לולה... מבין את תחושתך, ביחוד העובדה כי חוסר הוודאות מקשה. אולם כאן נסייע לך לבטח להתמודד עם כל ההיבטים של האבדן. אנו כאן בשבילך וכאן תוכלי לבטא את תחושותיך כשקשה לך ואנו נשתדל תמיד לתמוך. תמיד שלך, תמיד איתנו

anatgri

New member
לולה יקירה!

כמה כאב זורם בהודעתך... ההרגשה הזוועתית ש- הנה זה קורה שוב, זה כלכך לא הוגן לעבור את הסיוט הזה יותר מפעם אחת- אבל זה קורה לצערינו... עברתי בירור להפלות חוזרות בשלושה בתי חולים: סורוקה- ד"ר בשירי, תל השומר- ד"ר כרפ ובילינסון- ד"ר ורדימון. הבדיקות ששווה לבצע (וודאי שעשית את רובן אם לא את כולן) הן: בדיקת דם לקריוטיפ לשני בני הזוג- מאתרת בעיות גנטיות שיכולות לגרום להפלות, צילום רחם, היסטרוסקופיה, לפרוסקופיה- מאתרות בעיות ברחם ובאגן, תאום רקמות (אצל ד"ר קרפ) בעיקר אם אתם בני אותה עדה, בודק נוגדנים לעובר אצל האישה, ובדיקת קרישיות יתר- מורכבת ממספר בדיקות (חלקן בתשלום)למעשה זו בדיקת דם ואם הבעיה היא שאת בעלת קרישיות יתר- יש לזה טיפול תרופתי של זריקות לדילול הדם במהלך ההריון (אני קיבלתי אותן הבריון עם ביתי למרות שלא אובחנתי כסובלת מקרישיות יתר אך לפעמים נותנים אותם כשלא מוצאים את הסיבה- ועובדה זה עזר וגם במהלך ההריון- סביב שבוע 20 גילו בעיה בזרימת הדם בשלייה שהזריקות עזרו לה) לגבי רופא- אני מסתייגת מעט מההמלצה על בן רפאל- הוא רופא מעולה בתחום הפוריות אך ראשית לדעתי את צריכה לסיים את בירור ההפלות ולכך יש צורך בגיניקולג מהתחום. אשמח לייעץ ולתת מידע נוסף המסרים אם תזדקקי לכך. ובינתיים-
לגוף ןלנפש, ענת

למעלה