סופסוף משו קטן שלי...

SensaiToro

New member
סופסוף משו קטן שלי...

עד שהיה לי כח לחבר ת'סורק אני מעלה סתם סקיצות מהיומיים האחרונים... לא משהו רציני... סתם דברים שהיו לאימון מצטער על המחסור בצבעים... אין לי טושים (לא בבית ולא בקלמר)... אז הכל אני עושה בעט כחול, עט עפרון וטוש שחור שבמקרה יש לי. בקטנה...

SensaiToro

New member
אות אחת + טאג שניסיתי לעשות

הטאג יצא די מעאפן... אבל פיתחתי את האות S ועשיתי ממנה משהו יפה שאני אמשיך אותו ויעשה ממנו טאג חזק... והאות זה סתם... אין לי מושג למה... היה לי עט אדום אז התלהבתי אז סתם עשיתי אות אחת חח

Steezo

New member
דעתי

התלת מימד באמת נחמד.. אבל תנסה אותיות ישרות בלי חצים... ובטאג תכתוב את זה ככה SEN לא SDRTGFSDRGS עם עיקומים.. פשוט פשוט וזהו...

וואי אתם ממש מעצבנים!!!!!

מתי תקלטו שלא כל הפורום פה מתחילים??? לפי מה שראיתי בתמונות של sten (אם טעיתי סליחה מראש), הוא דווקא שולט די יפה (באותה הזדמנות קבל מחמאה
), ולכל אחד יש סגנון אישי, אם מה שהוא עשה זה לא בדיוק איך שאתם עושים זאת לא סיבה ישר להגיד לו שהוא חרא תחזור לבסיס מיד תתאמן שנתיים על בסיס ורק אז תעבור לתלת מימד... תקלטו שיש גם אנשים שהם לא מתחילים מתחילים! תפתחו קצת רבאק!!

Steezo

New member
אתה באמת טמבל

כי אתה מדבר על דברים שאין לך מושג עליהם...

enwhysea

New member
לדעתי

הבעיה העיקרת בתאג שהוא לא זורם... תאג אמור להיות פלויידי... משהו שאתה עושה במינימום שפריצים. אולי זה טוב למרקר על מדבקות.

SensaiToro

New member
דמות

גם פה אין צבעים... מה אני יעשה... זה על הקרטון הזה שבסוף המחברת...

למעלה