סופסוף אני כאן...

Black Cat15

New member
סופסוף אני כאן...

וואי היו לי ימים פשוט נוראיים בזמן האחרון הבי"ס חירפן אותי לפחות אתמול יצאתי ל
רצחני בקניון עזריאלי...
היה גדול! קניתי שמלת סאטן שחורה עם כתפייה אחת ב"רנואר", שרשרת צמודה לצוואר ב"רנואר", ג´קט עור שחור ב"בוניטה", מגפי ניילון שחורים עד הברך ב"דניאל פיין", מכנסי פעמון מתרחבים עם חגורה ב"אנג´ה" וחולצה שחורה עם כפתורי כסף עם שרוולי רשת שחורים - גם כן ב"אנג´ה". בקיצור
רציני, חרשתי את הקניון בערך 4 וחצי שעות... קיבלתי 77 במבחן בפיסיקה, 82 במבחן בספרות, 75 במבחן בהבעה, 85 במבחן בהיסטוריה ו83 במבחן בכימיה (שימו לב שהכל רק 80 + ). היה לי מבחן חוזר בפסקל ואני מקווה לציון סביר.
אני רואה שמילאתן את הפורום בהעדרי אז אני מבטיחה לקרוא הכל ולהגיב בעת הצורך...
אורנית.

Iris Carmon

New member
עור??? איכס!!!!

ואם לא שמת לב כתבת גם 77 ו75 אם אני לא טועה אלה ציונים מתחת ל80 וקיבלתי 94 בלשון!!!!!

Black Cat15

New member
את איכס... ../images/Emo4.gif

את צריכה לראות איך זה יושב עליי - פ-צ-צ-ה!! כן כן זה אכן ציונים מתחת ל80 (את יודעת לזהות מספרים!! יופייייי) אבל בכללי הממוצע הוא 80... מבינה? אני שמחה שקיבלת 94. אני לעומת זאת קיבלתי 99 בלשון. תאכלי ת´לב.
תודה על תגובתך הנפלאה שנורא נהניתי לקרוא.

Iris Carmon

New member
אני אולי איכס אבל לפחות אני לא

לובשת חיות מתות!! יש לי כבוד!! יש לי לב!! יש לי חיים... אולי את קיבלת 99 בלשון אבל את זו ששעות עמלת על החומר ואני זו שאף פעם לא התכוננה למבחן ונכשלה רב בתנ"ך כאילו שאכפת לי מתנ"ך. עם כל החיות שהם הורגים... זה ממש נורא ואת יכולה לקנות בחצי מחיר מעיל שנראה בדיוק אותו דבר ויראה אפילו יותר פצצה עלייך

Black Cat15

New member
אמממ.. SORRY

הכוונה שלי הייתה במעיל דמוי עור... לא ממש עור למרות שזה היה יקר לא נראה לי שזה היה עור אמיתי... לפחות אני מקווה

Bladayada

New member
איריס->תסלחי לי מאוד (או שלא)

אבל קראתי את השירשור ביניכן ובא לי להגיב (It´s a free world) אז ככה ההודעות שלך עוקצות ומגעילות זה שהיא קונה משהו מעור זה זכותה המלאה- לא מוצא חן בעיניך אל תקני.. ואת מוזמנת להגיב לה.. אבל למה ככה? למה לקחת את זה כל כך אישי?! בשביל מה ה"לובשת חיות מתות! יש לי כבוד!"? גם לה יש כבוד... והיא לא לובשת חיות מתות... אלא עור של חיה מתה שעבר עיבוד משמעותי במפעל.. בכל אופן... בשורה התחתונה את יכולה להביע את דעתך בנושא אבל את מוזמנת לא לעשות את זה בצורה כל כך מגעילה ומעליבה... זכותה ללבוש מה שהיא רוצה... עובדה שמוכרים את זה בחנויות... ככה זאת לא הדרך להשפיע על אנשים לא ללבוש עור.. אלא סתם לריב עם אנשים מקווה שתשכילי טיפה נ.ב. אני גם נגד ללבוש עור.. סתם לידע כללי

Iris Carmon

New member
חיה מתה זו חיה מתה

אני לא התכוונתי להיות מגעילה בהודעות שלי אבל זו אני תצטרכו לסבול את זה..

or_אורוש

New member
תתתתתחחחחדדדדשששששייי../images/Emo70.gif

יאמי גם אני רוצה שופינגגגג לא מזמן (לפני שבוע) עשיתי אחד פה בכפר יונה, קניתי ג´ינס מהמם עם שסע עד קצת מעל הברך, ומגף בצבע אוף-וואיט עד לברך עם סוליה מדליקה וחולצה שחורה עם הדפס כוכב ענק במרכז, ובאילת קניתי- קפה-שתי חצאיות עד לברך, אחת שחורה אחת אוף וואיט,חולצה שחורה צמודה עם הדפס של CAFE מאד יפה... רנואר-מכנס ניילון אפור בהיר מהמם בצורה קטלנית, גופיה שחורה מהממת בצורה מנטרלת, קרדיגן יומיומי בצבע כחול עם פס לבן בצד, חולצה אדומה עם קצת נצנצים, שרשרת מהממת צמודה. TNT- 4 חולצות חמודות יומיומיות וכשהייתי בקניון עזריאלי קניתי בבוניטה מכנס פדלפון ממש יפה בצבע סגול כהה....ועוד דברים שאין לי ממש כוח לרשום אבל אני חייבת שופינגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגג וכל הכבוד לך על הקניה! תתחדשי! אור´וש (חדשה כאן, נעים מאוד)

Black Cat15

New member
אוווווווו!! סבבי!!! ../images/Emo13.gif

תתחדשי על הכל!!!!!!!! נראה לי בגדים ממש יפים
סחתיין על החריש!! הרגליים שלי עדיין כואבות מאתמול... חחחח...
נעים גם לי, אני אורנית.
WELCOME!

רק אני לא הולכת לקניות כאלה! אה?!

בואנה! מה זה?! כל הזמן אתן הולכות לעשות קניות במיליון שקל?! מה זה?! כמה עלה לכן הכל?! (טוב תאמת שאני פעם הברזתי מהרגיל כשקניתי שמלה ממעצבת ב1500 ולבשתי אותה רק פעם אחת באיזה נסיעה לחו"ל וזהו...אבל כל השאר זה (בשבועיים האחרונים קניתי) מעיל אור מרנואר (700 כלבים! כל כך יקר!) ומגף פללטפורמה (300 ומשהו) ומגף סיכה ה(270) ומקף עקב (199) ו10 חולצות של TNT (קיבלתי את ה10 מתנה :) ועוד מעיל רגיל כזה מTNT ורקדיגן מקפה ושמלת ערב חמדמדה ונראה לי ש...אממ....רגע...ניזכר...אהה! וכמובן 3 גינסים! של "אלאיי"! (חנות בת זונה אצלנו בקניון! אשכרה חולצה הכי פשוטה שם מתחילה ב250 וחולצה לערב זה איזה 400! לדיסקוטק או משהו...דפקו מכירים!

Iris Carmon

New member
סליחה?

פעם אחרונה שאני הלכתי לקניות (לפני שבוע בערך) כל מה שקניתי היה שלוש זוגות של מכנסי ספורט מאיפה יש לכן כסף להכל??????????????

אממ..אז ככה..אצלי הכסף בא מה...

אמא...היא מכניסה לי כסף לבנק! ויש לי כרטיסון! משלי..היא מכניסה בערך 400 ועוד 200 כאילו 600! אבל אני מוציאה 200 ושמה בצד...יש לי בערך 3 או 4 אלף בצד...שיהיה לי חס וחלילה....

Iris Carmon

New member
לא הוגן

ההורים שלי קמצנים כפייתים את צריכה לראות את הבגדים שלי....

אבל בנות! תבינו!

כל אחד נולד ולמד לחיות עם מה שיש... אולי אתם אומרות זאת מפונקת וזה...אבל בעבר נכון היה כסף (טפו טפו טפו) אבל מאז שעברנו לגור בווילה הכל הידרדר גם עם המצב בשוק ולא היה לי כלום! אבל עכשיו...יש לי את החשבון שלי ואני בקושי מוציאה משהו...נשאר לי רק700 ואכן אני צריכה הרבה דברים כי אני לא רוצה לבקש מאמי אז עכשיו אחרי מסע הקניות (שנערך בידי אמי) אני מרפה... כל אחד ומה שיש לו..אל תחשבו שאני כל יום עם בגד חדש...אני חורשת! ומה לעשות אבא שלי לא רוטשליד! ואני לא גרה בבברלי הילס!

Black Cat15

New member
אז ככה... ../images/Emo123.gif

הכל עלה משהו בסביבות ה1200 ש"ח וזה היה חד פעמי זה לכבוד החתונה של אח שלי והחינה שיהיו לקראת סוף צדמבר- ינואר. אז ההורים שלי יצאו מגדרם וסחבו אותי לקניות... אבל בדרך כלל אני עושה שופינג לעיתים רחוקות ואם כן אז זה משהו קטן בדרך כלל ב FOX או TNT. ועוד דבר!! שתדעו שב"ציפי" בר"ג יש את המכנסיים הכי שולטות בעולם והכי זולות, וגם ברחוב "ביאליק" בר"ג - אני לפעמים מסתובבת שם, יש שם דברים ממש ממש שווים (וגם בזול). סתם לידיעתכן...

אורניתו´ששששששש ../images/Emo24.gif

איזה
רצחני דפקת, אני גם רוצה
בזמן האחרון קניתיי...ממממ.... סריג סגול יפההה מהוניגמן (חחח אל תצחקו, עדיין יש שם דברים יפים
) וחצאית ברך כזאת שמתאימה לסריגגגגגגג
סקצ´רס אדומות+שחור משוו בנזונהההההההה... מעיל עור (לא אמיתי) מהוניגמן חולצה מFOXXXXXXX שכתוב כזה 48 בנוצצים סגולים (מכירות את זה...?)- אני חולה על FOX ואין אצלנו TNT
,אבל לפעמים יוצא לי להגיע לעזריאלי אז אני קונה שם
ויש לי גם 2 חצאיות ממעצבות (דורית שדה וסיגל דקל) שלבשתי אולי פעם אחת
בכל אופן אורניתו´ש תחדשי על הכלללל

למעלה