סופניות...

תות6

New member
סופניות...

יש כאן מישהו סופני.. ? מוכרחה ליצור קשר עם מישהו בשלב זה. אצלי הסטטוס הוא של כרטיס בכיוון אחד וכל הכבוד וההערכהה לכל המתמודדים, הנלחמים, הנאבקים בכבוד ובגבורה. גם אני נאבקת בכבוד ובגבודה בכל הכאבים המחרידים שמתגברים מיום ליום, וגם בתופעות הלוואי של המשככבים והמרגיעים למינהם שהם לפעמים לא פחות גרועים מהכאבים אבל הסטטוס הנפשי של נאבק בכיוון אחד (ז"א סופני), הוא כזה שהוא יכול להזדהות ולהבין את הקושי של סופני והרבה פחות מתחבר למתמודד או למשפ' שנאבקת. אם זה לא שייך לפורום הזה אשמח אם תאמרו לי איפה.... thanks תות

תות6

New member
המשך.. הקפצה .. התייחסות../images/Emo101.gif|בבקש

אם למישהו יש תשובה /התיחחסות כלשהיא לדברים שנכתבו נא התיחסותכם. אני בחורה צעירה.. והמצוקה קשה.............. גם קצת דחוף תודה

נאן

New member
היי תות

היי תות אני יכולה להבין מה זה הכאבים בלי שום קשר לסופניות למרות שאת המילה הזו לא ממש אני רוצה להכיר היא מפחידה אותי.וגם לי יש כרטיס של כאב בכיוון אחד.ובלי קשר לסרטן ועם החבילות שמתלוות אליו. לא יודעת איפה הכתובת הנכונה או איזה פורום. את יכולה לפאט לי במסר עם את רוצה אשמח לכתוב. נאן

תות6

New member
היי נאן

תודה על ההתייחסות.
אני אכתוב לך במסר. תות

תות

ברוכה הבאה לפורום. אני מסכימה שההתמודדות שלך שונה ואולי אף יותר כואבת ממישהו שיודע שהטיפולים הם חלק מהדרך שלו להבריא. אבל אני חושבת שאנשים שנמצאים פה בפורום עדיין יכולים להבין קצת יותר מאדם שלא עבר את חווית הסרטן והטיפולים בכלל. וגם שאוזן קשבת ומילת תמיכה תמיד יש לנו. מקווה שתרגישי טוב למרות המצב. גלי

תות6

New member
היי גלי../images/Emo41.gif

תודה על האיכפתיות ועל ההתייחסות, וכן.. בטוח אתם יכולים להבין יותר מאדם אחר.! אני אוסיף עוד בהמשך כי כרגע אני מרגישה קצת ג'יפה ...
האמת שבמהות שלי אני לא כזאת עצובה רק שאני קרועה מעייפות כל פעם נותנים לי תרופה שעושה לי תופעות לוואי $$$$$$$$ אחרות שמטריפות לי את הצורה וסליחה על הביטוי , אבל זה ככה וכבר נשארתי מאתמול בלילה ולא השתמשתי בתרופה נגד כאבים כי הקודמת עשתה לי ממש רע אז נהיה בקשר בהמשך ביי בינתיים תות

הייתה לי תחושה כזו...

שאת בקטע של כל כך הרבה תחושות רעות וסבל שאפילו אין לך מספיק מילים להסביר מה את מרגישה ושגם קצת התעייפת מאי הידיעה מה מצפה לך אחרי כל כדור שנותנים לך. אמנם לא הייתי במצב שלך אבל זה נשמע לי מאד מאד מתסכל. אז אני לא כל כך יודעת מה לומר מעבר לזה, מה לייעץ לך שיעשה לך יותר טוב. אני שמחה שבחרת לכתוב פה. תרגישי טוב. ליל מנוחה וחלומות טובים גלי

ליבנית

New member
כן תות זה הפורום ואין אחר

ראשית,מכאיב לי לקרוא על סבלך הפורום הזה מורכב מאנשים שנלחמים,ואנשים שמלווים אנשים שנלחמים וגם כאלה שנפרדו מאיתנו... הפורום הזה עוסק בכל מי שהסרטן נגע או נוגע בו ובמקרה שלך אני רק יכולה להגיד לך ששמעתי על כאלה שמצבם היה קשה והיום הם מחייכים מאחלת לך שגם את תתגברי.

תות, תגידי לי למי אין כרטיס בכיוון

אחד? ואולי ההסתכלות הזאת של הכיוון האחד הזה היא השגויה? אולי הקונספציה הזו דופקת לנו את המח? אולי אנחנו צריכים לחשוב יותר מעגלי ובמובנים האלה- א. לא לאורך כי אם לעומק- מה את יכולה לחוות בזמן שנותר לך פנימה, רוחנית וריגשית עם עצמך ועם אוהביייך. ב. לא לאורך כי אם לרוחב- איזה דב אני רוצה לחוות במספר רמות? ג. אולי החיים האלה מעגליים, מסיימים קורס א' ועוברים לפעם הבאה בתור הרפתקאה חדשה. אולי המוות הוא בעצם מעין השלמה של החיים

למעלה