סופסוף בית חם

רוני2112

New member
סופסוף בית חם

שלום לכולם התפלאתי למצוא פרום של אוהדי באר שבע וזה אחלהרק תדעו שאני לא באר שבעי כבר 12 שנה אבל הפועל אצלי בלב כל הזמן ושכמובן עוקב אחריה אניט מקנא בכל אלא שנוסעים למשחק מחר, אני לא אוכל להגיע מסיבות בריאותיות אני כמובן יעודד מהחדר שינה שלי(עידכנתי את אישתי שלא להפריע ושלא תיבהל מהצעקות)וכשנגיע לגמר אעשה מאמצים גדולים להיות שם בקיצור יאללה הפועל רוצים גביע שני ניצחנו השנה את חיפה ות"א אין סיבה שלא נעשה את זה שוב ומתוק יותר יאללה הפועל מלחמהההההההה!!!!

שמש 5

New member
ברוך הבא

רציני תנסה לעשות את כל המאמצים להגיע זה הצגה כפולה לא רואים את זה כל יום... אבל אם אתה לא יכול ...

רוני2112

New member
הלוואי ויכולתי

אני באמת מקנא בכם הלוואי ויכולתי לבוא בכל מיקרה כמו שאמרתי אני אראה דרך הטלויזיה וארגיש כאילו אני ביציע כולל השירים צעקות וקללות יאללה הפועל מלחמה

רוני2112

New member
כמעט ונכנסתי לאיצטדיון \

הייתי היום באיזור האיצטדיון קניתי צעיף חדש וכמעט והשתכנעתי להישאר אבל פחדתי שלא ארגיש טוב ואז אפסיד את המשחק החשוב באמת. בקיצור ישבתי בחדר שלי שלחתי את הילדים לישון וראיתי בסבבה ונהנתי מכל רגע אךך הבומבה של אבו לאבן אם זה היה בפנים זה היה אחלה קינוח, טוב זיבלתי לך ת'שכל הקיצר בגמר אני בא אפילו על אלונקה יאללה הפועל גביעעעעעע!!!!!

יום ענק לפועלים באשר הם!!!!

עברו הימים שמול קבוצות "גדולות" שיקשקנו וכבר בקסטינה ידענו שנפסיד. לופא גידל קבוצה של וינרים(תסבירו לי איך בונפלד לא בנבחרת????) וניהל את המשחק אתמול כמו מאמן כדורסל. החילופים שלו שידרו לקבוצה עוצמה ואמונה בעצמה וגם השחקנים שיצאו יצאו בצעד בטוח וקליל בלי לשדר שהם מאוכזבים מהחילוף(בעיקר רמי אליהו). נקווה לזכות בגביע, אבל לא צריך להקל ראש בר"ג, כמו שאנחנו יודעים במשחק אחד הכל יכול לקרות. יאללה הפועל!!!

רוני2112

New member
כנראה שלא היית מעודכן

קראתי ת'עיתון על הבוקר ויש אומרים שיוזמן לנבחרת אני האמנתי בלופא עוד כשהיינו לפני חזרה לליגת העל בהתחלה חשבתי שזה עוד מישהו שבזינו הביא במחיר מציאה מודה ומתוודה שמאז שעלינו אני מעריך את המאמן בצורת ניסוח הדברים שלו לא מרים את האף גם כשהוא יכול להרשות לעצמו אלא מדבר בגובהה העיניים אין לי מושג למה יש אנשים בהנהלה שלא רוצים אותו

blueman1

New member
איזה משחק

איזה אווירה, איזה קבוצה והכי חשוב איזה קהל. נהנתי מאוד מכל רגע אתמול במשחק, הראנו לכל הארץ איזה קבוצה אנחנו וכמה הגיע לנו לנצח, עכשיו נשאר לנו רק עוד מחשול אחד בדרך לגביע שני. נקווה לראות כמה שיותר אוהדים בגמר. בקשר לבונפלד אז לפי העיתון של היום הוא וחליבה בכוונת של גרנט למשחק נגד סלובניה.

קוצר ראות של הנהלת ב"ש

הם חייבים לאת לופא לפחות לעוד עונה, הקבוצה בדרך הנכונה ולהערכתי זה לא מופרך ואפשר, עם הסגל הקיים פלוס חיזוק אחד או שניים להאבק בשנה הבאה על האליפות ולשחזר את הימים היפים של אמצע שנות השבעים.

blueman1

New member
למה כבר מתכננים את השנה הבאה

תן לנו קודם לזכות בגביע ואז נתכנן את השנה הבאה. אל תשכחו שאם אנחנו זוכים בגביע אז אנחנו הולכים לאירופה ואז צריך עוד חיזוק.

נכון, שלא יהיו פדיחות כמו בעבר...

די לצרה בשעתה, בגלל זה אני מתרכז בנושא הליגה בארץ.

רוני 2112

New member
לופא מועמד לחיפה

קיבלתי הודעה בפלאפון שיש גישושים עם לופא מכיוון מכבי חיפה כי שום בדרך החוצה לגבי חיזוק יש בעיה כלכלית קשה אפילו קשה ביותר בבאר שבע שיהיה קשה להביא חיזוק הולם

daddy50

New member
לופא הוא שלנו לופא לא לבד../images/Emo24.gif

רק שלנו אסור לתת לכזה כשרון ללכת

blueman1

New member
אני לא חושב שהוא יחתום בחיפה בסוף

כי לפי מה שהבנתי המועמד המוביל אצלהם הוא גילי לנדאו. נראה לי שבסוף הוא ישאר בב"ש ויקח אותם לאירופה.

למעלה