סופן של החנויות הלא-וירטואליות הולך ומתקרב...

placid1

New member
את בטוחה שזה הזמן המתאים עבורך לאמץ כלב?

מההודעה שלך נשמע שאולי לא, וזה לדעתי הדבר הכי חשוב שצריך להבין לפני הצעד הבלתי הפיך (לדעתי) של אימוץ. לא משנה איך תסתכלי על זה, כלב בין אם הוא צעיר, מבוגר, שובב, רגוע, עם או בלי טראומות דורש הרבה התעסקות ותשומת לב וזה משהו שבמפורש את אומרת שאת לא רוצה (וזכותך להחליט שאת לא רוצה).

ונניח בכ״ז תחליטי לאמץ, מה תעשי במקרה שתגלי שהכלב לא לטעמך או שדורש המון טיפול? מה תעשי? אם התשובה היא שתחזירי אותו לשלטר או שתחפשי מאמץ אחר, לדעתי עדיף לכם ובעיקר לכלב לא להיכנס לזה מלכתחילה.

ליאת59

New member
יש לי את הכלב הכי טוב בעולם, אז כן

הוא נשמה טובה, עדין וטוב לב. כל מי שרואה אותו מתלהב מכמה שהוא ממושמע אפילו שמעולם לא אילפתי אותו. אם כבר, אז אני כל היום שומעת סיפורים על כלבים גזעיים עם בעיות בריאות מפה ועד הודעה חדשה. אין ספק שעדיף כלב משלטר.

debby12

New member
מנהל
הו וואו - מעולה!

זה ממש לידי. ואני מכירה את האוניברסיטה הזו. והמיקום מעולה לאינטרנשיפס פה בוושינגטון.

סקרנית לשמוע מה היו הדברים ברשימת ה-14 פריטים (לא חייבת לפרט הכל כמובן - רק מה שמתאים)

הולכת לישון באירופה. בינתיים שיהיה בשעה טובה!!

nogala1

New member
תודה - האינטרשיפ הייתה הסיבה הראשונה

ואבקש את הרשימה מהעלמה ...

מזל טוב
ובהצלחה לעלמה

שמעתי שזאת אוניברסיטה מעולה. שיהיה בהצלחה

Ani15

New member
למעשה גם בישראל לא חוגגים השנה בה' באייר

כי זה ביום ששי השנה ולכן יום העצמאות הוקדם לד' באייר.
אין הדתה, אין שמדתה....

Mיה1

New member
טכס יום הזכרון מתקיים כמידי שנה ב JCC

בנוכחות משלחת קצינים וחיילי סדיר מהארץ. בחמישי חוגגים את יום העצמאות בהופעה של דויד ברוזה כאשר בשנים קודמות הופיעו ריטה, אחינועם ניני, עידן רייכל. השנה יש תשלום סימלי של $10 כנראה לכסות עלות אבטחה.

danakama10

New member
כך צריך! כל הכבוד

אצלנו נדמה שכל שנה מביאים את הדג נחש (מה זו הזוועה הזו?!), והשנה כאמור זה עולה לא מעט כסף.
נדמה לי שאצלנו יש את ריכוז הישראלים הגבוה ביותר לאחר ניו יורק (כמובן יתכן ואני טועה) והייתי מצפה לקצת יותר מה - JCC המקומיים פה. הקונסוליה הישראלית שבסן פרנסיסקו גם שוקטת על השמרים ולמעשה לא מארגנת כלום. בושה.

Boston Guy

New member
הקונסוליה בסן פרנסיסקו (בשיתוף ה IAC) הרימה ארועים גם השנה

היה ארוע ליום השואה, היה ארוע ליום הזיכרון, יהיה ארוע ליום העצמאות.
כל הארועים האלו מופיעים באתר של ה IAC.

danakama10

New member
תודה על הלינק

ואו, גם פה הדג נחש בתשלום!
אז החגיגות המרכזיות הן:
הדג נחש בתשלום דרך ה- JCC של פאלו אלטו
או הדג נחש בתשלום דרך הלינק ששלחת (שזה בסן פרנסיסקו, אני התכוונתי שבאיזור שלי לא עושים אירועים. בסיליקון וואלי עצמו גרים המוני ישראלים, הרבה יותר מאשר בסן פרנסיסקו אני מניחה).

הדג נחש מופיעים פה בהרבה אירועים. מעניין מדוע הלהקה הזו מוזמנת שוב ושוב ושוב ושוב...

danakama10

New member
כנראה

אבל ברצינות, פעם היו מארגנים כאן פיקניקים עם פינות יצירה לילדים, או ב- JCC היו עורכים הופעות של הצופים וילדים דרך החוגים שלהם, מביאים אוכל ישראלי (בתשלום, אל תדאג), ועושים יריד ישראלי, או הקונסוליה (?) היתה מביאה הופעות משובחות לסן פרנסיסקו לכבוד יום העצמאות בחינם, כגון משינה.
אין לי בעיה אם דורשים תשלום עבור אוכל שאפשר לקנות או שמבקשים תשלום סימלי. אבל למשפחה להוציא סכום שקרוב ל- 100 $ כדי שתוכל לחגוג את יום העצמאות, לא נשמע לי הגיוני. אם נניח אין כסף, עדיף לערוך משהו צנוע שיאפשר להרבה אנשים להשתתף.

למעלה