סופי?? עכשיו לכל הדעות הכל בסדר?
C CAPTAIN JACK New member 2/12/03 #3 צודק. פשוט רציתי כל פעם להשאיר הודעה בשם המתוקן. לילה טוב! אני פורש סופית להלילה. ביי.
מ מיצי007 New member 2/12/03 #4 צ-ו-ד-ק-ת אני נקבה ולא זכר... תחשוב טוב טוב לפני שאתה רושם,איזה בחור שפוי היה קורא לעצמו מיצי
C CAPTAIN JACK New member 2/12/03 #5 צ-ו-ד-ק-ת!! צהרים טובים! או.קי. סליחה. צודקת. לכתוב את זה עוד פעם??
C CAPTAIN JACK New member 2/12/03 #6 ?? ואגב מיצי חשבתי שיש גם בנים שחולים על ג`וני אני רואה שיש כאן רק בנות בגיל 14!
M moran14h New member 2/12/03 #7 יש..הם רק עדיין לא הגיעו לכאן.. ומה רע בגיל 14? רק שתדע ,לפני שתתקיף ותגיד שאני אוהבת אותו רק משוודי הקאריביים שיש כאן בנות בנות 14 שראו סרטים של ג'וני לפני שודדי הקאריביים!
יש..הם רק עדיין לא הגיעו לכאן.. ומה רע בגיל 14? רק שתדע ,לפני שתתקיף ותגיד שאני אוהבת אותו רק משוודי הקאריביים שיש כאן בנות בנות 14 שראו סרטים של ג'וני לפני שודדי הקאריביים!
C CAPTAIN JACK New member 2/12/03 #8 מורן. אין לי בעיה בבנות 14 ולא אכפת לי איפה הם נדלקו על ג`וני וכמה סרטים ראו. רק שאלתי אם יש כאן בנים, או רק בנות.
מורן. אין לי בעיה בבנות 14 ולא אכפת לי איפה הם נדלקו על ג`וני וכמה סרטים ראו. רק שאלתי אם יש כאן בנים, או רק בנות.
M moran14h New member 2/12/03 #9 אה אופססססססס וואי זה נשמע כאילו לא הייתי מרוצה מהמצב שיש כאן בנות בנות 14 סורי ! טוב ,אני מצטערת.. וברוכה הבאה ..לא הספקתי להגיד לך מקודם בין הנימוקים שלי..
אה אופססססססס וואי זה נשמע כאילו לא הייתי מרוצה מהמצב שיש כאן בנות בנות 14 סורי ! טוב ,אני מצטערת.. וברוכה הבאה ..לא הספקתי להגיד לך מקודם בין הנימוקים שלי..