סופסוף הסדרה חוזרת... אבל-

E T 17

New member
סופסוף הסדרה חוזרת... אבל-

הבעיה היא, שהסדרה תעלה קצת- לפעמים, על משחקים של מכבי ת"א- כדורסל... אז מי שאוהד מכבי וגם אוהב לראות "זהות בדויה"- קצת חבל... אבל חפיף- נראה לי שלרוב המשחק ייגמר עד אז... אולי קצת אחרי... (ד"א- ממיקל ורטאן וג'ניפר גארנר עדיין זוג במציאות?)

דיקידאק

New member
שום דבר מי שנאמן לזהות בדויה יהיה..

נאמן לה תמיד גם אם יש משחק של מכבי.

E T 17

New member
נאמנות זו נאמנות, אבל...

מכבי זו מכבי... וחוצמזה- זהות בדויה אפשר להקליט. משחק לא... חפיף. נסתדר...

דיקידאק

New member
נכון אפשר להקליט ובמשחק אפשר

לשמוע את התוצאות מבלי לראות 11 שחקנים רצים אחרי כדור מסכן ועוד אם הם מפסידים אז בכלל....

E T 17

New member
חחח.... רואים שאתה לא אוהד כדורסל..

כדורסל זה הרבההה יותר מסתם 11 (או ליתר דיוק- חמישה) שחקנים רצים אחרי כדור. לגבי כדורגל, אני מסכימה שאלה 11 שחקנים (שעירים) רצים באטרף אחרי כדור ומפילים אחד את השני, אבל כדורסל.... זה משהו אחר. אה, ו... מכבי ל-א מפסידים.

hodaya17

New member
אתיהההההההההההההה

אל תלהבי! יא מולאר! חחחח כמעט הייתי היום במשחק של מכבי בפ"ת.. רק חבל שנזכרתי מאוחר מדי...

דיקידאק

New member
רואים שאת לא אתה, אני בת וחוץ...

כדורסל, כדורגל מה זה משנה כולם רצים אחרי כדור כולם רוצים להכניס אותו לחור {סל/שער} אבל זהות בדויה נשארת זהות בדויה - סדרה מנצחת

E T 17

New member
סליחה על הטעות...

אבל אני מבקשת- לא לזלזל במכבי. זה מעליב הרבה אנשים. על כדורגל- תרדי כמה שאת רוצה, ואני אעזור לך אפילו... ו-כן, זהות בדויה זו סדרה מנצחת. אכן. איכות.

דיקידאק

New member
../images/Emo6.gifלא מזלזלת במכבי דוווקא משבחת

אותה על הניצחון של אתמול, שיחקו אותה רק בכדורסל שיש אך ורק את הפיינל פור אני רואה של מכבי מעבר לזה אין לי אליהם או לאף קבוצה שום דבר.

למעלה