סופסוף סוף השבוע,סיכום השבוע

סופסוף סוף השבוע,סיכום השבוע../images/Emo94.gif

אז,איך עבר השבוע שלכם
מה ההודעה ש'עשתה' לכם את השבוע
|*במה נבחנתם השבוע
מה היה הדבר הכי עצוב שקרה לכם
מה היה הדבר הכי מצחיק שקרה לכם
מה היה הדבר הכי שמח שקרה לכם
האם שמעתם לשירים של ליאל,איזה
מהם השירים ששמעתם הכי הרבה השבוע
השבוע הזה עבר מהר,או לאט
אתם חיים איתם,חולקים איתם את החיים שלכם,מתייעצים איתם,צוחקים איתם,רבים איתם-ולפעמים אפילו מודים לה" שיש לכם אותם
איך היה השבוע שלכם עם האחים שלכם
הספקתם לריב איתם
,להשלים איתם
,ללכת איתם לאנשהו
,לצחוק איתם
,להתייעץ ולייעץ
ספרו ושתפו
מוזמנים לסכם ביחד את השבוע בפורום שכולנו בו "הכי אחי"...

../images/Emo6.gif הייתי חייבת . ../images/Emo47.gif

ושלא יתלוננו
מה,אני עושה את זה מאהבה...

מקובל ביותר עליי ../images/Emo45.gif../images/Emo9.gif

כל עוד הפורום המתוק שלי לא יהפוך להיות פורום עליה, כן
סומכת עלייך

ולגבי התשובות...

רק רציתי לשתף, שאחותי פה כבר שבועיים, באה לביקור מניו יורק
ומחר היא,בעלה והאחיין המדהים שלי חוזרים וזה עצוב לי. אתמול אני והיא הלכנו לבית קפה והייתה לנו שיחה ממש נחמדה, לשם שינוי, בלי מריבות כמו שתמיד יש לנו
, אני מרגישה שהקשר ביננו ממש השתפר בביקור הזה

טוב... נו... ../images/Emo151.gif

מה ההודעה ש'עשתה' לכם את השבוע
האמת שלא הודעה ספציפית, אלא העובדה שלמרות שלא ממש יצא לי השבוע להיות פה לצערי, הפורום היה יחסית כן פורה- והאמת שזה בזכותך - the girl of love- כל הכבוד לך
.
במה נבחנתם השבוע
ביכולת העמידה שלי בזמן שהות בספריה בסמינר הקיבוצים- נראה לי שחושבים שיש לי רומן עם הספרן שם
מה היה הדבר הכי עצוב שקרה לכם
עומד לקרות.. וזה הפרידה מאחותי, גיסי ובמיוחד האחיין- התרגלתי לנוכחות שלו פה איתי, להאכיל אותו, לשחק איתו, לחבק אותו- אוף, יורדות לי דמעות רק מהמחשבה על כך שמחר הם נוסעים
מה היה הדבר הכי מצחיק שקרה לכם
שאני, שלא משהו בסטטיסטיקה, הצלחתי להסביר לידיד שלי ולמורה הפרטי שלו משהו, שהיה נראה לי ממש קל והם לא ראו כמה זה קל- זה היה מצחיק
מה היה הדבר הכי שמח שקרה לכם
שביליתי הרבה עם האחיין.
האם שמעתם לשירים של ליאל,איזה
האמת שלא...
מהם השירים ששמעתם הכי הרבה השבוע
דון קישוט/דני סנדרסון ומזי כהן, לא יודעת למה אבל השמיעו הרבה ברדיו בבקרים השבוע...
השבוע הזה עבר מהר,או לאט
האמת שדי מהר, כי הייתי ממש עסוקה בו...

../images/Emo9.gif

איזו חמודה את
אני ממש מבינה אותך בקשר לזה שהם חוזרים לח"ול, מלא פעמים קרוביי משפחה שלי מגיעים לח"ול ודווקא כשאני מצליחה להקשר אלייהם ולהיות איתם ולהנות...זה נגמר. אני כלכך שונאת כשזה קורה. אבל זה לא הסוף, את תראי אותם עוד,אני בטוחה בזה.
ותמיד יש מסנג'ר שאפשר לראות אותם במצלמה, או מטוס-לטוס לשם
, או מכתבים,או טלפונים, או בקיצור: הטכנולוגיה של שנות ה2000... ותמיד יש גם אותנו.
מתי בדיוק הם עוזבים?,איזה יום?...

jKiTTiE

New member
אני =]

אז,איך עבר השבוע שלכם? עבר פסדר היו יותר טובים והכל בגלל הגשם הזה בעע!! מה ההודעה ש'עשתה' לכם את השבוע? מממ תאמת לא יודעת במה נבחנתם השבוע? ממ חנ"ג עיוני (כה כה מגמת ספורט..) מה היה הדבר הכי עצוב שקרה לכם? שלא ראיתי תגרעינר שלי! מה היה הדבר הכי מצחיק שקרה לכם? שלידיד שלי יש צלצול של מישי גונחת ודחפנו תפאלפון שלו לתיק של מישי והתקשרנו אליו ובידיוק היה שקט ואז שמעו תצלצול והעיפו אותנו מהכיתה חחח מה היה הדבר הכי שמח שקרה לכם? שאיזה מלצר שהתחלתי איתו הגיע אלי לאיסיקיו והתחלנו לדבר?! חחח האם שמעתם לשירים של ליאל,איזה? מזהההההההההההה!? מהם השירים ששמעתם הכי הרבה השבוע? של בוב מארלי השבוע הזה עבר מהר,או לאט? מהררררר מידי! אתם חיים איתם,חולקים איתם את החיים שלכם,מתייעצים איתם,צוחקים איתם,רבים איתם-ולפעמים אפילו מודים לה" שיש לכם אותם איך היה השבוע שלכם עם האחים שלכם הספקתם לריב איתם,להשלים איתם,ללכת איתם לאנשהו,לצחוק איתם,להתייעץ ולייעץ? השבוע איתם היה דווקא סבבה לגמרי חעחע =]

עונה עונה עונה..../images/Emo60.gif

השבוע עבר מהר.באמת שיותר מדי מהר.. אבל אולי כי התרכזתי בדבר אחד כל השבוע [המבחנים שהיו לי במהלך השבוע] ולמדתי כל כך הרבה,ופתאום אני רואה
שהכל נגמר ומאחוריי..
עשה לי את השבוע-שחברה שלחה לי אסמס בדיוק כשהייתי עצובה:"אני אוהבתותך"
מבחנים-ביום רביעי:מתמטיקה,חמישי:סוציולוגיה,אנגלית.
הכי עצוב-מבחן במקרא.הייתי בטוחה שקיבלתי בו לפחות 90,וקיבלתי בו 68.
מצחיק-זה קשור לאחשלי.
ביום שלישי אני הייתי מאוד עצבנית,רבתי עם אמא ואחי... אח"כ היה קטע שאחי לא רצה לתת לי לעבור למטבח,אז אחרי שביקשתי ממנו פעמיים לעבור והוא סירב,אני זרקתי עליו את כל הקוסקוס שנשאר ב'מנה חמה' שרציתי לזרוק..,וזה עוד היה דקה לפני שהוא היה צריך לצאת לעבודה. כולם התעצבנו עליי בגלל זה, אבל כשאני חושבת על זה-זה די מצחיק,מאוד מצחיק.
ואפילו,סופסוף החזרתי לו אחרי שכשהייתי בת 10 הוא שפך עליי בקבוק חלב שלם..
הכי שמח-יום רביעי בערב.התקשרתי לליאל לאחל לה בהצלחה בהופעה מחר...היא מופיעה בטקס הפרסים של שוויץ ושם יגידו שהיא מייצגת את שוויץ באירוויזיון באופן רשמי [זה לא באמת מעניין אתכם,נכון?
]
שמעתי,שמעתי..יותר מדי..
הממ,שיר אחד של ליאל-Life without you
-כבר אמרתי,מהר מהר..
ובקשר לאחי-רבתי איתו,השלמתי איתו,הייתי איתו אתמול בקניון,אבל זה היה בדיוק ל5 דקות כי קנינו משהו ספציפי, צחקנו-כשאמא שלי רצתה שאחי ינהג בחזרה לבית מהקניון,הוא לא רצה,ואז היא נכנסה חזרה לקניון לשנייה,ואחי נעל את האוטו והשארנו את אמא מחוץ לאוטו..זה היה מממממממש מצחיק..
להתייעץ-כן,אבל זה אישי.
ואני הכי אחי.

jKiTTiE

New member
מי זאת ליאל הזאת שכולם

מדברים עליה?! לא בטון זלזול פשוט מעניין אותי חח

למעלה