סופסוף אישרו לי את ההתנדבות אבל...

genzer100

New member
סופסוף אישרו לי את ההתנדבות אבל...

אחרי תהליך ארוך של 10 חודשיים סופסוף אישרו לי את ההתנדבות, אבל בגלל שאני קטנה ביחס לשכבה ושלי (סיימתי עכשיו י"ב) ובגלל התהליך הארוך עכשיו כבר לא נותנים לי להתמיין למודיעין (רציתי להיות בשחקים או ב-8200)! יש לי נתונים גבוהים ומוטיבציה בשמיים!
האם מישהו חושב על דרך שאני כן יוכל להתחיל התמיינות למודיעין? ואם לא מישהו מכיר תפקידים מעניינים שאני יכולה לעשות בחיל אחר? (אני יכולה להיות בבסיסים סגורים, וצאו מתוך הנחה שמבחינת הנתונים שום דבר לא סגור בפניי)
אני ממש צריכה עזרה, אם מישהו מכיר תפקיד או אנשים שיכולים לעזור לי אני אשמח מאוד!!

hillator

New member
תשובה

א. מזל טוב
ב. באילו מקצועות אתה מתעניין? ניסית לפנות ליחידת האיתור של חמן כי הם אמורים לזמן אותך למבחנים לכל הדברים האלובברכה

genzer100

New member
דיברתי עם..

אני לא יודעת אם דיברתי עם חמן אבל דיברתי עם חיל מודיעין והם אמרו שכל המיונים הסתימוו (או יותר נכון שאי אפשר להתחיל עכשיו מיונים) למי שמתגייס לפני יולי (של השנה הבאה).
אני מתעניינת בעיקר באקטואליה, כימיה, ביולוגיה ביוטכנולוגיה וכאלה. הייתי מעדיפה תפקידים מעניינים ומאתגרים ושאהיה חשופה למידע מעניין- אולי תפקידים של "הרכבת" תמונה ממידע מודיעני שנאסף כבר (אם יש דבר כזה בכלל...) ובכלל כל תפקיד מעניין שאתה יכול לחשוב עליו, כי באמת חוץ משחקים ו-8200 לא שמעתי על כלום :)

hillator

New member
תשובה

א.אני בת
ב. הכי ההיתי מציאה לקרוא באתר היחידה ( מופיע בקישורים( בנוסף אני אפנה את השאלה בערב לפורום מתגייסים כי זה צפקידים לכלל החיילים ולא דווקא למתנדבים
בברכה

נ ו ע ה 12

New member
נשמע שחוקרת מודיעין אוויר/ימי יתאים לך

בעניין של הרכבת התמונה וכאלה...

netapet2

New member
היי :)

קודם כל שמחה שאישרו לך את ההתנדבות, זה לא בא ברגל, מכירה את העניין [לא אישית, אבל חברות וכאלה.]

יש ה-מ-ו-ן תפקידים שיכולים להיות מתאימים מבחינת מה שאת אוהבת.
קודם כל, מה אם לנסות לדבר בעניין גל"צ וכד'?- להרים טלפון ולברר מתי יש מיונים ואם זה עוד רלוונטי.

מה לגבי קורס חובשים, כל מיני דברים בסגנון הזה?

את מוזמנת לבוא גם לפורום מתגייסים- כמו שהמנהלת פה אמרה הפורום הזה מתאים גם לך כי את מתגייסת בסה"כ- וזה הליך מוכר.
פשוט יש הרבה חבר'ה שמכירים הרבה יותר תפקידים מעניינים.

אני מאמינה שאם תחתמי על דח"ש יתנו לך להתמיין- אבל חבל, כי עברת הרבה זמן עד שהסכימו שתתגייסי וחבל ליפול עוד מלא זמן. לא שאני מאחלת לך ליפול במבחנים חס וחלילה, אבל זה דחייה ממש ארוכה וחבל.

lavifighter

New member
בעזרת קשרים ויצירת קשר עם יחידות

תוכל אולי "לעקוף" את איתור חמ"ן ולהגיע לתפקידים שונים, אומנם לא במסגרת מסודרת כמו קורס של שחקים, אבל להגיע ישירות ל-8200 או יחידות אחרות אפשרי לפעמים, כנ"ל לגבי חילות ותפקידים אחרים.

למעלה