סופכלסוף....

Arfilit

New member
סופכלסוף....

קיבלתי מן הגבר את המתנה של לאחר הלידה... בחיי - תיכף שנה וחצי - ורק עכשיו קיבלתי. אז יש לי אפני כושר!!!! יההההה!!!! אמנם הם עדיין בארגז - משום שהגבר נדבק ממני (שנדבקתי מן האפונה) ושכב שפוך ומסכן ומשופע כל השבת - אבל הארגז בבית - וזה צעד עצום קדימה - לא?

מזכיר לי קטע מאתמול

אתמול בעלי מרפרף בהודעות הפורום (לא זוכרת כבר איזה). ומישהי כתבה איך היא התכוננה לחג האהבה, אבל הבעל נרדם והתינוק צרח. והוא בחיוך מדושן עונג אומר לי - נו, את רואה איזה בעל מצויין יש לך (כי הלכנו לסרט ביום חמישי "לכבוד" יום האהבה - סרט חינם על חשבון סלקום...). בקיצור, ואז הוא קורא את סוף ההודעה והבחורה כותבת שיום אח"כ היא קיבלה מתנה ללידה - ג'יפ! נחשו מי היתה מדושנת עונג אחרי זה? אז מה אתן אומרות, להתחיל להתאמן מהיום?

cookie1

New member
אחותי - את חולה ??? ../images/Emo12.gif

חשבתי שאת לא אוהבת אותי כי אני עושה ספורט. מה עכשיו? לא תאהבי את עצמך ? ברכות

Arfilit

New member
החלטתי לשקם את יחסינו

(שלך ושלי) ולנסות בעצמי ולראות איך זה.... בינתיים - כשזה בקרטון - זה ממש מ-ע-ו-ל-ה!!!!

אפרת12

New member
תתחדשי../images/Emo70.gif

מוטב מאוחר מאשר לעולם לא
אני כבר רואה את ההתחייבות הקרובה שלך... אני מניחה שאני, אם בכלל, אראה את האבטיח והמשמשים רק בלידה הבאה. בעצם - משמשים כבר לא יהיו...

בימבילי

New member
קודם כל - בשעה טובה על קבלת

המתנה. מקווה שיקח לך פחות משנה וחצי לפתוח את הקרטון... ויש לי גם בקשה ממך - אני צריכה לכתוב בעצמי מכתב המלצה על עצמי ממקום העבודה הקודם שלי. אני זוכרת שכתבת כאן נוסח מדהים למישהי שנתקלה באותה בקשה. אני לא מצליחה למצוא את ההודעה הזו. את יכולה לעזור לי ולמצוא אותה? תודה!

מאז

New member
בעלי רוצה שנקנה - אז אשמח לפרטים

לפי מה בחרתם, סדרי גודל של מחירים... האמת שעוד לא התחלתי לברר כלום, אז כל אינפורמציה רלוונטית תתקבל בתודה

lulyK

New member
זו מתנה לאח לידה, או לקראת ההריון

הבא? תתחדשי

galiaS

New member
תתחדשי

צעד צעד. בעיני זה שיש לך אופני כושר כבר אומר שאת בכושר.

cookie1

New member
שמעתיתאוריה שכבר כשחושבים על

לעשות ספורט מתחילים לרזות... יאללה לחשוב יאללה

תתחדשי../images/Emo70.gif

אם תרימי ותורידי את הארגז, זה יחשב הרמת משקולות. גם טוב
דיווש נעים. אצלנו אופני הכושר עברו בירושה מההורים שלי אלינו ומאיתנו להורים שלו ומהם לגיסתי ואצל כולנו הם שימשו כקולב אופנתי במיוחד...

למעלה